Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

czyżby 🤔 nie wszędzie...🙋‍♂️ a co bez % to już nie można 🤔🤦‍♂️

pewnie że można ,tylko  to atmosfera tam napięta taka ,człeki patrzą jeden po drugim ,i pary z ust nie puści ,po godzinie sztucznych uśmiechów ,jeden po drugim opuszcza lokal . Brak wody rozmownej  powoduje to że na sali jeden odezwie się a reszta przytakuje ,tu trzeba trochę luzu .

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

przy jednym chrześniaku to te prezenty to nic . ale mając po kilka sztuk, to się robią niezłe sumki...

no ale cóż . tak się utarło, takie zwyczaje i tak robimy.

Dziecku się nie odmawia u nas gadają 

• Like 1
Opublikowano

no tak mówią...

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Opublikowano
kizak napisał:

8 minut temu, slawek74 napisał:

czyżby 🤔 nie wszędzie...🙋‍♂️ a co bez % to już nie można 🤔🤦‍♂️

pewnie że można ,tylko  to atmosfera tam napięta taka ,człeki patrzą jeden po drugim ,i pary z ust nie puści ,po godzinie sztucznych uśmiechów ,jeden po drugim opuszcza lokal . Brak wody rozmownej  powoduje to że na sali jeden odezwie się a reszta przytakuje ,tu trzeba trochę luzu .

nie zgodzę się ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Hee,kur.....dobre sobie.Na szczęście pamięć mam bardzo dobrą.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

U nas też. Ja mam dwuch w tym samym roku świętowali, jeden chrzest, drugi 18 urodziny😁

Opublikowano

Ja w tamtym roku chrześniakowi kupilem hulajnoge elektryczną(Radek tez kupowal z tego co pamiętam) i do koperty tez troche włożyłem. W tym roku pytalem sie co chce chrześnica dostać, to powiedziala wierszyk: na górze róże na dole masa, na komunię tylko kasa. Nie chciala prezentu tylko woli pieniadze bo ona taka, że od malego zbiera.

Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Samo życie.

Co cię nie zabije to cię wzmocni.Ale przyjąłem zasadę rodzina wypi.....ć

I wcale Ci się nie dziwię. Ja poznałem wartość tego powiedzenia, ale nie na gruncie rodziny, na szczęście. Moja rodzina od zawsze trzymała się razem. I to jest ogromna wartość. Przykro, że tego nie masz🥺

• Like 1
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

12 minut temu, slawek74 napisał:

ale ty chojny 🙆‍♂️😁🤣🤣🤣

No co 2 nufki i używka za wypierdziaka warszawskiego to dopra propozycja. 

co ty za chińszczyznę chcesz kupić japoński sprzęt 🤔🙆‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano

@marulekk jesteś gdzie?

ładna dziś pogoda. może byśmy się kajtnęli gdzieś? może tam co wspominałeś?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Qwazi napisał:

I wcale Ci się nie dziwię. Ja poznałem wartość tego powiedzenia, ale nie na gruncie rodziny, na szczęście. Moja rodzina od zawsze trzymała się razem. I to jest ogromna wartość. Przykro, że tego nie masz🥺

Człowieku,ja od śmierci ojca przeszedłem z rodziną takie rzeczy że wielu sobie nawet sprawy nie zdaje.Splywa po mnie już jak po kaczce ,tak mnie zahartowali.Nie ufam już kompletnie nikomu.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

U nas też. Ja mam dwuch w tym samym roku świętowali, jeden chrzest, drugi 18 urodziny😁

Ja mam trzy chrześnice, z czego jedna u zupełnie obcych ludzi, daleko i tam byłem poproszony o zostanie tzw świadkim chrztu. Czyli rodziców chrzestnych jako takich nie było. Nie widziałem powodu, żeby odmówić, chociaż zdania moich znajomych w tej kwestii były podzielone 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Rozwiń 

Nie, nie.Jesze by ktoś mógł uznać że się użalam nad sobą bądź swoim dzieckiem.Ale to g....prawda

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Rodzice chrzestni to jedna z najgłupszych funkcji jakie można było wymyśleć.Do niczego nie służą poza dawaniem kopert.Moja córa chrzestną widziała ostatni raz na swoim chrzcie, chrzestny z niewiadomych przyczyn nie utrzymuje kontaktu..Moja chrzestna ostatni raz widziała mnie na komuni i nawet nie wiem czy żyje a mój chrzestny okradł mnie na 90 000.Moja żona od swojego chrześniaka nie dostała nawet zdjęcia z 18stki bo dala w prezencie 1tys i to pewnie za mało było.Niech żyje rodzina

Dlatego u nas wybieramy na chrzestnych ludzi z bliższej rodziny a nie pociotków jak w radzie Orlenu. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Człowieku,ja od śmierci ojca przeszedłem z rodziną takie rzeczy że wielu sobie nawet sprawy nie zdaje.Splywa po mnie już jak po kaczce ,tak mnie zahartowali.Nie ufam już kompletnie nikomu.

Dla mnie to jest wyczuwalne w Twoich postach. Zetknąłem się w życiu z wieloma rzeczami. Z tym też 

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Ja mam trójkę,wiekowo różni.Ojca brat to ten mial-chrzesniak z chrześnicą się pobrali

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Dlatego u nas nie wybieramy na chrzestnych ludzi z bliższej rodziny a nie pociotków jak w radzie Orlenu. 

Chrzestna mojej córki jest moja koleżanką ze szkoły.Tak długo była miła i sympatyczna aż załatwiłem jej pracę w Niemczech i tam poznała faceta z którym się ożeniła.I od tego momentu koniec kontaktu.

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Ja mam trójkę,wiekowo różni.Ojca brat to ten mial-chrzesniak z chrześnicą się pobrali

Moi rodzice mają wspólnie chrześniaka. To mój kuzyn, syn mojego chrzestnego. I był taki moment, kiedy on prawie się zaręczył z ...chrześnicą ojca. Chłopak bratanek mojej mamy, a dziewczyna bratanica mojego ojca. Gdyby doszło do zaręczyn i wesela, to ojciec🙆

Opublikowano
35 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Mogę na 2 piły zamienić

Jedna nowa nie odpalana i hvsqvarne

I nowa kosa nie odpalana w gratisie. 

mam rometa motorynke w puzlach , tylko kół brakuje i przedniego widelca z kierownicą 

co za to idzie u ciebie wymienić 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v