Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Krzak napisał:

Wiadoma rzecz,ale ci przynajmniej będą na siebie pracować a nie zasiłki.

A skąd taka pewność? 

14 minut temu, cinek1808 napisał:

Ukraińcy pracowity naród ale też cwaniaki. Więc nie jestem tego taki pewien

Jakby byli pracowici i cwani to my byśmy u nich pracowali a nie odwrotnie. 

5 minut temu, jahooo napisał:

My mamy awersję na Banderę, Litwini na Piłsudskiego, a Rosja na Jana Zamoyskiego

Jakie zbrodnie Piłsudski uczynił Litwinom a Zamojski ruskim?

Opublikowano
Mariusz2903 napisał:

A jak użyje rakiet atomowych nie tylko na Ukrainę a i na Polskę ?

On sam tego nie odpala poza tym i on to wie, gdzie by nie pizło wróci to nad Azję w postaci syfu czego to zamieszkująca tam ludność płazem nie puści...

dysydent napisał:

23 minuty temu, DTaras napisał:

Szwajcaria nie jest już neutralna... Jak jeszcze pojawi się tu kopuła to będzie dopiero nowy ład...

a co ? sądzisz że wzrosło prawdopodobieństwo kopuły?

Szwajcary z ickami potrafią się dogadać i tak po prostu nie szastaliby se własną neytralnością.

Opublikowano

W tv już część deklaruję że zostaje w Polsce. Ukrainki będą szukały męża w Polsce. Kiedyś u mnie była taka Larysa to jakiś menel bez zębów powiedział jej że ma mieszkanie w Warszawie , już gotowa jechać do niego, wielka miłość 

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:
15 minut temu, jahooo napisał:

Jakie zbrodnie Piłsudski uczynił Litwinom a Zamojski ruskim?

Jak spałeś na historii do dyspozycji masz google i encyklopedie 

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

On sam tego nie odpala poza tym i on to wie, gdzie by nie pizło wróci to nad Azję w postaci syfu czego to zamieszkująca tam ludność płazem nie puści...

Atoma to jemu powinni puścić i go zniszczyć już dawno. Albo po prostu go zastrzelić. A że do dzisiaj chodzi po świecie, to straszy debil, robi bajzel, zabija, a sam siedzi w schronach. Jest tchórzem i dobrze, że jego plany idą nie po jego myśli.

Opublikowano
11 minut temu, cinek1808 napisał:

Ukraińcy do Niemiec nie pojadą. Oni wiedzą że nie chcieli im pomóc na początku konfliktu. Prędzej wybiorą Włochy niż Niemcy 

To jest taż żałosne i smieszne zarazem ze nie wiem czy  się śmiać czy płakać.

Opublikowano
cinek1808 napisał:

Ukraińcy do Niemiec nie pojadą. Oni wiedzą że nie chcieli im pomóc na początku konfliktu. Prędzej wybiorą Włochy niż Niemcy 

No wiesz? Idź na Orlen w okolicy MOP Sosna i im to wytlumacz.

witejus napisał:

5 minut temu, MARTINEZUrsus napisał:

Albo po prostu go zastrzelić.

Tylko który to prawdziwy PUTIN?

No przecież wiadomo, ze klony i tak trzeba usunąć...

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

ty chocbys chcial to nie masz z czym do nich........dziwne ze tylko na wschodzie stoja ?? przypadek..

No masz 😲 zagiąłeś mnie 😔 ale zaraz zaraz bo twoja żona z córką mają inne zdanie na temat. 🤓

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Primo ,życie to nie tylko pieniądze , czasmi trzeba być solidarnym i pomóc drugiemu

Tak tylko trzeba też wiedzieć komu.🤨

Opublikowano
cinek1808 napisał:

W tv już część deklaruję że zostaje w Polsce. Ukrainki będą szukały męża w Polsce. Kiedyś u mnie była taka Larysa to jakiś menel bez zębów powiedział jej że ma mieszkanie w Warszawie , już gotowa jechać do niego, wielka miłość 

Ja ukrainki nie próbowałem. Miałem tylko styczność. Mają one coś w wychowaniu, że gotowe zagłaskać i jak widzisz jakąś nietypowo mizdrzącą się do faceta dziewuchę to na 80 procent Ukrainka. Normalnie aż m m mgli...

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Jesteś nastepnym który coś pisze ale nie wie co i nie umie podać konkretu? Ile ofiar spowodowała działalność Piłsudskiego i Zamojskiego że porównujesz ich do Bandery.

Opublikowano
mirro napisał:

To dobre miejsce na ukraiński konsulat (z całym szacunkiem).😂

Szacunek do tej profesji jest obowiązkiem. Ale mi chodzilo o podróżnych z A2.

Ulman napisał:

6 minut temu, hubertb napisał:

Jesteś nastepnym który coś pisze ale nie wie co i nie umie podać konkretu? Ile ofiar spowodowała działalność Piłsudskiego i Zamojskiego że porównujesz ich do Bandery.

No tam już o małe 10 tys. nie chodzi.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ale mi chodzilo o podróżnych z A2.

No mi też.😂  tośmy se pogadali.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

witejus napisał:

1 minutę temu, DTaras napisał:

To jest przeszłość.

Obyś się nie zdziwił.

Jak się zdziwię to będzie to teraz i pomyślę o przyszłości. Jeszcze raz napiszę: wybaczyć to nie zapomnieć.

mirro napisał:

Ale mi chodzilo o podróżnych z A2.

No mi też.😂  tośmy se pogadali.

Aaaa a. Jakoś dziś niewiem.. drytu kolczastego się nawpier... Wszystko na opak. A jeszcze lotnisko chyba certyfikują od wczoraj i już mnie wk.. ten samolot bo ma czwarty zakręt tusz nad moim łbem.

• Like 1
Opublikowano

Nie wyręcza to ty się wyręczyć próbujesz, nie raz pierwszy i nie ostatni. Szukać niczego nie zamierzam i odpytywać mnie nie będziesz. To ty powinieneś podać argument do obrony swojego poglądu. 

Opublikowano
14 minut temu, PRIMO napisał:

Tak tylko trzeba też wiedzieć komu.🤨

No też nie przepadam za tym narodem , ale jednak ludzki i katolika odruch nie pozwala mi przejść obojętnie obok takiej tragedii 

Opublikowano

Legia Cudzoziemska urlopuje ukraińców tam służących (wszystkich chętnych) i pozwala zabrać wyposażenie, celem odwiedzenia ojczyzny i zobaczenia czy nie ma tam dla nich czegoś do roboty.😂

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v