Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to żeście się tu widzę fajnie zabawiali pod moją nieobecność.🤣 

6 godzin temu, dysydent napisał:

No cóż. Widać TVP wykreowała sobie jednak alternatywną rzeczywistość, tylko nie wzięła pod uwagę iż wszystkim ona odpowiada.  A że TVP to nie stwórca, to każdy niezadowolony może im powiedzieć "wal się na ryj frajerze, ja w twoim cyrku brać udziału nie muszę".🤣

Czym dowiedliśmy braku boskości u Jacka Kurskiego, twórcy i mentalnego guru TVP.🤣

A co do samej Melanie C, to nie podobała mi się za młodu, bo nie miała cycków. O! 🤣

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

"wal się na ryj frajerze, ja w twoim cyrku brać udziału nie muszę".🤣

I vice versa, to że ta ,,gwiazdeczka"🤣

nie wystąpi czy gdzieś tam wystąpi to mi to lata kolo ... ucha

1 godzinę temu, mirro napisał:

Czym dowiedliśmy braku boskości u Jacka Kurskiego, twórcy i mentalnego guru TVP.🤣

Kto i czym dowiódł?to Kaczyński odstawił Kurskiego na luksusową synekurę i to na czas wyborów bo jeśli PIS będzie rządził dalej to po wyborach Kurski powróci na fotel.🤣

Opublikowano
8 godzin temu, Roman4321 napisał:

i tak większość nie zrozumi bo po angielsku śpiewa

Prosty lud bedzie szczynśliwy jak im Zenek dłużej pogra albo jakieś inne Boys. Te wszystkie gwiazdy to jakes nie polskie som, z holyłudu przyjechali i nie wiadomo jak one tam karierę zrobili. U nas lud patriotyczny, wesoły, wódą  opity to trza im puścić 10x w kółko "oczy zielone" i będą skakać jak małpy w zoo.

Opublikowano

No to skoro już nie mam  tego dachu na garażu to też se zorganizuję "Sylwestra Pod Gwiazdami"?🤣 Warunki same podpowiadają żeby to zrobić.

10 minut temu, DTaras napisał:

Kurski ma już nowych kolegów a że jest śliski

Czyżbyś sugerował iż wsiąkł w tamtejsze środowisko LGBT?🤣

Opublikowano

Przecie ta ,,miernotka" miała się gibać dla prostego ludu🤣widocznie ktoś jej podszepnął że tam murzynów biją (rowerzystów), pewnie ten obłąkany Bart i wypięła dupkę.🤓.Przeciw niej toczy się jakieś śledztwo że inicjałami ją tytułują?😆

• Haha 1
Opublikowano

Ooooo człowieku. Jak się postawi z boku "wiejski stół" to nic nie przeszkodzi. Nie raz budziłem sie pod sosną w lesie i próbowałem naciągnąć na siebie igliwie, bo mi było zimno.🤣

Opublikowano
mirro napisał:

No to skoro już nie mam  tego dachu na garażu to też se zorganizuję "Sylwestra Pod Gwiazdami"?🤣 Warunki same podpowiadają żeby to zrobić.

10 minut temu, DTaras napisał:

Kurski ma już nowych kolegów a że jest śliski

Czyżbyś sugerował iż wsiąkł w tamtejsze środowisko LGBT?🤣

Jeżeli idzie o środowiska toć on w delegacji. Na bank się czymś wymienili.

Opublikowano (edytowane)

już nie ma lepszego handlarza "wartościami chrześcijańskimi" jak ten ka-cap pop cyryl moskiewski że aż czasem się łapię nad jednak sensownością istnienia

broni masowego rażenia

:ph34r:

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
8 minut temu, Roman4321 napisał:

ja by dysydenta wysłał do reklamowania wartości

no właśnie wskazałem alternatywę do Twego szyderstwa akurat nad Twym postem (pewnie nie zdążyłeś przeczytać bo weszły z Twoim jednocześnie tylko mój wyżej)
ile jeszcze zła religie wyrządzą na tej planecie zanim ... o ile ten małpi ród zdąży zmądrzeć i plunie na tych wszystkich zbrodniarzy nawołujących do czynnej obrony wszelkich "wartości" opartych na "pismach z błędami" co do błędów sam wczoraj przyznałeś.

Żaden Bóg na pewno nie chce mieć nic wspólnego z tymi wszystkimi imamami, papieżami a obecnie tym popem moskiewskim i tego tak samo jestem pewien jak prawa grawitacji

Opublikowano (edytowane)

ateizm też jest rodzajem religii jednakowymi metodami bronionej jak kiedyś inkwizycja a obecnie np w iranie te policje moralności czy jak to tam się zwie

projekt polskiej ustawy zakazującej krytyki materialnych obiektów kultu jest dokładnie w tej samej "estetyce"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

a no tak, to nie religie kreują człowieczą naturę a ta natura przez nie emanuje stąd pewnie sam Bóg został ateistą że na coś takiego pozwala

z resztą jeśli obiecał wszystko zakończyć a jednak jeszcze pozwala trwać to On sam jednak w coś wierzy że może jednak warto

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

za trudne pytanie dla człowieka i bezczelnością była by próba odpowiedzi przez człowieka choć wielu się tej bezczelności dopuszcza tłumacząc reszcie jak to oni wiedzą lepiej

no i mamy to co mamy, wojny o "wartości" o których z natury rzeczy wojujący nie mają szans mieć pojęcia

Opublikowano
13 minut temu, Roman4321 napisał:

szukanie uzdrowienia sytuacji w braku tego czy owego tez na nic się zda

(przegapiłem edycję i dopiero teraz doczytałem)

na czym polega zdrowie? czy nie na homeostazie właściwych proporcji? niedobór i nadmiar nawet pożądanego pożywienia prowadzi do choroby.
a już na siłę karmienie jest wręcz zbrodnią
widziałem kiedyś dokument jak gęsi na wielkość wątróbek hodują zmuszając ... wpychając im w wole paszę ślimakowymi napełniaczami nieco podobnymi do rurek od robienia kiełbasy. Musieli tym gęsiom głowy wiązać do słupka bo waliły nią o podłoże w jawnym celowym samobójstwie. nieco to analogizuje z instytucją średniowiecznego biczownika

walka ze złem bywa jeszcze większym złem o ile się nie zachowa proporcji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v