Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

12 minut temu, Pafnucy12 napisał:

straciłeś kogoś bliskiego?

spłynęło to po Tobie ot tak ooo?

He,kur... Już tu kiedyś pisałem.Tydzień po mojej komunii ojca jadące na simsonie zabił prowadzący po pijanemu prokurator.Widzialem roztrzaskaną głowę ojca na asfalcie i z trudem stojącego sprawcę.W czwartek był pogrzeb na piątek trzeba było narwać pomidorów dla klienta.W poniedziałek w szkole zebrałem 2je za nieprzygotowanie.Gdzie był psycholog.Tydzien po pogrzebie rozpętało się piekło o majątek i zebrałem z liścia od babki bo zapytałem się o sanki które zostały u niej w domu.Razem z mamą zostaliśmy z rozpaprana budowa i gospodarstwem i 20 tunelami z warzywem i rodzina próbująca nas ograbić,nikt się nie pytał jak się czuję.I jestem za to wdzięczny bo to dobra lekcja życia była

w takich poznajemy kto ,,kim,, jest...

Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

to taki ,,pociotek,, 😁

Nie znam słowa.

teraz już znasz 😁

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a jak się czułeś?

Normalnie,żadnej traumy nie mialem i łza mi nie spadła.Ojciec zawsze mi mówił pracuj ciężko,graj twardo i nad nikim się nie lituj.Dziala.Ludzie się nad innymi litują tylko zazwyczaj jest tak że jak im się coś stanie to nie ma się kto litować

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)

nie komentuję.. w sumie to dopisałem tam wcześniej...

po za tym smutek nie musi przeszkadzać w robieniu zwykłej roboty.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
25 minut temu, marcin19071980 napisał:

Teraz to się ludzie rozczulają nad wszystkim i każdym.

Twardym trzeba być a nie miękka faja

5 minut temu, marcin19071980 napisał:

Normalnie,żadnej traumy nie mialem i łza mi nie spadła.Ojciec zawsze mi mówił pracuj ciężko,graj twardo i nad nikim się nie lituj.Dziala.Ludzie się nad innymi litują tylko zazwyczaj jest tak że jak im się coś stanie to nie ma się kto litować

Masz miękkie serce to musisz mieć i twardą d*pe

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Kuźwa jeszcze nie a przydały by się bo jeszcze 6km powiatową drogą.

IMG_20230527_213049.jpg

Ja już w domu.Tylko że blisko było.

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Twardym trzeba być a nie miękka faja

Masz miękkie serce to musisz mieć i twardą d*pe

Powiedz to dziecku co ma 6 czy 9 lat i traci rodzica.

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

koguta włącz...

Jak sołtys kable po obcinał 🙆

• Like 1
Opublikowano
slawek74 napisał:

Chłoporobotnik napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

a cioteczny wuj szwagra z drugieg małżeństwa to żyje jeszcze 🤔

A kto to jest cioteczny wuj? Nie rozumiem używania tych stwierdzeń "brat cioteczny" itp.

a ,,kogel mogel,, to nie oglądał 🤔🤦‍♂️

Wystarczyłoby żeby posty Wisery przeczytał 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Powiedz to dziecku co ma 6 czy 9 lat i traci rodzica.

Ja miałem 8

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ja dopiero jadę, jeszcze 5km. I 4ha do pryskania. A ciapkiem to droga słabo ubywa.

@Aktywnyrolnik7245 a mogłeś mieć taki fajny opryskiwacz, ciapek z nim lata po polu na 5 biegu aż milo.IMG_20230527_201821.jpg

Po co masz tak daleko pola 🤔🤷

Kto to to sprzedawał ? Ile to litrów i metrów?

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

To wiedz najlepiej jaki to ból.

Przeczytaj całość jak dojedziesz

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ja dopiero jadę, jeszcze 5km. I 4ha do pryskania. A ciapkiem to droga słabo ubywa.

@Aktywnyrolnik7245 a mogłeś mieć taki fajny opryskiwacz, ciapek z nim lata po polu na 5 biegu aż milo.

Po co masz tak daleko pola 🤔🤷

Kto to to sprzedawał ? Ile to litrów i metrów?

za duży i za szeroki 🤭🤪

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Zimno na dworze jak pierun

pierun zimny nie jest,,,,chyba...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

pierun zimny nie jest,,,,chyba...

30 000*C Wyższa jak na słońcu.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła ktoś był bo bramę otworzył izostWił otwartą. 

sladów motocykla nie ma na podwórku? pewnie pafnucy rundke zrobił po placu i nie chciało sie zsiadać zamykać 

26 minut temu, Pafnucy12 napisał:

po za tym smutek nie musi przeszkadzać w robieniu zwykłej roboty.

ale przeszkadza w skupieniu się , ogranicza zdolności logicznego i kreatywnego myślenia

no i rokuje na układanie relacji międzyludzkich

Edytowane przez konteno
Opublikowano

Ile ludzi tyle charakterów, jedni będą rozpaczać, inni zamkną się w sobie, jeszcze inni zniosą to twardo a po niektórzy spłynie to jak po kaczce.. Tak jak taka kobita w mojej okolicy jak jej mąż zmarł i chyba moja babka tam poszła jak to chodzili kiedyś się modlić przy umarłym, coś tam gadają i ta wdowa mówi: "a no widzicie wzion i umarł, a no umarł to umarł a ch*j z nim"

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Pogodzić się to jedno, a od nowa nauczyć się żyć i wychowywać pięcioro dzieci robiąc jednocześnie za ojca i matkę, to drugie. Mój brat jest trochę jak dziecko we mgle teraz

Rozmawialiśmy o tym i jak mówiłem że bardzo ważne że ma w was oparcie  

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v