Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 godzin temu, dysydent napisał:

a dużo pisałem bo kolejną klawiaturę sprawdzam do kolejnego zestawu komputerowego a jako co chciałem sprawdziłem

Panie dużo klepania to i klawiatura się zużywa 🤷‍♂️

6 godzin temu, dysydent napisał:

może i linia obrony prawie taka jaką doradzałem no ale nie zamierzam technicznie za rączkę prowadzić i od razu widać efekty ;)

nie maja pojęcia o czym mówią ale mówią xD

To może czas się zgłosić na doradcę przy premierze 😛

Opublikowano
8 godzin temu, Ulman napisał:

Taa i gołymi babami też i co z tego? Podasz ten link czy strach cie obleciał?

jak zwykle fantazjujesz- gdyby to byla prawda o tej porze to bys w lozki napieprzal materac a nie klawiature 🤣.

jesli chcecie zeby polska nie wymarla , to pier**lcie kobiety a nie glupoty..............

Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

tak kłamie jak ty popierasz konfederacje 

Kłamiesz, Roman i każdy coraz bardziej to widzi. Wycinasz z kontekstu, dopowiadasz sobie, manipulujesz ale jesteś na tyle bałwan że się sam zaorujesz i łatwo cie złapać. Jak będziesz tak kłamał to skończysz na długotrwałej terapii jak Marecek. Teraz dostaje chłopina jeno przepustki na święta i weekend. Nie idź ta drogą 😆

Opublikowano
26 minut temu, galan99 napisał:

Nie będą pier**lić kobiet bo są przeciwni 500 + i + 12 tyś .

A te 12 to za co dają ? 

Przeciwni są ale ciekawe dlaczego nie rezygnują z 500+, tylko wszyscy przeciwnicy wyciągają łapke po darmoche 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Przeciwni są ale ciekawe dlaczego nie rezygnują z 500+, tylko wszyscy przeciwnicy wyciągają łapke po darmoche 

Bo to kłamcy i hipokryci,tak jak jeden w temacie nawozów ,,nie jest za dopłatami ,ale jak będą dawać to pierwszy będzie stał w kolejce bo ma takie prawo"

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Pisałem dziesiątki razy . Biore bo za to płacę. Nieroby które nic nie wnoszą niech łap nie wyciągają bo pasożytują na innych.

36 minut temu, galan99 napisał:

Nie będą pier**lić kobiet bo są przeciwni 500 + i + 12 tyś .

Tylko elektorat PIS może myśleć i działać tak prymitywnie i prostacko by robić dzieci za takie grosze. 

@witejus, a jak 500+ dawałby Czarzasty to przestaniesz brać bo nie jest z twojej opcji?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Ja nie biorę ,więc jest mi to obojętne.

3 minuty temu, Ulman napisał:

Biore bo za to płacę.

WSZYSCY płacą ,vat  płaci noworodek i umrzyk,ciężko pracujący Ulman i żul,menel z pod sklepu za piwo czy denaturat.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

Bo to kłamcy i hipokryci,tak jak jeden w temacie nawozów ,,nie jest za dopłatami ,ale jak będą dawać to pierwszy będzie stał w kolejce bo ma takie prawo"

Który to z nawozow  🤔 taki bystry

Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

Ja nie biorę ,więc jest mi to obojętne.

WSZYSCY płacą ,vat  płaci noworodek i umrzyk,ciężko pracujący Ulman i żul,menel z pod sklepu za piwo czy denaturat.

Nie no Ulmana było dać grubym drukiem , bo jak go czytam to mam wrażenie to on jedyny w Polsce utrzymuje te wszystkie socjale 🤭 

Może złoty pociąg wykopał 😅

Opublikowano

Facet ma absolutną rację bo to po prostu chłodna kalkulacja. Wy myslicie kategoriami ulotnego ujmowania się niby honorem, pierdołami pt. "nie wypada" albo " co ludzie poweidzą" . Prowadzimy biznes a tu nie ma miejsca na lewicowe  rozczulanie się.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał:

Facet ma absolutną rację bo to po prostu chłodna kalkulacja

Który?ten od nawozów?może i ma rację tylko niech głupio nie pier**li.

Edytowane przez witejus
Opublikowano
50 minut temu, jarecki napisał:

Jeżeli wysyła się plik a nie urządzenie, to badając ten plik w domyśle jest urządzenie od niego. Jeśli Kołodziejczak nie podał historii i tego co miał wcześniej z numerem seryjnym, to wyszło jak wyszło.

37 minut temu, witejus napisał:

Dopłaty do nawozów mogą bardzo żle się skończyć.

Opublikowano

https://www.facebook.com/permalink.php?

Kijów: Gwałtowne starcia demonstrantów z policją. Protestujący szturmowali parlament. Uczestnicy protestu próbowali wedrzeć się do budynku parlamentu. W rezultacie doszło do starć. Siły porządkowe użyły gazu łzawiącego i zatrzymały kilku uczestników akcji, w tym organizatorów przemawiających na scenie. RIA Novosti podaje, że jeden z uczestników protestu poniósł śmierć. Policja poinformowała, że w wyniku starć, które miały miejsce przed Radą Najwyższą, rannych zostało 18 policjantów i 3 protestujących.

ПРОТЕСТЫ-ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ-в-КИЕВЕ.-УКРАИНА-25.01.2022.jpg

Opublikowano

No więc jak będzie ta wojna?

Po apelu chińczyków żeby Putin wstrzymał się z akcją na czas igrzysk, mam przeczucie że atak zbiegnie się z ceremonią otwarcia🤔

Opublikowano

Jak patrzę na zdjęcia ze sprzętem rosyjskim to troche brakuje mi tam logistyki. Inna sprawa że jak już przywlokło się tyle gratów, to trza z nich postrzelać, bo się straci wiarygodność. 

Opublikowano
33 minuty temu, mirro napisał:

Dopłaty do nawozów mogą bardzo żle się skończyć.

Na wszytko paliwo, żywność ,nawozy itd powinni zostawić VAT tak  jak jest 

Opublikowano
V12 napisał:

Ja mam wniosek że z prostej zrobił sie tor do driftu ...

Ale co tam ja sie oszukany nie czuje 

Chłopie - driftować to trza umić...

galan99 napisał:

To niech dalej lecą barany po keczup .

Lilka lat temu było bardzo mocno nagłaśniane ale ludzie się z tego śmiali co debile powiadają , to teraz mają sami poszli jak debile po szprycę .

Skoro, Galan, jako potrójnie szczepiony jestem owca podatna i głupia to nie jest problemem szczepienie - wszak kumuluje jednostki użyteczne bo uległe - jeno choroba.

Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał:

Wręcz powinni podwoić🤣ciekawe co na to Ulman🥴

Jemu to potrójny 😛 i wszystko na 500+ dla tych co nigdzie nie pracują 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v