Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Mlekpolu jedyne co mi nie podeszło to chłodnik, reszta mniam. Jak dla mnie kilo sera i 4 kostki masła mogą co miesiąc przyjeżdżać, i tak kupuję. Twaróg sam robię pyszny, więc to mi nie potrzebne  😝

1 minutę temu, grzesiu napisał:

Taaaa i ja dałem się na ten krzywy marketing nabrać. Tylko salami z mlekpolu. Kupuje bez ryzyka zawsze dobry powtarzalny produkt. 

Tylko Królewski z Kolna.

• Like 1
Opublikowano

Dajcie spokój chłopaki że te paczki takie dobre....kiedyś jak dawali listę z której mogłeś sobie wybrać co chcesz i zamówić oraz były produkty rzadko spotykane w sklepach to miało to sens a ostatnie lata wciskanie na chama tego co nie schodzi to ja dziękuję,połowę czasem trzeba było utylizować bo kto wypije dwie palety mleka bananowego słodkiego jak syrop albo serków homogenizowanych czekoladowych,blee.Nie znam drugiej mleczarni która by w taki sposób "częstowała" dostawców....

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, niesamowity90 napisał:

Z Mlekpolu jedyne co mi nie podeszło to chłodnik, reszta mniam. Jak dla mnie kilo sera i 4 kostki masła mogą co miesiąc przyjeżdżać, i tak kupuję. Twaróg sam robię pyszny, więc to mi nie potrzebne  😝

Tylko Królewski z Kolna.

Goudę Senatora spróbuj deklasuje Królewskiego z Kolna. Ostatnio mi z 6 zgrzewek tzn. tacek 😁go przywieźli. W okolicznym sklepie nie do dostania. 

Edytowane przez kokoman0
  • Like 3
Opublikowano

Ja kiedyś wziąłem przez pomyłkę królewski z kolna i był bardzo niedobry, od tamtej tej pory baczniej pilnuje żeby się znowu nie machnac. Mój brat pracuje w mlekpolu w laboratorium i tam baby mówią ze z sierpca ser najlepszy, aczkolwiek tez się zj***l, nie chce się odklejac tak ładnie jak kiedyś. Mój wujek pracuje w sierpcu przy serach to mówił mi ze ten co się nie chce odklejac to jest z Żuromina bo tam jest serowar inny i on robi po swojemu.

Opublikowano
12 godzin temu, krzychu121 napisał:

Ja też do niedawna brałem serki wiejskie z Piątnicy bo z  innych podmiotów mi nie podchodziły ale te z mlekpolu moim zdaniem są lepsze. Tak jak kiedyś ser zawsze brałem z Sierpca ale później to już nie było to co wcześniej. 

https://vitapedia.pl/serek-wiejski-z-najlepszym-skladem  

Uwierzcie kobiety patrzą na takie rankingi szczególnie przy małych dzieciach... Nie mówię że Piątnica jest zawsze na szczycie bo nie robi np serów ale próżno tam szukać naszych gigantów. 

Opublikowano
18 minut temu, krzychu121 napisał:

Czemu taki rozstrzał?

Będzie obniżka ale nie wiadomo dokładnie ile i temu taki rozstrzał. 🤷‍♂️

Opublikowano
19 minut temu, krzychu121 napisał:

Rankingi zależą od tego kto je przeprowadza i ocenia. Wszystko zależy od aktualnie przyjętych norm 

Rankingi zależą od tego, kto je sponsoruje😂

Opublikowano
17 minut temu, PRIMO napisał:

Będzie obniżka ale nie wiadomo dokładnie ile i temu taki rozstrzał. 🤷‍♂️

Niech obniżają najwyżej nie będzie na inwestycje i za 1,80 można doić

Opublikowano
1 minutę temu, Luki99 napisał:

Jak chcesz to i za darmo możesz oddawać mleko ja nie mam zamiaru.  😩

Opublikowano
Przed chwilą, pawel2408 napisał:

Mlekpol cena bez zmian na maj

Pewne info czy tylko zasłyszane?

Opublikowano
13 minut temu, Luki99 napisał:

Mokry sen każdego prezesa mleczarni, mieć choć jednego Luki u siebie 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v