Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Jak tam twoja shizofrenia paranoidalna ?

Jakbyś nie wiedział:

Do objawów wytwórczych należą urojenia (fałszywe, chorobowe sądy) i omamy (spostrzeganie czegoś, czego nie ma), najczęściej omamy słuchowe – chory słyszy głosy, które mogą komentować jego zachowanie, prowadzić z nim lub między sobą dialog, rzadziej występują omamy z innych zmysłów – np. wzrokowe

Najwyraźniej sanatorium  Jacusiowi nie dość że nie pomogło to jeszcze szkody poczyniło.

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Najwyraźniej sanatorium  Jacusiowi nie dość że nie pomogło to jeszcze szkody poczyniło.

Po tych jego ostatnich wpisach to możliwe a wręcz napewno. 😔

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

No nie wiem. Całkiem logicznie Jacus rzecze. 

I Ciebie też już to dopadło?😱

Opublikowano
10 minut temu, DTaras napisał:

Na pierwszym zdjęciu, z tyłu Zełeńskiego, jakiś onaczej ubrany "gość"

Centrum Kijowa bronią wojska specjalne. Dlatego nie słychać o ich udziale w potyczkach w terenie. Za dużo ich nie mają.

Opublikowano
12 minut temu, Ywa napisał:

mały złośliwy dzieciak chciał się pobawić fajerwerami jaki to on bohaterski na cały świat hahah

Moje pytanie ( całkiem serio) ma sens. Bo jeżeli dał sygnał zachodowi, że jak go nie dozbroją to wyprodukuje BMR, a oni go dozbroili konwencjonalnie, to facet tanim kosztem dostał to co chciał.

• Like 1
Opublikowano

W Polsce trzeba powołać w krótkim czasie 200 tys. armię zawodową i 100 tys . obrony terytorialnej plus 50 tys . żołnierzy NATO to powinno wystarczyć na wypadek ataku Putina na Polskę i to powinien być priorytet wszystkich partii przed wyborami , inne programy min. gospodarcze , socjalne ograniczyć do minimum .

Opublikowano (edytowane)

Aktor został podpuszczony tym zachodnim niby wsparciem?  Palnał głupotę moim zdaniem. Głupotę również zrobił Putin, juz nie chodzi o twarz, ale ludzi itp. Nie wytrzymali przepychanek/wojny medialnej. Ale dzięki temu Władimir dostanie cios, a Amerykańskie służby  taktycznie moga robić swoje, tylko gdzie? 

20 minut temu, mirro napisał:

Moje pytanie ( całkiem serio) ma sens. Bo jeżeli dał sygnał zachodowi, że jak go nie dozbroją to wyprodukuje BMR, a oni go dozbroili konwencjonalnie, to facet tanim kosztem dostał to co chciał.

Moim zdaniem posłużyli się nim, aby wkurzyć Putina. Fakt nie watpię, że Putin chciał kawałek tortu dla siebie przy okazji rozmów z Bidenem.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

akurat farba na plugu schnie,wiec chwila wolnego. kawa wypita,obiad zjedzony -mozna zdrajcow i chorych psychicznie szurow napierdalac 🤣..o dziwo szury glupie zachowuja sie przyzwoicie 

32 minuty temu, Ulman napisał:

Popluj sobie , popluj..... Tyle ci zostało🤣Z braku argumentów i jakiejkolwiek racjin  narracja socjalnego zdewociałego PISu - pachołek, agent, zdrajca, za ruble itd. Głupki z PISu to łykają , łykasz najwyraźniej i ty🤣

biznesmen z grzedy 😂- w wolnej chwili sprawdze jakie tam masz dochody i majatki-na pewno taki biznesmen to szeroko sie reklamuje w internecie..

jedyny jaki biznes zrobiles to polske sprzedale za pare rubli- w tym akurat okazales sie sprytny, wuja warte twoje posty bo tylko pacjenci szpitali je popieraja a i tak ci placa,ciekawe kiedy sie kapna ,bedziesz musial sie do roboty brac.

29 minut temu, PRIMO napisał:

Jak tam twoja shizofrenia paranoidalna ?

Jakbyś nie wiedział:

Do objawów wytwórczych należą urojenia (fałszywe, chorobowe sądy) i omamy (spostrzeganie czegoś, czego nie ma), najczęściej omamy słuchowe – chory słyszy głosy, które mogą komentować jego zachowanie, prowadzić z nim lub między sobą dialog, rzadziej występują omamy z innych zmysłów – np. wzrokowe

uderz w stol a psychicznie chory szur sie odezwie.

co mnie twoja karta leczenia interesuje-to problem lekarza i twoje biednej rodziny bo musza sie z toba meczyc na codzien.

