Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Delger wznosi się w górach Sangilen na granicy Mongolii z rosyjską republiką Tyva (Tuva), a górny bieg rzeki Ider leży w górach Hangayn w Mongolii na południu. Od ich zbiegu Selenga płynie na północny wschód, by przyjąć rzekę Orhon w Suhbaatar. Ciągnie się na północ w głąb Rosji i pochyla się na wschód do Ułan-Ude, stolicy Buriacji. Stamtąd rzeka płynie na północ do Tataurowa, gdzie skręca na zachód, a następnie przepływa przez deltę do jeziora Bajkał. Od Suhbaatar do ujścia Selenga spływa łagodnym zboczem, dając Mongolii dostęp do równin Syberii (Azjatycka Rosja). Kolej Transsyberyjska podąża doliną rzeki w górę rzeki do Ułan-Ude, gdzie odgałęzienie prowadzi dalej do Suhbaatar, a następnie w górę Orhon do Ułan Bator, stolicy Mongolii.

https://pl.gov-civ-guarda.pt/harlem

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

FPXDiIJXoAU04hO?format=jpg&name=small

wiesz że akurat Anioł Pański?

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy napisał:

wiesz że akurat Anioł Pański?

No  i  co  związku  z tym  ???  

tutaj chyba  go  nie  transmitują 

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

powiadasz, że nie ma świętości dla ciebie, skoro akurat nie widzisz?

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Denwer napisał:

FPXDiIJXoAU04hO?format=jpg&name=small

@Denwer ty to już masz całkiem w tej głowie pusto. Jak można se założyć na siebie koszulkę z napisem urwa Ruska. Ten typ ma na sr..e w głowie jak ty. Gość się podpisał, że jest urwą Ruską i jeszcze lubi facetów. I na lewym ręku ten znaczek. Profanacja. A ty to wklejasz i reklamujesz. Boś pusty jak on.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Denwer napisał:

biedny strusiu mały łepek wlazł w piasek i nawet nie widzisz jakim łatwym celem reszta na kopa co nawet nie będziesz wiedział od kogo a anioł stróż tej części ciała raczej za chętnie bronił nie będzie

od kiedy to aniołom transmisja radiowa potrzebna dla "zwiadu"?

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

na kopa co nawet nie będziesz wiedział od kogo a nioł sróż tejczęci cił czej za chętnie bronił nie będzie

Chyba że to ma w zakresie obowiązków, bo działa też strefie LGBT.:lol:

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy napisał:

powiadasz, że nie ma świętości dla ciebie, skoro akurat nie widzisz?

Nie  masz  się  już  czego  czepiać  tylko  godziny  czy minuty wrzucenia  mema  :D  :D   oj  biedniutki  ty  biedniutki  :D  :D  

Opublikowano

nie czepiam. taka wolna myśl. oglądałem, a tu taki obrazek.

wklejaj se tam wklejaj. zarabiaj.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

nie czepiam. taka wolna myśl. oglądałem, a tu taki obrazek.

Ciekawe  że  takich myśli  nie  miałeś  w Święta  Bożego  Narodzenia  jak  ty  z  twoimi kolegami  pluliście  tu  na PiS  ;)

17 minut temu, Pafnucy napisał:

że nie ma świętości dla ciebie

Ps.  Nie  wiedziałem że  są  święte  godziny  ;)

,,Wysoki Sejmie. Mylą się ci, którzy uważają, że w Rosji istnieje tylko jeden sposób myślenia. Rosja rozwija się i otwiera na świat, choć według innego kodu kulturowego niż nasz. Są tam oczywiście także wiecznie wczorajsi, którzy tęsknią za wielkomocarstwową glorią i twardą ręką władzy. Jednak wśród wielu Rosjan, również na szczytach władzy, górę bierze przekonanie o potrzebie ukrócenia korupcji, unowocześnienia gospodarki, wzmacniania państwa prawa i demokratyzacji,,

https://wpolityce.pl/polityka/592782-jak-sikorski-przestrzegal-przed-rosja-przypominamy

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Nie  masz  się  już  czego  czepiać  tylko  godziny  czy minuty wrzucenia  mema  :D  :D   oj  biedniutki  ty  biedniutki  :D  :D  

Po tym co ty tu wyprawiasz co wypisuje Zalewska co powyżej wkleiłem. Widać, że pisowi edukacja naprawdę nie jest potrzebna. Pis potrzebuje głupich jak ty. Ty nawet nie rozumiesz tego co wklejasz. Koleś ma na lewym ręku znak Polski Walczącej a na koszulce napisane, że jest ruską k**wą i, że chciał by seksu przynajmniej z jednym mężczyzną.. A ty to wklejasz i nawet nie rozumiesz tego co robisz tak jak ten gamoń na tym zdjęciu w tej koszulce. Czy tak jak Zalewska która nie rozumie durnot, które wypisuje

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał:

" Boże kopsnij rozumu @Denwer -owi a jakby się nie dało, to choć nogi zdrowe mu zostaw"

moja propozycja modlitwy na tę okoliczność.

że wrócę
Bóg już dał Mu co mógł - twardą d..pę dlatego anioł stróż ma wolne

44 minuty temu, mirro napisał:

Chyba że to ma w zakresie obowiązków, bo działa też strefie LGBT.:lol:

musi być jakiś punkt odniesienia i tylko tak takich denwerów traktuję. Aby wiedzieć co dobre trzeba poznać złe i jeśli mało szkodliwe dla "różnorodnosci" zapewne Stwórca i zakapiorów stworzył.
Na przykładzie takich widać że warto walczyć czasem ryzykując nawet ich skrzywdzenie.

@witejus wystarczającą krzywdą temu debilowi to właśnie nie zwrócenie mu uwagi jakim jest debilem i jak wielu o tym się jeszcze dowie zanim ktoś nieopatrznie mu w końcu tę uwagę zwróci
ta fotka zapewne zrobiona w tym celu co dekonspiruje kolejnych.... xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Pomódl sie  - kościół to też system oligarchiczny

Oj tam ,cały świat to system oligarchiczny bo rządzi pieniądz 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, witejus napisał:

Na forum łatwo urżnąć głupa i udawać że nie wiesz o co chodzi temu w koszulce, w realu już nie byłbyś taki odważny by mu powiedzieć to co wcześniej napisałeś.

Ha ha i co jeszcze. No pewnie tacy jak on silni w grupie. Ale sam na sam często tchórze pierwszej ligi. Więc nie wiem czy bym nie miał odwagi. Zresztą nie mój poziom dyskusji na zasadzie bój się go bo on cię pobije. A może ja jego hehe. Naprawdę nie idźmy w tym kierunku.

PS ja tu nie rżnę głupa koleś se nałożył koszulkę na której napisano, ze jest ruską k. Jest po prostu głupi. Nałożył byś taką koszulkę? Aha i tez mnie już tu kiedyś jeden straszył, że chodzi na siłownię

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

koleś se nałożył koszulkę na której napisano, ze jest ruską k.

Naprawdę wierzysz w to?ty byś nałożył koszulkę na której napisałbyś że jesteś jakąś k...?

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

No nie udaje.

Nie  udajesz   bo  jesteś    :D  :D  :D   razem  ze  swoimi  znajomymi :D  :D  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v