Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

zdanie stada znasz

A ciele i tak beczeć dalej swoje będzie. 😩🤭

Opublikowano

Z liściem jadłem parę razy,są osoby zadawalajace się tym,mi to zaraz się kapuśniak kojarzy.Kiedys odlejcie  rosołu z garnka od żony i wrzucie liść i pogotujcie. 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Nigdy w życiu 

Jak byłem mały to i jajko piłem ze skorupy, później matka koguty miała, jak to mnie podziobało, skoczył na głowę, ramię i dziobał

Ale miałem azorka 

Mieszanka z boxerem 

Łagodne psina to było, a posłuszne

Kura się niosła u niego w budzie, ale tylko jak był na łańcuchu, jak go odczepiłem to było już po kurze 

10 lat temu pięciolatkowi kogut wydziobał oko 

Moją siostre jak była małym dzieckiem przewróciły, dziobaly i skakały po plecach po tej akcji panicznie bała się kogutów 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Pooglądaj kiedyś Okrasę. Wali wszędzie kolendrę i limonkę ;) 

Widziałeś jak zrobili eksperyment z Magdą Gessler?😂😂😂z jej rewolucjami

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Jakim wyścigu? 

Więc, szybciej, nowocześniej  ... końca nie widać

6 minut temu, PRIMO napisał:

Jakmożesz brać udział w tym wyścigu jak Ty ciągle do tyłu się cofasz. 🤷‍♂️

No i dobrze 

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

A, to sprawa wyższej konieczności. Tu i księdza nie trza na rozgrzeszenie.

Coś dziś mi do ucha doszło że studenci w Cambridge  nie zobaczą już mięsa w stołówce. Słyszałem piąte przez dziesiąte. Niemniej  to z czego my się jeszcze śmiejemy chyba jest już przesądzone, skoro osoby będące przyszłością czy też tworzące przyszłość zostały już w takim stopniu zindoktrynowane.

Zauważ, że ci właśnie oświeceni i wykształceni łykają wszystko jak tanie dziwki

Opublikowano
6 minut temu, Baks00 napisał:

Osobiście proponuję nie poruszać już tu tematu ciągnika.-zdanie stada znasz

Bardzo dobry pomysł

Opublikowano

Na mojego syna kogut skoczył i zaczął dziobać. Chłopak miał wtedy 5 lat. Zabiłem koguta...batem. Biłem dopóki się nie zmęczyłem. Teściowa mówiła, że ze 70 razy dostał. Chciała go jeszcze skubać, bo duży. Nie pozwoliłem. W gnój poszedł. Na szczęście dziecku nic nie zdążył zrobić 

• Sad 1
Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

Osobiście proponuję nie poruszać już tu tematu ciągnika.-zdanie stada znasz

Ej ja jestem samotnym wilkiem 

8 minut temu, PRIMO napisał:

Super rosołek z kaczki jest nawet lepszy jak z kuraka. 

Pierwsze słyszę żeby dawać do rosołu liść kapusty lub goździka. 🤨

Kupiłbym tych kaczek ale się boję że mogę nieświadomie zjeść czarnine 

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Pooglądaj kiedyś Okrasę. Wali wszędzie kolendrę i limonkę ;) 

A papryczki chili kroi razem z pestkami, a te są gorzkie.

12 minut temu, hubertb napisał:

Od kiedy żona gotuje w szybkowarze to ma naprawdę intensywny smak. Ja lubię mocno doprawić pieprzem i pietruszką. 

Natką tak?

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

dziś mi do ucha doszło że studenci w Cambridge  nie zobaczą już mięsa w stołówce. Słyszałem piąte przez dziesiąte. Niemniej  to z czego my się jeszcze śmiejemy chyba jest już przesądzone, skoro osoby będące przyszłością czy też tworzące przyszłość zostały już w takim stopniu zindoktrynowane.

Nawet brak przynależności do Unii im nie pomogło...... 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Szfagierka w tym roku sprzedała doś dużo kaczek i kaczorów oskubanych i wypatroszonych z własnego chowu. 

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Nawet brak przynależności do Unii im nie pomogło...... 

Jedź do Londynu to się przekonasz, że dla nich już nie ma ratunku

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Szfagierka w tym roku sprzedała doś dużo kaczek i kaczorów oskubanych i wypatroszonych z własnego chowu. 

Niedaleko mnie też się chłopak tym zajmuje. Dość dobrze im to szło i to na sporą skalę 

Opublikowano
Przed chwilą, Niespokojny napisał:

Ogląda się przyjemnie, ale nie że świetnie gotuje, tylko apetycznie opowiada i dużo dymu.

Nie raz próbowałem potrawę powtórzyć według jego przepisu. Zwykle wychodziła dobrze. Sos do sałatek z dodatkiem miodu jest stałym punktem sałatek do obiadu. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Nie? Generalnie Okrasę jako jedynego lubię obejrzeć. 

Zrobili test.

Było zrobione jakieś ochydne Czekadelko' celowo.....Poszli na miasto niby z kamerą i mówili że są po kuchennych rewolucjach.7 osób przechodniów jadlo-2powiedzialy że nie dobre ...

5 osób stwierdziło że nigdy tak coś wspaniałego nie jadło 🙆🤭

Jako że w tej branży siedziałem to stwierdzam że smak przebija wygląd.I mimo że każdy chce by ładnie wyglądało to czasami to się gryzie 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Niespokojny napisał:

Ogląda się przyjemnie, ale nie że świetnie gotuje, tylko apetycznie opowiada i dużo dymu.

Kto ty w nowym wcieleniu?

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Ej ja jestem samotnym wilkiem 

Co się martwisz. Nic Cię nie wiąże, przycupniesz gdzie indziej, moż3 będzie lepiej😜

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Po ile? Jaka waga?

1 minutę temu, Agrest napisał:

Co się martwisz. Nic Cię nie wiąże, przycupniesz gdzie indziej, moż3 będzie lepiej😜

Za te bełtanie nie warto 😁 obrzygał bym całe obejście chyba 

Opublikowano
8 minut temu, MonteChristo napisał:

Jedź do Londynu to się przekonasz, że dla nich już nie ma ratunku

Pewnie wszędzie na ogólnie pojętym zachodzie jest tak samo..... Na wschodzie inaczej ale ogólnie jeszcze gorzej. Więc ogólnie  ratunku dla nikogo nie ma.... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v