Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
48 minut temu, Leszy napisał:

Przestrzegaj instrukcji upraw z AF i się w mig dorobisz

jak on kilka srok za ogon ciągnie to z zadnego konkretnych profitów i zysków , robota dla samej roboty 

20 minut temu, Desperado napisał:

Jak się od lat tarmoszą

za co sie tarmoszą ?

Opublikowano
Dnia 20.03.2023 o 20:16, ippon napisał:

Mężczyzna ma być pewny siebie patrzeć kobiecie prosto w oczy i uważnie słuchać co mówi,...

@szymon09875 właśnie tym się sugerowałem bo ziarko prawdy w tym jest,z resztą do niczego więcej nie doszło jak tylko do regularnej prawie codziennej wymiany głębokich spojrzeń a że to małolata bo 8lat różnicy to dałem sobie spokój ,miastowa , wymalowana i bez szkoły, ani wsparcia ani pożytku z niej nie byłoby , na wieś w biedę wstyd byłoby mi ją ściągać tym bardziej że warunki i poziom życia w mieście nawet w wynajmowanym mieszkaniu są o niebo lepsze niż u mnie 

mieliśmy kiedyś rozmowę na stołówce podczas przerwy , znajoma ze zmiany z działu zasugerowała że powinienem się tą dziewczyną zaopiekować , kolega który siedział w kącie na stołówce powiedział że jak ona zaopiekuje się mną to i ja zaopiekuję się nią , po wyrazie twarzy tej dziewczyny jak usłyszała te słowa wiedziałem że nic z tego nie będzie 

Opublikowano (edytowane)

A dzień dobry, dzień dobry...

Spora mga na onkach..,

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

Siemanko, 11°

39 minut temu, stempos1980 napisał:

Żuczki wstawać turllać dalej te swoje kulki 😁

Cytując klasyka: "ale mi się nie kce"😉

Ale mnie dzisiaj wszystko boli. To chyba dobrze, bo znaczy, że... żyję...

• Like 1
Opublikowano

Witam wszystkich. Wstałem,zrobilem co mialem zrobic i nudy już. Do roboty o 8 na 2-3 godziny bo zebranie mamy,pozniej siano przewrocic i jutro się zbeluje,no ale tu @malaczarna koło domu to juz wiecej bel bedzie. Ciekawi mnie tylko na ile mi jedna bela wystarczy i wtedy bede mial porównanie do zeszłego roku z iloscią materiału

Opublikowano
9 godzin temu, szymon09875 napisał:

Niestety sytuacja mnie zmusiła 🤬 wydać 2k na wom trochę mi się nie widzi a na koniec lipca dostanę drugi do prasy 

Poszła prasa krone 150 ,ta stara , Kupujący chciał samą prasę ,a sprzedający nie wiedział jak wypiąc walek szerokokątny   z prasy .  Nie wiedziałem o tej transakcji i wałek poooooszeeeedł. A był fajny ,nie wybity   

Opublikowano
34 minuty temu, Qwazi napisał:

I trzeba uważać, żeby nie spaść...z łóżka 😉

Ja wczoraj prawie wypadlem z perkinsa. Siedzenie sie oberwalo "za plecami"😄 ale przeczuwalem ze cos nie tak jest ale czasu nie bylo zajrzec,dzisiaj jeszcze bede jezdzil z urwanym ale szwagier bedzie to pomoze wymontowac,albo sie uda zaspawac o ule dojscie bedzie,albo wina klientow w sklepie ktorzy chcieli kupic fotel co c360. Przypadek? nie sadze

Opublikowano
soltys48 napisał:

27 minut temu, DANDYS napisał:

to dobrze że ubezpieczyles ,chyba mało kto od wymarzniec ubezpiecza

A od czego innego ją ubezpieczyć?

grad ,nawalny deszcz ,susza

tak zazwyczaj ludzie maja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v