Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wiadomo. kto by nie chciał pozornie darmowej kasy? znasz?

2 minuty temu, Ulman napisał:

Socjal sam w sobie jest patologią a lud do patologii najwyraźniej ciągnie. 

33 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Chiba tak.... Ale ja nie lonucy nie głosowałem i nie zagłosuję na tych głupców... 😁

toż ty jape cieszysz że dostaniesz. :D

byłeś w kosciele na który plujesz? to ci hipokryzja.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Co innego produkować i mieć koszty i odzyskiwać swoje... A co innego żyć z 500 plus itp... 

no wiadomo. masz rację jak zwykle. :D

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Pozornie darmowej nikt normalnie myślący nie będzie chciał bo rozumie że to ściema. Ciemny lud nie rozumie skąd się biorą pieniądze i że nic za darmo nie ma

łogarkowi to wytłumacz. :D

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, dysydent napisał:

niewolnictwo zniesiono z norm prawnych a przecież nawet ówczesne religie takowe dopuszczały, pańszczyznę zniesiono, równość ludzi wobec prawa jednak wprowadzono a tam gdzie nie obowiązuje te kraje są uznawane za zacofane i rzeczywiście są relatywnie słabsze, barbarzyńskie bardziej
Przykłady by mnożył dalej i bez końca

.............
...tej klasy ludzi którzy jednak od kanibalizmu do obecnego stanu cywilizację doprowadzili.
Nie domniemuj kto z kim i co pije bo po ryju za coś takiego się należy nic o mnie nie wiesz skoro to insynuujesz i żadnych wniosków nie potrafisz o mnie wysnuć (innych zapewne też) po tym co i jak choćby na tym forum piszę. .........
Ostrzegałem - zanim co do mnie napiszesz dobrze się zastanów bo mogę dojść do wniosku żeś z tych.... jak Sikorski wobec ławrowa jakim językiem należy z takimi rozmawiać gdy ostrzegał kacapów "kopem w jaja"

A co znów 🤔 , przecież nic nie napisałem złego , tylko takich bajek nie kupuje że ludzie będą żyć bez wyzysku drugiego 😉

No niewolnictwo znieśli , teoretycznie bo i tak robimy to na co pozwolą nam decydenci 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Ja nie biere 500 plus jak ty i nie jadę na rencinie seniorów.. 😁

no wiadomo. ty jesteś na niczym. :D

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Pomysl o tych nawozach może jeszcze kup z 5 litry i popryskaj... Tylko fakturę nie zapomnij... 😁

o dzięki. zyczliwy człeczek z ciebie. 👍

Opublikowano

Ale nie szalej bo może być ze będzie nie potrzebna 😁😁😁😁😜

иди на хуй! :D

Opublikowano

Af bez niego to jak klan bez Maciusia.. Jak tu kiedyś ktoś trafnie napisał 😁😁😁😁😁😁

Bieda umysłowa i nie tylko 🤔🤣

🥱🥱:D

Opublikowano
14 godzin temu, peugeot napisał:

Nie ma dowodów na nieistnienie stwórcy , nie ma też dowodów na jego istnienie . Są tacy którzy twierdzą inaczej ale puki co nie potrafią tego wykazać ,

Ja potrafię to wykazać i to podając nawet dane personalne delikwenta, który tego dowiódł i doświadczył. Tylko pomogły mu troszkę w tym lecące pociski moździerzowe. W życiu nie widziałem go w takiej ekstazie religijnej.😂

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

W życiu nie widziałem go w takiej ekstazie religijnej.

Wiadomo powszechnie że jesteś dowciapny ,ale tym razem to było słabiutkie .Naigrawać się z przerażonego człowieka.☹️

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Wiadomo powszechnie że jesteś dowciapny ,ale tym razem to było słabiutkie .Naigrawać się z przerażonego człowieka.☹️

Zawsze był antyreligijny. Raptem przypomniał sobie że jest chrześcijaninem, zna modlitwy a modlitwa do Allacha też byłaby fajna, gdyby wiedział że coś da. Nie naigrawam się z niego a może naigrawm ale bardziej z postawy niż niego samego. No jednak życie potrafi spłatać figla, nawet najtwardszym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v