Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

tak z ciekawości... te zdjęcia to po co? jakiś reportaż kręci, czy na yt film?

3 minuty temu, TheDuke napisał:

Mi wczoraj krowiarz w zębach przyniósł 4000 za ha dzierżawy a dziś od 5 rano  biegał z telefonem po polu i zdjęcia robił.

Opublikowano
40 minut temu, TheDuke napisał:

Mi wczoraj krowiarz w zębach przyniósł 4000 za ha dzierżawy a dziś od 5 rano  biegał z telefonem po polu i zdjęcia robił.

Przestań  pier**lić   bo  rzygać  się  chce  od  czytania  tych  bzdetów     przyniósł  w   twoich  marzeniach .

Opublikowano
5 godzin temu, slawek74 napisał:

niektórzy to są tak ograniczeni że tylko swój czubek nosa widzą i to co do okoła...

biedni ułomni....

O kuwa tu przyznam ci rację, musiałeś stać przed lustrem jak kleiłeś tego posta 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, TheDuke napisał:

To się powinieneś za niego modlić żeby nie zmondrzal i nie zrezygnował z dzierżawy.

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

nie muszę stawać przed żadnum lustrem wystarczy że cIebie i kilku innych tu poczytam co nie szanują ludzi ... ludzi pracujących ale do czasu... prędzej wielbłąd przez ucho igielne.....

A propo szacunku to lepiej spojrz się na siebie... 

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, TheDuke napisał:

Wczoraj za Oranie więcej wzięte jak dostaną z ekoschematow ale dostaną 

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

nie muszę stawać przed żadnum lustrem wystarczy że cIebie i kilku innych tu poczytam co nie szanują ludzi ... ludzi pracujących ale do czasu... prędzej wielbłąd przez ucho igielne.....

Ja ludzi szanuję. Nie szanuję szmaciarzy, nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku

Opublikowano
4 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

To głupcy tera przepłacają i lgaja o ziemie 

a ponoć zawsze  byli tacy co nazywali tych co kupują głupcami którzy przepłacają 😜 

Opublikowano (edytowane)

się zaczyna ...dostanie becki ,potem beczy i smsy do kolegów pisze żeby pomogli 🤭

jest głód ziemi a krowy muszą coś jeść ..Wiec placo i tyle 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
4 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Ale i tak jej ze sobą nie zabierzesz.

Tyle samo po tobie co i po innych...kupka gnoju....

Tego stwierdzenia jakoś nie lubię. Gdzie byśmy zaszli jako społeczeństwo gdybyśmy się przejmowali, że nie zabierzemy do grobu tego co wypracowaliśmy? Coś trzeba robić. Dziadek oborę postawił, to do dziś jałówki w niej siedzą. Chociaż jej do grobu nie zabrał. 

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Wiec placo i tyle 

Na pewno? Czy tam jakiś układzików nie ma i anulowania czynszu po fakcie? 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, komizmo napisał:

Wiadomo że to troll ale ma rację, jak już pisałem w okolicy przetarg kowru był to grubo ponad 4 tony za piachy bili

to ludzie normalni czy krowiarze ??😂

z 2 godziny temu znajomy pytal czy nie chce kawalka piachu obsiac,zaorane jest ale poprzedni dzierzawca nawet za podatek nie dal - w sumie mu sie nie dziwie to piach 4b i nic mu nie uroslo, nawet na koszty kukurydzy nie bylo , wiec skierowalem go do mysliwych- ja i tak zasieje ale oni beda placic..

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, komizmo napisał:

Wiadomo że to troll ale ma rację, jak już pisałem w okolicy przetarg kowru był to grubo ponad 4 tony za piachy bili

Wszyscy wiemy. Ale napisz jeszcze raz 

Edytowane przez Bercik92
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v