Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Łolek w Twoje rewiry na kawalerkę nie jeździł?

Eeee tyyyy se tego no ☝️

No i legancko tego ladowarka umyta i już u nowego właściciela, flaszka wypita każdy zadowolony, 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

I po deszczu. Miało być 30-40mm do niedzieli, a jak spadnie z 10 to będzie dobrze. Jadę jutro ubezpieczam te chabazie. 

Ostatnie 4dni 1mm nasiurało chyba. Nawet na chwastnice nie ma jak opryskać bo po górkach zwiędła i nie przyjmie 😂 już tylko śmiać się z tego zostało 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

I po deszczu. Miało być 30-40mm do niedzieli, a jak spadnie z 10 to będzie dobrze. Jadę jutro ubezpieczam te chabazie. 

Ostatnie 4dni 1mm nasiurało chyba. Nawet na chwastnice nie ma jak opryskać bo po górkach zwiędła i nie przyjmie 😂 już tylko śmiać się z tego zostało 

A żeś rano na @Desperado się złościł jak to napisał ;)

dziś trochę popadało u mnie, ale też już się nie przejmuje za wiele bo wpływu nie ma na to żadnego... Naszczescie to już nie ta sytuacja co kilka lat temu żeby sobie tym banie ryć... 

Groszku się ukosi na zupę, od sołtysa jakiego kabana w skrzynkach przywiezie żeby kości uwedzic i jakoś się do wiosny dociągnie😉 

A i dwa bydlaki ja jesień do uboju się w kolejkę ustawiły to jakoś to będzie 😉

IMG_20230614_164032.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Co tu dzisiaj działo się bo czasu nie było zajrzeć 

Marek nic ciekawego , jeden ma problemy z teściem 

Opublikowano
1 godzinę temu, zachodnihobbysta napisał:

Tu jest szczera prawda mniej bez pośredników i sprzedasz po dobrej cenie ale są jakieś ale musi być towar dostępny najlepiej cały rok jak to jest z warzywami i najważniejsze żeby był ktoś cały czas w domu po to by móc to sprzedać a klienci będą zawsze i w tym wypadku najlepiej sprawdza się rodzina wielopokoleniowa na gospodarstwie ......

jestem sam także nie dla mnie 

3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Trociny to z wapnem

ale ja obory wolnostanowiskowej na strychu nie mam

3 godziny temu, HF86 napisał:

za utylizacje tego się płaci 🤣

a po utylizacji inni jeszcze  sprzedają i zarabiają na tym

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Mój w ładniejszym kolorze. Ale co roku w użytku...

to zrób jakąś fotkę tabliczki żeby producenta i parametry było widać i sie dało rozczytać bo na tego drugiego co sie oferował  to nie ma co liczyć 

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Plan jest żeby do 40 taki stał na placu 

Typ zbieracza,lubi mieć

@Łolekmiał okazję go poznać 

zrób mi kiedyś fotke jego placu albo daj mi jego adres na pw

@Desperado nie o to chodzi , miałem na myśli to co pisał @zachodnihobbysta odnośnie produkcji rolniczej i detalicznej sprzedaży małych ilości 

a odnośnie kobiet to wiesz , byle jakie to tak samo jak menele , chodzą i zbierają puszki i złom , czasem takie zapuszczone widuję na skupach 

9 minut temu, Łolek napisał:

Wszystko się zgadza 

byłeś u niego ?

6 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Tester kompresji i tester szczelności gaźnika i skrzyni korbowej. 

Jeszcze przyjdzie obrotomierz i zaczynam serwis i naprawa kos i pił spalinowych. 

lepiej sie przyznaj że jawa zdechła 

Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał:

a odnośnie kobiet to wiesz , byle jakie to tak samo jak menele , chodzą i zbierają puszki i złom , czasem takie zapuszczone widuję na skupach

Zapuszczone to jeszcze pół biedy, te zadbane ogólnie mogą być że nie do życia z tym.

Opublikowano
18 minut temu, konteno napisał:

jestem sam także nie dla mnie 

ale ja obory wolnostanowiskowej na strychu nie mam

a po utylizacji inni jeszcze  sprzedają i zarabiają na tym

Sypali trocine z wapnem żeby myszy czy robactwo się w tym nie ebało

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

te zadbane ogólnie mogą być że nie do życia z tym.

na zadbane to nie patrzę bo za bardzo od nich odstaję ale poznając ich życiorysy i dowiadując się że większość z nich to stare panny i rozwódki to wiadomo że nie są do życia

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

na zadbane to nie patrzę bo za bardzo od nich odstaję ale poznając ich życiorysy i dowiadując się że większość z nich to stare panny i rozwódki to wiadomo że nie są do życia

A czym odstajesz ? Obycia trochę i by się nie poznały nawet.

A taka tępa łatwiej omamic 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v