Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zachodnihobbysta napisał:

DANDYS napisał:

u mnie też nie padało na dziś szansa

Akurat w tym prostokącie mieszkam 😎

Screenshot_2023-06-15-06-35-20-873_com.facebook.katana.jpg

akurat 2 tygodnie temu byłem na tym terenie i trawy to tam ładne były bo łąki niskie i miały wilgoc a skod Ty te hf tam masz do opasu jak takie ładne bydlo po łąkach chodzi ..... chyba że te z łąki są dla handlarzy i sprzedają to dla zapaleńców z 50% marzą 😁😁😁

powiedz jakie rejony,z moich rejonów to wszystko idzie do jednego co ma ponad 2tys sztuk opasa i stawia kolejne obiekty na 2tys.,

Opublikowano

Za Kostrzynem na północ przy granicy ale w tych regionach dużo handlarzy się zaopatruje w odsada

a tam to tereny zalewowe to rośnie trawa, ja bliżej Myślibórz

Opublikowano
14 minut temu, zachodnihobbysta napisał:

Za Kostrzynem na północ przy granicy ale w tych regionach dużo handlarzy się zaopatruje w odsada

Tam duuużo biorą takie gospodarstwa jak Redło,Silvio........

Sporo też jedzie odrazu do Włoch 

Opublikowano

Włoch to ma tam swoją bazę góral kupuje tam duże już i handlarzyki i duzi handlarze z wlkp też dam jeżdżą koło grodziska można kupić odsady z tych terenów i koło Opalenicy Pniew to wiem na pewno

DANDYS napisał:

a tam to tereny zalewowe to rośnie trawa, ja bliżej Myślibórz

To Myślibórz w tym prostokącie ledwo chyba się łapie 😀

Opublikowano
8 godzin temu, konteno napisał:

....a po utylizacji inni jeszcze  sprzedają i zarabiają na tym

Tak jak z podkładami kolejowymi, pkp płaci grube mln z ich utylizację, firmy sprzedają, a durne ludzie się cieszą z toksycznych  tarasików, schodów czy innych budowli ogrodowych.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, zachodnihobbysta napisał:

Włoch to ma tam swoją bazę góral kupuje tam duże już i handlarzyki i duzi handlarze z wlkp też dam jeżdżą koło grodziska można kupić odsady z tych terenów i koło Opalenicy Pniew to wiem na pewno

To Myślibórz w tym prostokącie ledwo chyba się łapie 😀

Który góral?

Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

to zrób jakąś fotkę tabliczki żeby producenta i parametry było widać i sie dało rozczytać bo na tego drugiego co sie oferował  to nie ma co liczyć 

Nie sprzedam bo mi potrzebny. Węzę jakoś muszę wtapiać.

Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał:

Nie wiem co oni biorą ale oderwali się od rzeczywistości konkretnie. 

to tylko prognoza , tak może być ale nie musi , taki najgorszy scenariusz tego co może czekać a wiadomo jaka jest rzeczywistość

Opublikowano
15 minut temu, zachodnihobbysta napisał:

na ogólna pojedzie i przelew zrobi na miejscu a jak potrzebuje dobre sztuki to nawet jest cena

Gość spod strzelec co bralem od niego trochę cieluna bardzo go chwalił 

Opublikowano

DANDYS napisał: a tam to tereny zalewowe to rośnie trawa, ja bliżej Myślibórz To Myślibórz w tym prostokącie ledwo chyba się łapie 😀

łapie łapie,

Opublikowano
31 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie sprzedam bo mi potrzebny.

nie chcę kupic bo i tak mam swoich starych ze 4 chyba i mniejsze poręczne a ładują tak samo a nawet lepiej , tak z ciekawości chciałem zobaczyć co za sprzynt

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v