Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

neptun miał widły do dołu zeust na tronie z widłami do góry tylko obrazy go przestawiały z piorunami w ręce 

https://redro.pl/obraz-kamienna-fontanna-zeusa,877562

zacznij pisać podręcznik dla Czarnka. na 100% kupią. :D

przestań już te idiotyzmy pisać, bo jeszcze kto pomyśli że wszyscy tu tak głupi.

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

w Olimpii co mial; ?

olimpiade. :D

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

wiedza zabiła ortografie 

gdzie? matko ty głupszy od moich butów. :D

Opublikowano

ciekawa zmiana tematu.

doczytałeś co se zeus w ręku trzymał? :D

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

no ale nie powiesz chyba że to widły? :D

nie to piorun 

3 minuty temu, witejus napisał:

no myślałem że już się nie doczekam, uff, idę spać, to zbyt męczące.

a gadałem ci ze ciekawe 

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

a fontanna w Berlinie ?? 😆

Echhhhh wszędzie ci niemcy. Nawet starożytną Grecję zdominowali🤣

1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

masz romuś . doedukuj się dziecie... :D

najgorsze jest to, że brniesz w swoją niewiedzę...

On już tak ma i to co by nie komentował.😄

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, nie napisał:

"debilizmami" to są wszystkie twoje wypowiedzi 

jak zwykle ci co pierwsi plują na polskę to są pierwsi w kolejce do lizania niemieckich d*p 

to nie ja płaczę z tego powodu, że polska i europa środkowa nie chce niemieckiej broni (ja się cieszę :) ) tylko niemcy w swoich mediach, więc frajerzy swoje żale kierujcie do niemców

Ty możesz sobie jedynie pisać, że debilizmami są moje wypowiedzi. Natomiast ja twoje debilizmy konkretnie punktuje. Co za chwilę zrobię z kolejnym twoim wpisem. Co do lizania Niemieckich d*p nie wiem każdy robi co lubi. Skoro masz taką pasję?

16 godzin temu, Denwer napisał:

Możesz  się  takimi marzeniami dowartościowywać    gnojarzu,  ale  tacy  jak ja  będą  gonić  do roboty  takich  jak ty i to  za psi  grosz    taka  jest  prawda   ;)

Z tego co widać sam się tu dowartościowujesz. Jeśli się władza zmieni pogoni takich jak ty od koryta wiec raczej do roboty nikogo nie pogonisz. A sam się będziesz musiał wziąć za nią bo zdaje się pisałeś, że ziemię oddałeś w dzierżawę.

11 godzin temu, nie napisał:

tylko naiwny myśli, że uzbrojenie i paliwo dajemy ukraińcom z miłości

nie wielka część to jest pomoc sąsiadowi w potrzebie ale reszta to:

po pierwsze porażka rosji jest w wielkim interesie polski a po drugie wszystko jest wspólną decyzją polski i nato (usa); za przekazane (stare) uzbrojenie dostaniemy najnowocześniejsze uzbrojenie w pierwszej kolejności i z rabatem a równowartość przekazanego paliwa przypływa z usa i innych państw (część jako ropa a część w formie pieniężnej jako zapłata dla polski za dostarczone paliwo), dodatkowo orlen sprzedaje paliwo ukrainie na warunkach rynkowych i transportuje ukraincom ropę, którą sobie kupili np u arabów z dostawą do gdańska

Znowu bzdury piszesz. Dlaczego ty wciąż kłamiesz? Po pierwsze nikt nam nie daje nowoczesnej broni za darmo. Gdzie tych głupot się nasłuchałeś? W tvp? To nie prawda. Musimy za tę broń płacić. Nie jest to najnowocześniejsza broń. A broń jaką chcą sprzedać amerykanie. F35 nawet nie będą miały całego systemu kierowania tylko kupimy same samoloty. O jakichś rabatach kolejne debilizmy klepiesz. CO to jest rabat na broń? Kupujemy dużo i drogo. Nie ma żadnych rabatów. Co do paliwa nie chce mi się sprawdzać. Ale generalnie żaden kraj nie refunduje innym krajom pomocy udzielonej dla UA każdy pomaga dobrowolnie ile może. Więc znowu debilizmów nawypisywałeś a j a je po kolei wypunktowałem.

18 godzin temu, Denwer napisał:

Na szacunek  to  trzeba  sobie  zapracować    a chłopki  pokroju @PRIMO na niego  nie zasługują.  donald może  do władzy wróci  i takiego chłopka  do  kapitulacji  zmusi    ale  będzie  w tedy  pięknie   :D     jak na kolanach  o  pracę  do  mnie  przyjdzie  :D  

Niestety tobie to zapracowanie się nie udało. Raczej się tu z ciebie śmieją. Donek to chyba raczej zmusi do kapitulacji takiego chłopaka jak ty. No będą was pisowców od koryta gnać. I już ci pewnie ten kwik odrywania od koryta po nocach się śni.

PS twoja wypowiedź pięknie potwierdza ten sondaż. Co to połowa wyborców pisu nie wierzy, ze pis po wyborach utworzy rząd.

1661318989_1mkxm3_600.jpg

1661360682_rtk9rb_600.jpg

1661362461_1tdrt1_600.jpg

1661364343_nijpoe_600.jpg

1661364648_tqtjgs_600.jpg

1661365148_fotuqt_600.jpg

1661464658_idptez_600.jpg

1661499565_ewf84t_600.jpg

1661501215_p83wio_600.jpg

Edytowane przez hubertuss
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v