Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Ulman napisał:

Ja pier**lę. Trójmorze PiSowcom  się ujebało. za***iste kwiatki. (opis sytuacji a nie wycieczki osobiste, wulgaryzmy dla podkreślenia stanu umysłu miłościwie panujących)

2 godziny temu, Agrest napisał:

Nie odpowiedziałeś mi wczoraj o cenach wiśni i innych😉

Jak się ustali, to się zainteresowanych poinformuje. 😂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ulman napisał:

To wszystko dlatego że w naszej polityce nie ma ciągłości. Jedni kretyni odwracają to co inni kretyni zrobili. Właśnie dlatego Chiny tak sie rozwijaja że myslą długofalowo i strategicznie a nie politycznie i emocjonalnie.

czyli marzy ci się komunizm ?

1 godzinę temu, mirro napisał:

Galan czy Ty aby z Romanem nie wprowadzasz jakich trunków?😂

40% Witamin - Zawiera wszystkie niezbędne witaminy. Chroni organizm przed  przeziębieniem. Lek stosować doustnie #humor #wodka #al… | Weekend humor,  Humor, Wtf funny

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i butelka

Edytowane przez Roman176
  • Haha 1
Opublikowano

“中国新民主主义革命的胜利和社会主义事业的成就,是中国共产党领导中国各族人民,在马克思列宁主义、毛泽东思想的指引下,坚持真理,修正错误,战胜许多艰难险阻而取得的。我国将长期处于社会主义初级阶段。国家的根本任务是,沿着中国特色社会主义道路,集中力量进行社会主义现代化建设。中国各族人民将继续在中国共产党领导下,在马克思列宁主义、毛泽东思想、邓小平理论、“三个代表”重要思想、科学发展观、习近平新时代中国特色社会主义思想指引下,坚持人民民主专政,坚持社会主义道路,坚持改革开放,不断完善社会主义的各项制度,发展社会主义市场经济,发展社会主义民主,健全社会主义法治,贯彻新发展理念,自力更生,艰苦奋斗,逐步实现工业、农业、国防和科学技术的现代化,推动物质文明、政治文明、精神文明、社会文明、生态文明协调发展,把我国建设成为富强民主文明和谐美丽的社会主义现代化强国,实现中华民族伟大复兴”

Opublikowano
9 godzin temu, mirro napisał:
10 godzin temu, Ulman napisał:

Ja pier**lę. Trójmorze PiSowcom  się ujebało. za***iste kwiatki. (opis sytuacji a nie wycieczki osobiste, wulgaryzmy dla podkreślenia stanu umysłu miłościwie panujących)

dziwne , bo własnie europa nie chce podpisywania takiego kontraktu , europa woli kupować  po cenie giełdowej .

Opublikowano
13 godzin temu, dsbh napisał:

🤣

Główny problem to licencje na nadawanie i jakość tych filmów. Przy 40 calach i więcej, widać różnicę jakim sprzętem były kręcone kiedyś a jak są dzisiaj. No i kopia filmu też ulega niszczeniu. Koszt rekonstrukcji cyfrowej jest duży.

No Jarek racja 👍 , też ja kupiłem 32 cali dla normalnego oglądania wystarcza w zupełności a dziwne jak w takim 40 i w zwyż oglądać kiedy człowiek w nim większy od widza ,a jeszcze polityków oglądaj taką wielką gembe i będzie dar te morde  :/ 

Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał:

Jesteś inteligentny jak komentarze na Onecie.

Lepsze to niż poziom  pisowskich zaprzancow i nieuków którzy nie wiedzą o czym piszą. 

2 godziny temu, jarecki napisał:

dziwne , bo własnie europa nie chce podpisywania takiego kontraktu , europa woli kupować  po cenie giełdowej .

Kto w Europie nie chce podpisywania takiego kontraktu oprócz nas? 

Opublikowano
36 minut temu, Ulman napisał:

Kto w Europie nie chce podpisywania takiego kontraktu oprócz nas? 

np . niemcy . co innego jest zakontraktowanie dostaw gazu a co innego cena za niego np polska ma czy miała kontrakt na 12 mld . metrów  za 10 mld . metrów szesc . musi zapłacić czy wezmie czy nie . na polowe tegoż gazu ma cene z kontraktu opartą o cene ropy a połowe kupuje po cenach rynkowych 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v