Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Marcin. Musisz zaznaczyć kolczyk dwa razy. Na każde ucho

9 minut temu, PRIMO napisał:

Musisz dwa razy to samo wpisać tzn dwa kolczyki zaznacz. 

Ale jak ? Z prawej strony rozwinąć 🤔

k**wa jakie to pojebane

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Mariuszku przecież jak by żona twa założyła te spadochrony''to już byś nigdy nie zajrzał....🤔

No właśnie, bo ona to takie tylko🤔...sznureczki🤭

A tu Zbyszek oczy wytrzeszcza😔

2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale jak ? Z prawej strony rozwinąć 🤔

k**wa jakie to pojebane

Użyj przycisku "dodaj środek identyfikacji" wybierz kolczyk tradycyjny i wpisz jego numer, a potem znowu "dodaj środek identyfikacji" itd. Powtórz dwa razy to samo

Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał:

Ma wysokie stawki

Chyba w mojej okolicy najbliższą pomoc to Suchowola albo Łuków dla takich przypadków.

Jemu to i w Warszawie na Sobieskiego 9 nie pomogą.

Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał:

Chyba w mojej okolicy najbliższą pomoc to Suchowola albo Łuków dla takich przypadków.

Wszyscy tak mówili dopóki nie zobaczyli jak mi krew z ucha idzie. Zapalenie żołądka zniknęło  bo piłem avilin gastro i mi sie zoladek skleja , w ogóle nie chce mi się jeść teraz

Opublikowano
9 minut temu, malaczarna napisał:

Nie mam pojęcia. 2012 rok to miałam ziemniaki już posadzone 12 kwietnia i wszystko inne zrobione tak się mój mąż wziął za robotę jak chciał żebym jego żona została. 

Termin agrotechniczny to nie jest data w kalendarzu, tylko warunki na polu. A gospodarstwo to fabryka pod chmurką, w której wszystko jest uzależnione od pogody. Nie denerwuj się. Będzie pogoda i warunki to zasiejesz. Nie ma sensu kopać kolein. To nic nie zmieni

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, farmtrac8244 napisał:

Bez agregatu ciagnik z siewnikiem

130-150/ha.

Opublikowano
13 minut temu, malaczarna napisał:

w mojej okolicy najbliższą pomoc to Suchowola

to blisko @Bananek

15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To meżowi płacisz za sianie 🤔

myślisz że darmo dziecko zrobił ? dla banku za nasienie sie płaci 

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Użyj przycisku "dodaj środek identyfikacji" wybierz kolczyk tradycyjny i wpisz jego numer, a potem znowu "dodaj środek identyfikacji" itd. Powtórz dwa razy to samo

@Aktywnyrolnik7245☝️

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

5 minut temu, PRIMO napisał:

k**wa nic mi nie wychodzi . Trza na papierze i jutro jechać 🤷😐

Opublikowano
3 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

To może słynna Choroszcz albo Morawica,albo komuś baby brakuje najzwyczajniej.

Coś w ten deseń. IPiN. Instytut psychiatrii i neurologii.  Bywam tam 2 razy w tygodniu ale nie po to by się leczyć.

18 minut temu, ippon napisał:

Wszyscy tak mówili dopóki nie zobaczyli jak mi krew z ucha idzie. Zapalenie żołądka zniknęło  bo piłem avilin gastro i mi sie zoladek skleja , w ogóle nie chce mi się jeść teraz

A gardło jak? Już lepiej?

Opublikowano
9 minut temu, Baks00 napisał:

Ej no nie mów że już idziesz niby spać 😉

W sumie, to bajka przeczytana🤷🤭. Ale chyba dzisiaj trzeba odpuścić. Żona cały dzień spędziła w szpitalu. Ma dość wrażeń 

9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

k**wa nic mi nie wychodzi . Trza na papierze i jutro jechać 🤷😐

Spokojnie. Odpuść i spróbuj jutro jeszcze raz. To nie jest pismo

Opublikowano
10 minut temu, farmtrac8244 napisał:

To może słynna Choroszcz albo Morawica,albo komuś baby brakuje najzwyczajniej.

choroszcz to wykańczalnia , przystanek w drodze na tamtą stronę

Opublikowano

6465 Pojawiła się wydzielina w nosogardle, laryngolog nie wie co to , tym razem odesłał do alergologa. Podejrzewam ze problem w jelitach albo nwm gdzie juz sam.  Widze ze lekarze nie maja podejścia holistycznego do pacjenta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v