Kombajn MF 34rs jak rozebrać wariator młocarni
Przez
piotrbajka, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez Kacper0000
Massey Ferguson 3070 przestał działać podnośnik awaryjne podnoszenie pod ciągnikiem też nie działa co może być przyczyną? Jedynie na pełnych obrotach bardzo powoli podnosi. Ciśnienie na pompie hydraulicznej jest okej.
-
Przez trufel11
witam
mam w kombajnie założony przełącznik od którego kable idą do skrzyni biegów na skrzyni jest założony przekaźnik i taki jak gdy by silniczek i to połączone jest z linka od załączania biegów i czy możliwe jest ze tym uradzeniem załączą się 3 bieg w tym kombajnie w kabinie mam wajchę tylko na dwa biegi . zdoiłem pokrywę skrzyni biegów i jest tam tam wolna jedna zębatka czy wie ktoś czy ten kombajn ma 3 biegi i czy jest możliwe ze tez silniczek elektryczny załącza 3 bieg???
-
Przez Julo03108
Poszukuje opinii na temat MF 34, jak z wydajnością, częściami, omłotem i awaryjnością, Jakie są ich słabe punkty, a jakie są ich mocne strony ?
-
Przez AlbertHD42
Witam, planuje zakup kombajnu do 25k i moja uwagę zwróciły dwa 525 i 530, chciałbym poznać różnice między tymi kombajnami. I jeżeli ktoś jest bądź był w posiadaniu takiego kombajnu prosiłbym o opinie.
-