Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, radekz200 napisał:

wszystkiego najlepszego Bonifacy  🎊

tera...

jak były prawdziwe  to....   nikt tu... 😪😭

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, szymon09875 napisał:

Kumpla córkę niosłem do samochodu bo usnęła, potknąłem się o sznurowadło i gleba, a żeby małej nie uszkodzić to jakoś tak zrobiłem że ona leżała na mnie... No a z kolana dostałem w oko...

@Aktywnyrolnik7245 strach ojcem zostac jak takie rzeczy sie dzieją 

46 minut temu, Pafnucy12 napisał:

gdzieś oberwał? za co?

i od kogo?

47 minut temu, szymon09875 napisał:

Ehh jak ktoś ma pecha to i w d*pie palec złamie 

ja w zeszłym tygodniu mały palec w prawej stopie , nie warto było tego kopniaka boso zasadzać

Edytowane przez konteno
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

do piwnicy je

ale musisz przyznać, że nastroje rojowe mimo zimnej pogody wczesne.

Ano siedzą w piwnicy już. We wtorek je dmuchnąć Apiwarolem, dać syropu i sobie będą. Rójki to się dopiero zaczną jak się prognozy sprawdzą...

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

A daj pan spokój. Rakieta spadła no i co? Przecież nie wybuchła. 

Nie no , ktoś chyba wybuchł w tego kondoma 🤭

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
42 minuty temu, szymon09875 napisał:

No a co innego... 

Kumpla córkę niosłem do samochodu bo usnęła, potknąłem się o sznurowadło i gleba, a żeby małej nie uszkodzić to jakoś tak zrobiłem że ona leżała na mnie... No a z kolana dostałem w oko...

Prawdziwy gentleman do końca 👍

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Jakie Ty masz chłopie zaległości. Startujesz z czystą kartą

Po stokroć powiem! Mamy wspaniały rząd samych wybitnych specjalistów I gospodarka nam się rozwija a ludziom żyje się coraz dostatniej! 

Ile razy bedziesz to jeszcze powtarzał? Odpowiedz mi na jedno konkretne pytanie,ale w taki sposób żeby nie było żadnych insynuacji, zastanowień i niedomówień. Jesteś za pisem? Tak albo nie. Masz do wyboru te dwie opcje. 

Opublikowano

Alem się dziś wybyczył, cały dzień przeleżał nad jeziorem, a po powrocie gorzej umordowany niż po całym dniu wynoszenia kartofli. Komary pocięły, parę stówek lżejszy, a idź pan w...  

Jeden bamber we wsi dzisiaj owies siał i wałował 🤦 toć to już upodlenie.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Jesteś za pisem? Tak albo nie.

a to trzeba o to pytać wprost? wystarczy się domyślić czy w jego sytuacji więcej korzysta finansowo na polityce gospodarczej pisu czy do niej dokłada?

wiele świadczeń i przywilejów z pewnych względów ich ominęło i pewnie to kole

1 minutę temu, pedro2 napisał:

cały dzień przeleżał nad jeziorem, a po powrocie gorzej umordowany niż po całym dniu wynoszenia kartofli.

coś w tym jest , mnie cały dzień plecy boleli od nic nie robienia, dłubanie po cichu w warsztacie za lekka robota i bólu nie koi 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
12 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ile razy bedziesz to jeszcze powtarzał? Odpowiedz mi na jedno konkretne pytanie,ale w taki sposób żeby nie było żadnych insynuacji, zastanowień i niedomówień. Jesteś za pisem? Tak albo nie. Masz do wyboru te dwie opcje. 

Nie. Ale chwalenie pisu to dobry sposób na denerwowanie ludzi 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

dobry sposób na denerwowanie ludzi 

no zwolenników raczej to nie denerwuje...

Opublikowano
14 minut temu, marcin19071980 napisał:

Czyli jakiś bat na pszczelarzy kreujących się na zbawców świata też istnieje.Oczywiecie pszczoły są potrzebne i to nie ulega wątpliwości ale wielu ich właścicieli zaczyna terroryzować otoczenie.Co do przepisów w Niemczech to prawda.

Jeszcze trochę i kleszcze będą tam głaskać 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie. Ale chwalenie pisu to dobry sposób na denerwowanie ludzi 

ten siewnik, toto sprawdza się 🤔

Opublikowano
11 minut temu, pedro2 napisał:

Alem się dziś wybyczył, cały dzień przeleżał nad jeziorem, a po powrocie gorzej umordowany niż po całym dniu wynoszenia kartofli. Komary pocięły, parę stówek lżejszy, a idź pan w...  

Jeden bamber we wsi dzisiaj owies siał i wałował 🤦 toć to już upodlenie.

Rychło w czas.Zeby mu czasem nie wymarzł

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

jakby te 800 lub jego wielokrotność ty lub twoja córka dostawała to zmieniłbyś zdanie 

Teraz każdy piszczy ile zdrożeje wszystko po kolejnej dobroci od państwa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v