Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, slawek74 napisał:

jak zwykle chrzanisz bzdury jak jak mało który...

wssałeś z palca czy z... te informacjie🤔 

Od paru osób to usłyszałem.

Edytowane przez kondzio1579
Opublikowano
16 minut temu, OptimuSPrimes napisał:

Zamiast pier**lic od rzeczy weźcie sie do pracy a nie spekulować i głupoty opowiadać.najlepiej to biedolic ciagle.ludzie strajkują.trzeba nagłaśniać i cis robić bo bek nic nie pomoze 

Ludzie sa tak skloceni ze garstka protestuje... dopoki nie bedzie jesnosci to mozna sobie ... 

Gornicy dzis przyjechali i zadyme robili a nie wiem czy wiecie ze wczesniej dostali podwyzki 42% 

Co do tematu:

Garwolin za marzec obnizka (na razie nie podam ile bo to od znajomego ponoc bez oficjalnego potwierdzenia) 

Opublikowano
Przed chwilą, kondzio1579 napisał:

Od paru osób to usłyszałem a ile w tym w prawdy tego nie wiem, niektórzy co przeszli z Hochland węgrów do ryk chcą z powrotem wrócić do hochlandu ale niestety nikogo nie przyjmują. Biedronka się coś się pocięła z rykami i teraz wyroby mleczne bierze z Hochlandu magazyny podobno robią się szybko pusto.

Chłopie, to co Ty tu wypisujesz mija się z prawdą. To są mocne pomówienia, a za to grozi paragraf.

5 godzin temu, kondzio1579 napisał:

Chodzą ploty że mleczarnia Ryki miała wsiąść ileś mln pożyczki na wypłatę dla rolników za mleko i ma ogłosić upadłość, ktoś coś słyszał ?

Jeśli chcesz być recenzentem, to dowiedz się prawdy u źródła - w mleczarni. Nie twórz szkodliwych informacji otrzymanych ,, drogą pantoflową''.

Tym bardziej że nie jesteś członkiem tej spółdzielni.

Opublikowano
12 minut temu, wujekk110 napisał:

Chłopie, to co Ty tu wypisujesz mija się z prawdą. To są mocne pomówienia, a za to grozi paragraf.

Jeśli chcesz być recenzentem, to dowiedz się prawdy u źródła - w mleczarni. Nie twórz szkodliwych informacji otrzymanych ,, drogą pantoflową''.

A masz dowody ze to nie prawda ...🤔pytać każdy może i wyrażać swoje zdanie ..żadne paragrafy tu nikomu nie grożą.🤷‍♂️

Opublikowano
3 godziny temu, oniak napisał:

Ludzie sa tak skloceni ze garstka protestuje... dopoki nie bedzie jesnosci to mozna sobie ... 

Gornicy dzis przyjechali i zadyme robili a nie wiem czy wiecie ze wczesniej dostali podwyzki 42% 

Co do tematu:

Garwolin za marzec obnizka (na razie nie podam ile bo to od znajomego ponoc bez oficjalnego potwierdzenia) 

Co do garwolina to ktoś mi dziś mówił, że około 30-32gr w dół. 

Opublikowano
10 godzin temu, wujekk110 napisał:

Przepraszam czy ja napisałem tutaj że to jest prawda? Tylko sie zapytałem czy ktoś coś słyszał.

Opublikowano
11 godzin temu, wujekk110 napisał:

Postraszyłeś go paragrafem i zlikwidował konto ze strachu🤣

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, karol091193 napisał:

Na FB chłopa dopadli to dla czego nie tutaj. Wszyscy to czytają, nawet sieci handlowe 😝

A gdzie tu wolność słowa? 😅

Edytowane przez Nintendo
Opublikowano (edytowane)

A nie. To ktoś inny

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, slawek74 napisał:

trole wypisują bzdury i rozsiewają plotki....

Mówisz o Rykach? Z tą upadłością to na chwilę obecną bujda, ale ogólnie nie jest dobrze i zapewne długo nie będzie. 

Czas pokaże, zależy czy kryzys będzie się pogłębiał. 

Jak chcemy poznać kondycje mleczarni to z reguły wystarczy porównać ile płacą za mleko w stosunku do pozostałych. Nie wyklucza to jednak sytuacji, że w kolejnych mleczarniach też może się nagle mocno pogorszyć. 

Edytowane przez Nintendo
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Ogarek konto usunął?   a to dobre.... :D

Ja pierdziu bym musiał być tobą ..🤭

1 godzinę temu, witejus napisał:

Postraszyłeś go paragrafem i zlikwidował konto ze strachu🤣

jakim paragrafem bo nie widzę 🤭

Nic nie da ukrywanie prawdy  przed rolnikami ...Wszystko wylezie i się wyda ...Tak robiła kiedyś Sudowia ....bardzo duży zakład i już jej dawno nie ma...narobili długów i myśleli że to ukryją ...

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

Nie miałem od bardzo dawna multi.

Brat pisał prawdę 

Do zakładania konta nie potrzeba mi Łorawioka

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez andrzej1988
      to jeszcze taniej niz u mnie. Niby na mazowszu powinno byc troche drozej a tu guzik. Pewnie tez jakis posrednik takie ceny wystawił? U mnie nawet w kurzarni jest po 580 brutto pszenica i niby nie posrednik tylko pszenice skupuje i wykorzystuje na własne potrzeby dla kur
  • Dodaj nową pozycję...
v