Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
45 minut temu, gregor1284 napisał:

Czyli wyzbył się instynktu stadnego co w dzisiejszych czasach jest bardzo na plus.nie podąża jak Baran za resztą

Widziałeś i sam pisałeś jak są wytresowania nie pójdzie do kościoła to coś złego się stanie itd. Jak tam dziadu po sobocie? Ja dopiero do domu wracam 🤣

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Zatrzymaj go trochę. Niech sianokosy da dokończyć 

Nie przejmuje się sianikosami

Opublikowano
20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Rozumiem , to na koniec pozdrowienia dla całej rodziny 

zadaj sobie pytanie .     Czy byś chciał Ją chętnie z dzieciakami widzieć obok siebie ,za 15 lat ,zajeżdżając ot tak do Twojej rodziny .  Jeśli masz wątpliwości,odpuść . Ale tak i tak weż te kwiaty ,wiele Cię nie będzie kosztować ,a będziesz mądrzejszy o nowe doświadczenie ,dyskretnie obserwuj reakcję ,że jesteś trudny element to wiesz ,daj fory na to 

Opublikowano
14 minut temu, PAN88 napisał:

Widziałeś i sam pisałeś jak są wytresowania nie pójdzie do kościoła to coś złego się stanie itd. Jak tam dziadu po sobocie? Ja dopiero do domu wracam 🤣

Nie przejmuje się sianikosami

Dobrze. Przed piątą już w drogę wyruszałem a i odziwo chłopaki dotarli ale dziś bez tych swoich jesic i anżel 

Opublikowano
25 minut temu, gregor1284 napisał:

A teraz co inteligentniejsi poczytajcie i wyciągnijcie wnioski. 

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Eksperyment_Calhouna

już dawno wyciągnąłem , jak ci z lepszą sytuacja rezygnują albo odkładają na później to nie ma sensu, siostra ze szwagrem też darowali sobie , lepiej kotka mieć w bloku na 4 piętrze niż dziecko pomimo dobrej pracy na państwowym wikcie , kuzynka też nie ma a jej siostra w irlandii ma bliźniaczki 

znajoma z pracy wyjechałą z mężem do stanów po rozpoczęciu wojny na ukrainie i tam też bliźniaczki im sie urodziły , w polsce nic nie mieli a tam na start od rodziny chatę i dużego pick upa 

w sąsiedniej wiosce u dziedzica pgru też dzieci nie ma pomimo że 3 lata młodszy od paru lat żonaty i $ ma jak gnojowicy czy mleka 

14 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

domu pełnego miłości.

jak nie było się wychowywanym w dzieciństwie w takim domu to raczej ciężko będzie samemu później taki dom stworzyć 

13 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

To wymysł człowieka, tak jak i religia itp. Prędzej przywiązanie a nie jakieś górnolotne hasła.

o to to a najlepszym przykładem w świecie zwierząt tego co w życiu robią ludzie są pingwiny 

15 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Moja już obrażona ,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty 🤷 no i kuźwa poszło 🤦

jak ci kazali większy sprzęt kupić żeby robota szybciej szła żeby w niedziele w obejściu nie dłubać to nie a tera masz 

15 godzin temu, radekz200 napisał:

znata damian z0909?

kiedyś tu był podobno a tera jakiś youtuber kołchoźnik , co z nim?

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, kizak napisał:

zadaj sobie pytanie .     Czy byś chciał Ją chętnie z dzieciakami widzieć obok siebie ,za 15 lat ,zajeżdżając ot tak do Twojej rodziny .  Jeśli masz wątpliwości,odpuść . Ale tak i tak weż te kwiaty ,wiele Cię nie będzie kosztować ,a będziesz mądrzejszy o nowe doświadczenie ,dyskretnie obserwuj reakcję ,że jesteś trudny element to wiesz ,daj fory na to 

I całe życie będzie pantoflem? A niech pokaże jej że ma na nią wy....E, niech paniusia nad nim poskacze 

