Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

😁😁 Te byzznesmen co kupił po 5,5tys, a sprzedał po 500 🙋

xD  taaaaa ty się nawet ożenić nie potrafisz, tylko siedzisz na kocią łapę jak cielak.      xD

• Like 1
Opublikowano
Desperado napisał:

1 minutę temu, pedro2 napisał:

😁😁 Te byzznesmen co kupił po 5,5tys, a sprzedał po 500 🙋

xD  taaaaa ty się nawet ożenić nie potrafisz, tylko siedzisz na kocią łapę jak cielak.      xD

😃😃👍🤣

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:

Mówisz że tłok wsadza🤔

Z tego, co wiem, to był dzisiaj... nęcony, więc wykluczyć nie można🤷🤭

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Do polityki się nadaje znaczy się 

Jeszcze za słaby z niego...pajac...poćwiczyć musi...

Opublikowano
6 godzin temu, Agrest napisał:

Teraz pociągnąć kolejne 15m w jednospadzie i można byki wstawiać. Żeby mi się chciało i był pewny pieniądz, to głupie by to nie było. 4ha za budynkiem ogrodzić i niech biegają. Zboże by przepuścił przez nie, kukuruszki nasiał...

Obornik by był jeszcze i płodozmian. ;) Teraz wszyscy kasują, a kryzysy to ponoć najlepszy czas na inwestycje..... 

• Like 2
Opublikowano
33 minuty temu, Baks00 napisał:

@Łolek -a nie widać,musi przypomniał sobie czym grozi podglądanie... 🤔

Te te te z kolegą @Agrestem bajere ucinalismy o problemach byznesowo egzystencjonalnych  a i drynka se zrobiłem 😉

22 minuty temu, Qwazi napisał:

Z tego, co wiem, to był dzisiaj... nęcony, więc wykluczyć nie można🤷🤭

Się bronię ręcamy  i nogamy 🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Desperado napisał:

Gówno wiesz, w nogach śpisz smarku😁

Widzę, że śledzisz moje życie dokładnie, kto bystrzejszy to ostatnio skumał i już wie, niestety ty ciemny jak czarna dziura 😜

5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ech jak to parczewski obszarnik mowi

CIĘŻKO JEST LEKKO ŻYĆ

Jutro otwieram nowy etap w życiu. 

Ale Tera ię spać. 

No nie gadaj, kolejną piłę kupiłeś? 🙆

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
7 godzin temu, radekz200 napisał:

chcesz zdjęcia?

niekoniecznie , jak jeszcze czytelne napisy to napisz co to za producent i model , obudowa blaszana czy plastik ? 

takiło ?

IMG_20230613_213218.jpg

2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

co za ch*jowa kabina

było zetorem kosić 🤭

Opublikowano
20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ech jak to parczewski obszarnik mowi

CIĘŻKO JEST LEKKO ŻYĆ

Jutro otwieram nowy etap w życiu. 

Ale Tera ię spać. 

Na etat idziesz?

10 minut temu, Leszy napisał:

Znalezione na polu. Pamiętacie do czego to służyło? ;) 

IMG_20230612_133709_436.jpg

Jak nie jak tak 

Kilkanaście sztuk by znalazł u mnie jeszcze 

Opublikowano

@Łolek jebłem se tego czerwonego dwa takie większe kielony i odechciało się spać. Niestety żonie nagle się zachciało🤣

I tak patrzę w prognozy i powraca pora deszczowa w prognozach od piątku.

A U Was faktycznie tęgie chmury idą

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

Poganiacz. W desperadosa ojciec rzucał jak się migał 😜 

A co to taka atrakcja historyczna? Dużo ludzi jeszcze używa wałków na kolpaku 

Opublikowano
16 minut temu, Leszy napisał:

Leży tego kilka sztuk bo to przy każdym ciągniku który kupiłem było 🤭 

Sam mam dwa takie przekaźniki w garażu ale nie używam ich jak nie ma konieczności 

Opublikowano
16 minut temu, szymon09875 napisał:

Leży tego kilka sztuk bo to przy każdym ciągniku który kupiłem było 🤭 

Sam mam dwa takie przekaźniki w garażu ale nie używam ich jak nie ma konieczności 

Wróciłem do takiego przy obsypniku, bo okazał się mocniejszy ;) 

Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał:

teraz, że masz problem z "zagospodarowaniem" gotówki,

bo tyle jej ma że za nic z takim zasobem nie można się zabrać , ani na dom ani na ślub z weselem pewnie nie starczyłoby ze sprzedaży 

Opublikowano
17 minut temu, Leszy napisał:

Wróciłem do takiego przy obsypniku, bo okazał się mocniejszy ;) 

U mnie same cytryny i to te mniejsze, ale kilka wyrzuciłem na złom bo się łożyska na tych kołnierzach pozacieraly i nie było już czego regenerować jak się powycierały obudowy 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Gówno wiesz, w nogach śpisz smarku😁

Widzę, że śledzisz moje życie dokładnie, kto bystrzejszy to ostatnio skumał i już wie, niestety ty ciemny jak czarna dziura 😜

No jesteś smarkiem do mnie, prawie tyle młodszym ile masz lat, ojcu po pyskuj   :D

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

Czemuś jeszcze kilka miesięcy temu siedział jak trusia?    :D   znowu fikasz? żebyś nie przedobrzył, bo wiesz, młodziak jesteś i nie znasz życia, po śmiechu zazwyczaj jest płacz chłopaczku, pierdu pierdu.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v