17 minut temu, Ulman napisał:

W którym temacie? 

a ty w jakim cos sensownego napisales ?? znasz sie na czym oprocz teorii z internetu sciagnietych..

Opublikowano
10 minut temu, Mariusz2903 napisał:

W Polsce trzeba powołać w krótkim czasie 200 tys. armię zawodową i 100 tys . obrony terytorialnej plus 50 tys . żołnierzy NATO to powinno wystarczyć na wypadek ataku Putina na Polskę i to powinien być priorytet wszystkich partii przed wyborami , inne programy min. gospodarcze , socjalne ograniczyć do minimum .

Tu nie chodzi o liczbę ludzi, nam brakuje sprzętu. Nawet milionowa armia uzbrojona w krótkie bojowe kije bambusowe nie zatrzyma ataku z powietrza. Ja dalej nie mogę zrozumieć jak Władek chce utrzymać Ukrainę. 

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

akurat farba na plugu schnie,wiec chwila wolnego. kawa wypita,obiad zjedzony -mozna zdrajcow i chorych psychicznie szurow napierdalac 🤣..o dziwo szury glupie zachowuja sie przyzwoicie 

biznesmen z grzedy 😂- w wolnej chwili sprawdze jakie tam masz dochody i majatki-na pewno taki biznesmen to szeroko sie reklamuje w internecie..

jedyny jaki biznes zrobiles to polske sprzedale za pare rubli- w tym akurat okazales sie sprytny, wuja warte twoje posty bo tylko pacjenci szpitali je popieraja a i tak ci placa,ciekawe kiedy sie kapna ,bedziesz musial sie do roboty brac.

co mnie twoja karta leczenia interesuje-to problem lekarza i twoje biednej rodziny bo musza sie z toba meczyc na codzien.

a ty w jakim cos sensownego napisales ?? znasz sie na czym oprocz teorii z internetu sciagnietych..

Sie żeś nakręcił... 😄

Farba na plug nie taka? 🤔

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

Twój wpis tylko potwierdza mają diagnozę że masz zaburzeniami paranoidalna ale całe szczęście że to można leczyć. 😁

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

Sie żeś nakręcił... 😄

Farba na plug nie taka? 🤔

Kolorek nie taki wyszedł :/

Opublikowano
10 minut temu, hubertb napisał:

Tu nie chodzi o liczbę ludzi, nam brakuje sprzętu. Nawet milionowa armia uzbrojona w krótkie bojowe kije bambusowe nie zatrzyma ataku z powietrza. Ja dalej nie mogę zrozumieć jak Władek chce utrzymać Ukrainę. 

Ktoś tu wczesniej wrzucił chyba jakieś wezwanie Chin jako pośrednika, aby sie dogadali. Ukraina powinna pójść na układ, zawieszenie broni, odpuścić. Życzę im tego posunięcia.

Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał:

Człowieka średnio inteligentnego termin geograficzny "grzeda " nie dziwi. Tak samo jak wyżyna, równina kotlina i inne. No właśnie.... średnio inteligentnego.....😆

Możesz sobie w internecie sprawdzać .... Ciekawe jak będziesz szukał Shelocku?O.o Wpisz sobue w google ulman, grzeda sokalska , czarnoziemy i pewnie znajdziesz😂

Sensowne rzeczy ja pisze cały czas ale twoja chłopska logika tego nie pojmuje a że argumentów nie masz to  jak zwykle.......chory, płacą, szpitali, ruble😅😂🤣

Popisz sobie popisz, frustracja musi mieć ujście bo zgłupiejesz do reszty 😆

Opublikowano
7 minut temu, Ywa napisał:

Ktoś tu wczesniej wrzucił chyba jakieś wezwanie Chin jako pośrednika, aby sie dogadali. Ukraina powinna pójść na układ, zawieszenie broni, odpuścić. Życzę im tego posunięcia.

Ukraina ma odpuscić?

To oni napadli na putina? 

Kobietę jak zgwałcą to też jej wina, bo się wyzywająco ubrała? 

Opublikowano
5 minut temu, Ywa napisał:

Ukraina powinna pójść na układ, zawieszenie broni, odpuścić. Życzę im tego posunięcia.

Ty powinnaś odpuścić pisanie prorosyjskiej propagandy. Jak odpuszczą to czeka ich kolejne stulecie nędzy i dziadostwa. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

To oni chca z rosją rozmawiać więc ruscy dyktują warunki czy , gdzie i kiedy chca się spotkać.

Akurat na terytorium Białorusi mógłby przypadkiem zginąć, więc na jego miejscu wolał bym normalniejszy kraj. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Akurat na terytorium Białorusi mógłby przypadkiem zginąć, więc na jego miejscu wolał bym normalniejszy kraj. 

Propozycja rozmów na Białorusi jest tak samo poważna jak żądanie zdemilitaryzowania Ukrainy.  

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v