Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
22 minuty temu, jacus napisał:

manius jak to dalej idzie -i odpusc nam nasze winy ,jako i my odpuszczamy naszym winowajcom ????

Oczywiście zaraz po dokonaniu zemsty. Najważniejszy warunek otrzymania przebaczenia.😂

Opublikowano
12 minut temu, witejus napisał:

A wiesz Jacuś jakie są warunki odpuszczenia winy, przebaczenia?

a wiesz ktory mamy rok ?? kto z tych ktorzy mordowali zyje ??? 

poza tym - chyba nie rozumiesz mojego cytatu- tam nie ma mowy o innych tylko o nas..

Opublikowano

ruscy juz dawno wymarli,niemcy pewnie jeszcze zyja i na swojej drodze pewnie niejednego spotkalem..

reszta jest polityka a nie historia-juz ci pisalem onuca ze gdy tryzub zawisnie na kremlu ,ukraincy zostana moimi najwiekszymi wrogami.

Opublikowano
15 minut temu, Ulman napisał:

Jakby tak było to nikt by zaborów nie wypominał. Ot, było - mineło i nie ma sprawy😆

wspominac mozna jak to bylo za milosciwie nam panujacego cesarza franciszka jozefa- znalem wiele osob ktore dobrze znaly ten okres z wlasnego zycia. za II rp bylo gorzej..

wtedy galicja byla najbiedniejszym regionem a teraz jednym z najbogatszych-nie patrzylismy w przeszlosc tylko do przodu.

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Nie do wiary! Takie coś z centrali dostałeś? 

Po wystąpieniu Pana Prezydenta "centrala" musiała walnąć takie coś.😂

3 minuty temu, jacus napisał:

znalem wiele osob ktore dobrze znaly ten okres z wlasnego zycia. za II rp bylo gorzej..

Znowu głosisz tezy  niezgodnie przyjętą linią historyczną. Zapamiętaj raz na zawsze. " W II RP było za***iście i basta".🤣

Opublikowano

jakim wystapieniu ?? dzsiaj odpoczywam-tylko zrobilem objazd pol i nie ogladalem tv..

zapewnie oficerom wojska polskiego bylo za***iscie-zupelnie jak dzis 🤣

16 minut temu, Ulman napisał:

Z biedy umysłowej jednak nie udało się wam wyjść.

i dlatego prawie cala polska wschodnia do nas uciekla 😂🤣🤣.

ja mieszkam w gminie czernichow a ty podaj w jakiej i porownamy dane statystyczne 🤣😂😂.  same ukrainskie nazwy jakies u was, przypadek jakis czy co ???

Opublikowano

Tam jest tak za***iście dobrze i rozwojowo  ze rodzina jacupaińca już kilkanaście pokoleń biduje na kilku morgach. No ale za to jest bliżej na Balice i do Krakowa🤣

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

a teraz jednym z najbogatszych-nie patrzylismy w przeszlosc tylko do przodu.

jaja se robisz?

Opublikowano

Jacus poznajesz bidnych ziomali z zegarkami prawie jak u Nowaka?

Nosy pochowali i nie widać czy semicka nacja

Trzeba zrobić burzę mózgów a nie czekać na Wójtowej natchnienie?

51212000_2126685400726512_7702918021676793856_n.jpg

53257556_1077419329121230_3921507554466725888_n.jpg

JaCUŚ NIE PRZEJMUJ MSIĘ

Opublikowano (edytowane)

manius- podaj dane ze swojej gminy... to samo onuca, zetorki-pokazcie wasze gminy.. macie jakies filmy ??  dajcie dane statystyczne i wtedy porownamy 😂😂😂

gdzie sa konkrety-nazwa gminy, zadluzenie,dochod na mieszkanca, kiedy ostatni  zywy zgasi swiatlo,  zdjecia filmy .

wicia -ja i bialo czerwona flaga ?? 

widac dwor w ktorym moi przodkowie sluzyli..szkole do ktorej chodzilem 

Edytowane przez jacus
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Statystycznie to pies z właścicielem mają średnio 3 nogi. A może porównamy bonitacje gruntów w gminie?

Statystycznie co drugi obywatel na ziemi jest chińczykiem - ja nie, czyli wychodzi na to, że ty :D

• Haha 1
Opublikowano

Jakbyś wykazywał minimalne procesy myślowe i szczątkową inteligencje to już od wielu lat byś znał moją lokalizację. Tyle że ty jesteś na poziomie onucy i podśmiechujek z grzedy Sokalskiej.

Skoro te twoje tereny takie bogate to jak taki dziad jak ty tam sie uchował? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v