Massey Ferguson tabela regulacji
Przez
flackmistrz, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez ma123
Witam zamierzam kupić kombajn i zastanawiam się nad takim massey ferguson 6254 https://www.otomoto.pl/oferta/massey-ferguson-7254rs-4-95m-2002rok-kombajn-zbozowy-ID6EK9WH.html
Czy ktoś takiego moze posiada i może się wypowiedzieć co do awaryjności tego sprzętu lub na co uważać przy zakupie bo w internecie jest mało na jego temat ze względu na małą popularność
-
Przez kampio
Szukam oczywiście odpłatnie instrukcji obsługi, książki napraw Massey-Ferguson 8690 z 2011r. Prosze pisac na maila: aga.kamil@vp.pl
Potrzebuję wyjaśnień kodów błędów E520240, E 520245
-
Przez Maseyferguson21
Witam nie dawno zacząłem likwidować obejścia sterownika w moim mf. Po zlikwidowaniu wszystkich obejść zauważyłem ze nic nie działa i nadal po naciśnięciu sprzęgła pali się kontrolka ciśnienia oleju( dodam ze nie dawno wymieniłem pompę) przy odpalonym ciągniku. Oprócz tego nie działa obrotomierz (dokładniej czasami się włączy ale rzadko) Sterownik mam nowy wszystkie kable podpiąłem tak jak na instrukcji napraw było pokazane. Nie mam już pojęcia dlaczego tak sie dzieje bardzo proszę o szybka pomoc.
-
Przez Rolnikv2
Witam mam bardzo duży problem ponieważ zacząłem zdejmować zwrotnice ale przy wyciąganiu kołka urwała mi się śruba w środku i co z tym zrobić .a muszę ją zdjąć ponieważ leci olej z obydwóch simeringów dodam że śruba była utwardzana 8.8 a nie idzie jej wykręcić wykretakiem
-