Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Te ładne i dwie w cenie 0,5 Pronar

Jak zobaczyłem co kolega kupił to się nie dziwię że takie ceny na te przyczepy... D47 burta 50+25+ skosy i plandeka, koła od forszaja e514 opony spękane, rama "zamknięta" a w sposób taki że spawana do oryginalnej blachy druga blacha w środku, bardziej chodziło o zamaskowanie spawów na oryginalnej ramię. Z tyłu na belce wyrwana, na poprzeczkach przy tylnym wózku spawana i widać że znowu pęka i to tak że z prawej strony ze 3mm odeszła już. Ale pomalowana ładnie dół czerwony góra zielona, szkoda że na starą farbę i nawet się im wyszlifować nie chciało miejsc gdzie ucięli stare gniazda od p eumatyki i hydrauliki... Ladna tylko z daleka i cena okazyjna bo jedyne 19500... 

Opublikowano

A weź. Ja w tych samych pieniądzach blisko teraz prasę taka sama zobaczyłem i z siatką....

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Handlarz ma przebitkę ty wymienisz tylko rocznik. Taka wymiana to żaden zarobek. 

Ale do nowej dalej 15 brakuje 

7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A weź. Ja w tych samych pieniądzach blisko teraz prasę taka sama zobaczyłem i z siatką....

Znam ten ból 😛 Kurła dojczykiem bym se pojechał a nie ja lawety szukał 😛

Opublikowano

Kup teraz nową i zaczekaj aż ta stara będzie tyle warta. Wtedy sprzedasz, a nowa zostanie....😄

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Znam ten ból 😛 Kurła dojczykiem bym se pojechał a nie ja lawety szukał 😛

No ja sobie wmawiam ze starsza trochę i na pewno bardziej zużyta ...

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, radekz200 napisał:

No weź Pafnucy ocen po zdjęciach  😛

Bez patrzenia wiadomo że nie tylko ładniejsza, ale i lepsiejsza

Edytowane przez Gość
Opublikowano
50 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Dla tego jak już coś się kupi to nie wolno oglądać dalej podobnych ogłoszeń. To do niczego dobrego nie prowadzi

Opublikowano
6 godzin temu, daron64 napisał:

To mam na okrągłe bolce. Nie wiem o jakim czarno-czerwonym gniezdzie piszesz. 

sory, literówka miało być szaro czerwone 

te wtyczki dobre ? tzn nie pourywane/popękane te uszy co śrubki trzymają wkład w obudowie? dziś na złomie 16A wpadło to wyłamane te wklęśniecia z otworami przy śrubkach

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, tytanowyJanusz napisał:

Sie tylko człowiek może wk***ić...

Zawsze tak jest...

Szukasz, chcesz kupić to ciężko coś znaleźć dobrego

Kupiłeś - nagle znajduje się za***isty sprzęt w dobrych pieniądzach... 🤬

a ja marnuję za***iste okazje , tzn przegapiłem piec na złomie , mogłem se tego metalfacha kupić do chaty do piwnicy co bananowi podesłałem ale 1,5 klocka trzeba było zabulić

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)

Sprzedam 2 lampy LED, używane sprawne były zamontowane w moim kombajnie. 50zl za obie

IMG_20230104_120115_392.jpg

Oryginalne łopatki do rozsiewacza Rauch MDS, nowe ze stali nierdzewnej. Nie wiem na ile można je wycenić jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę o priv

IMG_20230112_151222_502.jpg

Halogen dalekosiężny Hella Valuefit powystawowy delikatne ryski na obudowie, na szybce jeszcze

folia ochronna. W komplecie oryginalny przewód i mocowania. Brak oryginalnego kartonika. 180zl

IMG_20230112_114616_701.jpg

IMG_20230112_114612_001.jpg

Kamera w ramce tablicy rejestracyjnej bez linii pomocniczych używana  sprawna, zdemontowana z ciągnika Case, stan bdb jedynie przybrudzona. W zestawie długi przewód video i zasilania. 50zl

IMG_20230112_150422_527.jpg

Listwa do kosy Claas Dominator 76, 86, 96 bez przekładni schumachera na targancu 40zl

IMG_20221210_152629_947.jpg

IMG_20221210_152626_729.jpg

Edytowane przez Lukas85
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v