Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

masz dobry gust... 👍

Kwasi

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ano trochę podłubałem, ale pogodę nadają w dalszym ciągu kijową to trzeba jak do tej pory, wczesne ręcznie posadzić a resztę sadzarką. Jakby było parę dni ładnej pogody to planowałem się podjąć, w skrzynkach rozsypane wszystko do kiełkowania. Kurła, będzie trzeba na koszyczki w sadzarce nakładać.

Dobrze ze nadają u nas tydzień deszczu to usprawiedliwione wolne będzie. Trzeba magazyny opróżniać...

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Dobrze ze nadają u nas tydzień deszczu to usprawiedliwione wolne będzie. Trzeba magazyny opróżniać...

Do znudzenia, jak nie deszcz to wiatr i tak w kółko. Podobna wiosna trochę do tej z 2017. 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Eeetam...dla mnie się podoba kobieta w czarnych szpilkach i obcisłych spodniach, na ...motorze🤗 im wyższe, tym ładniej☺️

Tyś chyba rano nie skończył bo cały dzień taki podjarany? 🤭

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Do znudzenia, jak nie deszcz to wiatr i tak w kółko. Podobna wiosna trochę do tej z 2017. 

Dziś ciepło, jak mamutom żarcie szykowałem a kabina zamknięta to w jednej bluzie i gorąco a otworzysz kabinę to przeciąg... słońce później świeciło i deszcz padał ale to pewnie ze 2mm spadło. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Dziś ciepło, jak mamutom żarcie szykowałem a kabina zamknięta to w jednej bluzie i gorąco a otworzysz kabinę to przeciąg... słońce później świeciło i deszcz padał ale to pewnie ze 2mm spadło. 

Wczoraj było lepiej, dziś słońce to jakoś popołudniu dopiero wyszło i wiatr zimny. Trzeba by do owadów w któryś dzień zajrzeć ale o nadstawkach póki co to nawet nie ma co myśleć.

Opublikowano
3 minuty temu, ippon napisał:

Mała czarna.  Męcze się do tej pory z zapaleniem zoladka i w końcu kupilem avilin gastro w aptece az mi się zlepil ten żołądek. Wiesz może co robić bo widzę że pracujesz w służbie zdrowia.

Wydaje ci się. 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tyś chyba rano nie skończył bo cały dzień taki podjarany? 🤭

Ja, no gdzie. Ucieszon jestem, bo mamusia małzonki mej, do domu powrociła🤷

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Czy pszyszły to daleka droga

Ale fajny i chciałbym zeby został na zawsze

No gdzie jezcze nie  ten wiek

A ja juz mialem kawalera dla twojej córki. Kuzyn mojej żony razem z twoją do szkoły chodzi,wiadomo inna klasa i rocznik inny bo rok różnicy chyba. Mieszkali razem w bursie😀

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Dobra chłopaki kiedy tu w polu ten owies siać znowu ma padać. Coś mój mąż nieśmiało wspomina że urlop by wziął na to sianie. Już tak 3 raz tej wiosny się zabiera do tej roboty.

Może coś strączkowe zamiast owsa . Pogoda ma być deszczowa w najbliższym czasie. 

Opublikowano
3 minuty temu, ippon napisał:

Mała czarna. Co mi się wydaje, że pracujesz w służbie zdrowia, czy, że żołądek zlepiony. Jakie ma Pani stosunki z mężem?

Ratujcie Panowie. Jeszcze się kochanka nie dorobiłam i nie udzielam darmowych porad

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Oszczedzam na materiale. Z tych to kilka par by wyszlo

Właśnie się nad tym zastanawiam. Zobacz tu ile materiału a 14zl 

https://allegro.pl/oferta/polskie-reformy-majtki-damskie-roz-l-10003493254?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_md_obs_odziez_pla_pmax&ev_campaign_id=17996772384&gclid=CjwKCAjw586hBhBrEiwAQYEnHTH23lRv7UtzflogaSv7fHDATyTcrEFZFppSJAjk9N5IFuyd-2Nx-xoC42kQAvD_BwE

A kup ładne stringi i ile razy więcej zapłacisz a materiału tyle co tu do obszycia gumki...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v