13 minut temu, konteno napisał:

już dawno wyciągnąłem , jak ci z lepszą sytuacja rezygnują albo odkładają na później to nie ma sensu, siostra ze szwagrem też darowali sobie , lepiej kotka mieć w bloku na 4 piętrze niż dziecko pomimo dobrej pracy na państwowym wikcie , kuzynka też nie ma a jej siostra w irlandii ma bliźniaczki 

znajoma z pracy wyjechałą z mężem do stanów po rozpoczęciu wojny na ukrainie i tam też bliźniaczki im sie urodziły , w polsce nic nie mieli a tam na start od rodziny chatę i dużego pick upa 

w sąsiedniej wiosce u dziedzica pgru też dzieci nie ma pomimo że 3 lata młodszy od paru lat żonaty i $ ma jak gnojowicy czy mleka 

jak nie było się wychowywanym w dzieciństwie w takim domu to raczej ciężko będzie samemu później taki dom stworzyć 

o to to a najlepszym przykładem w świecie zwierząt tego co w życiu robią ludzie są pingwiny 

jak ci kazali większy sprzęt kupić żeby robota szybciej szła żeby w niedziele w obejściu nie dłubać to nie a tera masz 

kiedyś tu był podobno a tera jakiś youtuber kołchoźnik , co z nim?

A przepraszam Ty masz jakiś dozór że nie możesz gdzieś w świat wyjechać?

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
37 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Deszcz pada.

Eeeee tam....

16882924008844934781470144250973.jpg

Opublikowano

I znów ☁️ wyszła i deszczem sypło. Podoba mi się taka pogoda. Plony będą rekordowe, trzeba po niedzieli magazyn pozamiatać, tabletki rozłożyć i czekać żniw.

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A przepraszam Ty masz jakiś dozór że nie możesz gdzieś w świat wyjechać?

bo taniej siedzieć tu gdzie sie mieszka a jak wyjedziesz w świat to i w świecie wydasz to co zarobisz i niewiele $ ze sobą przywieziesz w rodzinne strony

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

bo taniej siedzieć tu gdzie sie mieszka a jak wyjedziesz w świat to i w świecie wydasz to co zarobisz i niewiele $ ze sobą przywieziesz w rodzinne strony

Jak jedziesz zarobić to niekoniecznie. Znam takich co domy pobudowali z tej zagranicy a i firmy pozakładali, a znam i takich co nie mieli za co wrócić.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mariusz a co byś zrobił teraz ,jak nie chce ze mną gadać 🤔

Tak ja Kwazi napisał nie kłaniaj się przed nią .

Jeśli to zrobisz to wtedy co będzie chciała to z tobą zrobi.

Zrobi z ciebie pantofla 😁

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

I całe życie będzie pantoflem? A niech pokaże jej że ma na nią wy....E, niech paniusia nad nim poskacze 

No i co ,trochę poskacze ,obskoczy ,i pazurki wtedy dopiero pokarze .   Kwiaty i obserwować . W tym przypadku pantofel to może jedyne sensowne rozwiązanie . Jeśli ma bardziej poukładane we łbie ,to może na dobre wyjść .  Zainteresowany  niech wyjdzie z siebie i popatrzy na to z boku . 

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

@gregor1284 jak takie samo gówno by sie robiło jak tu to tak , kasy z tego nie będzie 

Chcesz do fabryki aku do elektryków isc u wroga? Tylko za ogarnięcie po tysiąc złotych co miesiąc dla mnie,14 zostanie dla Ciebie 

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie sądzę. Mam ostatnio jakieś drętwienia w lewej nodze, palce mnie tam coś rwą. Ale po lekarzach się włóczył nie będę. Coraz częściej ostatnio w brzuchu coś warczy. Ale nie ma co.

Tak łatwiej żyć.

Pioter tutaj się z tobą nie zgodzę, ostra choroba, wypadek i twoje teorie idą w pisdu będziesz prosił o pomoc czy przeciwbólowe 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, kizak napisał:

No i co ,trochę poskacze ,obskoczy ,i pazurki wtedy dopiero pokarze .   Kwiaty i obserwować . W tym przypadku pantofel to może jedyne sensowne rozwiązanie . Jeśli ma bardziej poukładane we łbie ,to może na dobre wyjść .  Zainteresowany  niech wyjdzie z siebie i popatrzy na to z boku . 

Pani jakieś szopki stwarza a ten przy niej lata. On teraz nie ma życia a co będzie później?

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Pioter tutaj się z tobą nie zgodzę, ostra choroba, wypadek i twoje teorie idą w pisdu będziesz prosił o pomoc czy przeciwbólowe 

Lepiej umrzeć niż kogoś o pomoc błagać. A najlepiej to umrzeć po cichu, bez niczyjej ingerencji i jak najszybciej. Już żyję tak jakby każdy dzień mógł być tym ostatnim.

• Like 1
  • Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v