Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

W czasie ostrzału Gruzji poleciał do Tbilisi wspierać Gruzinów .

No i jak ich wsparł? Co zrobił oprócz tego że sobie pogadał? 

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

No i jak ich wsparł?

Spytaj  Gruzinów 

Opublikowano

Sekretarz stanu USA: daliśmy "zielone światło" państwom NATO na dostarczenie samolotów Ukrainie

– Stany Zjednoczone dały "zielone światło" państwom NATO, jeśli zdecydują się dostarczyć Ukrainie myśliwce – przekazał Sekretarz stanu USA Antony Blinken w programie "Face The Nation". Wypowiedź miała miejsce dzień po tym, jak prezydent Zełenski zaapelował podczas rozmowy telefonicznej do członków Kongresu o dostarczenie myśliwców.

To Władka wyprowadzi z równowagi .

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

No i jak ich wsparł? Co zrobił oprócz tego że sobie pogadał? 

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Spytaj  Gruzinów 

Guzik ich wsparł bo co on mógł? Co najwyżej wyrazić niezadowolenie i stanowczo zaprotestować. To że sobie pieśni piszą nie ma żadnego znaczenia. Jak wiadomo śpiewać każdy może😆A to że Sakaszwili mu cos przyznał to raczej srednie osiagnięcie bo teraz on chyba w gruzińskim pierdlu gnije a i z Ukrainy musiał sp***rzać bo o złodziejstwo go oskarżali. 

Opublikowano

Sprawdziłem i nie ukraińcy go oskarżali tylko jego rodacy a teraz patriotycznie zamknęli go do paki. Tak w sumie to sa skuteczniejsi od PISiorów co mieli wsadzić do paki Tuska a na razie to mogą sobie żale powylewać

Opublikowano
20 minut temu, Ulman napisał:

To że sobie pieśni piszą nie ma żadnego znaczenia.

dla  ciebie  nie  ma   dla  Gruzinów  ma    bo  jest  w ich  kraju  bohaterem.

Gdyby  w 2008  roku   Angela  Merkel  posłuchała  Lecha  Kaczyńskiego   z dużym  prawdopodobieństwem  można  stawiać  tezę  że  nie było  by   ataku  Rosji  na  Europę  i  nie wybuchła  by 3 wojna światowa. 

Jak  Pamiętamy   Angela  Merkel  jak i  jej  Pupil  D  Tusk  wspierali  po tym  putina   nawet   jego  pro  putinowskiego  prezydenta  na Ukrainie   forsowali  na Prezydenta  który  potem  kazał  strzelać  do  własnego  narodu.

Ale  wy  pustogłowi  tego  nie  rozumiecie 

Opublikowano
34 minuty temu, galan99 napisał:

Sekretarz stanu USA: daliśmy "zielone światło" państwom NATO na dostarczenie samolotów Ukrainie

– Stany Zjednoczone dały "zielone światło" państwom NATO, jeśli zdecydują się dostarczyć Ukrainie myśliwce – przekazał Sekretarz stanu USA Antony Blinken w programie "Face The Nation". Wypowiedź miała miejsce dzień po tym, jak prezydent Zełenski zaapelował podczas rozmowy telefonicznej do członków Kongresu o dostarczenie myśliwców.

To Władka wyprowadzi z równowagi .

Przepowiednia św Łucji coraz bliżej ... 

@DTaras @mirro wy blisko i w temacie , będzie potrzeba coś na Moskala ☺️ , może być beryl 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Sprawdziłem i nie ukraińcy go oskarżali tylko jego rodacy a teraz patriotycznie zamknęli go do paki. Tak w sumie to sa skuteczniejsi od PISiorów co mieli wsadzić do paki Tuska a na razie to mogą sobie żale powylewać

Nikt nikogo nie będzie wsadzał a nie jedni i drudzy , pogadają pokrzyczą bo na tym pole cały Ambaraz .

Pamiętasz za pewne jak PO chciało postawić Ziobrę i jarka przed Trybunałem ale Koparka pojechała w trasę inni gdzieś tam  i nie byli na głosowaniu .

Redaktory pytali się czemu nie byli nie głosowali w tak ważnej sprawie to wymówka był taka i tak by nie było większości , teraz wyciąg z tego wnioski .

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Co wy myślicie co będzie, podobno niemieckie tv mówią co innego co nasze.

To znaczy co ? Bo mało oglądam nawet krajowej 

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Przepowiednia św Łucji coraz bliżej ... 

@DTaras @mirro wy blisko i w temacie , będzie potrzeba coś na Moskala ☺️ , może być beryl 

Dzisiaj mało kto w przepowiednie wierzy,dzisiaj większość wierzy w drugiego człowieka.Bogu mało kto wierzy,papież Franciszek ma niepowtarzalnie dogodną okazję aby poświęcić Rosję.

Po mojemu już zachód powoli męczy się awanturą z Rosją. Telefony zachodnich przywódców dodatkowo ta wizyta premiera Izraela w Moskwie. Putin jak na stołku siedział tak siedzi. Idzie realpolitik?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ursus932 napisał:

To znaczy co ? Bo mało oglądam nawet krajowej 

Mam kupli w Niemczech i tam w tv mówią ze do 16 marca Kacaby wystrzelają uk a potem idą na nas i wystrzelają polaczków.

Sami dobrze wiecie ze ten przeszczep putin niema nic do stracenia a tv to propaganda.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Niemcy mają swoją prawdę, tylko czekać jak nas o coś oskarżą. O samolotach było już kilka razy, dostaną to czym umieją latać czyli Mikojany od nas i od reszty były krajów UW. My w zamian mamy dostać Lockheeda w bida-edyszyn. 

Opublikowano

Trzej spaniali jeden jest i sieje terror na świecie .

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby, ludzie stoją i tekst

9 minut temu, Strongman napisał:

Mam kupli w Niemczech i tam w tv mówią ze do 16 marca Kacaby wystrzelają uk a potem idą na nas i wystrzelają polaczków.

Sami dobrze wiecie ze ten przeszczep putin niema nic do stracenia a tv to propaganda.

Nie słuchaj szkopa bo on by nas widział w komorach gazowych najlepiej .

Opublikowano
12 minut temu, Krzak napisał:

Dzisiaj mało kto w przepowiednie wierzy,dzisiaj większość wierzy w drugiego człowieka.Bogu mało kto wierzy,papież Franciszek ma niepowtarzalnie dogodną okazję aby poświęcić Rosję.

Po mojemu już zachód powoli męczy się awanturą z Rosją. Telefony zachodnich przywódców dodatkowo ta wizyta premiera Izraela w Moskwie. Putin jak na stołku siedział tak siedzi. Idzie realpolitik?

Ja bym bardziej powiedział że wierzą mamonie 

Opublikowano

Co za syf, co za katastrofa
To kara za grzechy nasze, bog nas juz nie kocha
Teraz bog kocha niemcow maja wiecej pieniedzy
Chociaz wojne przegrali, a my zyjemy w nedzy

Co za upadek, co za gnoj
To kara za winy nasze, na nic nasz znoj
Zale nasze daremne, polaczeni lamentem
Co za los, wycieraj oczy i nos!

Opublikowano
11 minut temu, Strongman napisał:

Jak mówię od kilku dni , to gadają że panikuje. Ciekawe czy pójdą dalej na szwaba 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v