Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa. zapewne nie wiesz dzieciaku że od procentu z lokaty bank zabiera na podatek i z tych fikcyjnych powiedzmy  naWet 8% zostsnie ci ledwie 6, 5% realnie.. Ale o tym nie wiesz bo goowno masz...😂😂😂😂😂😂 

Opublikowano (edytowane)

Doskonale o tym wiem ;) A ty teraz będziesz gadał o podatkach itp itd bo nie miałeś racji, a że nadal musisz być najmądrzejszy to się będziesz w ten sposób bronił ;) 

Już nie będę nawet o tym mówił, że ty wiesz, że mam kredyt, którego ja rzeczywiście nie mam xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Na nowe środki ;) Zakładasz konta w 2 bankach i przelewasz pomiędzy nimi, a jak już ci nie chcą założyć lokaty na nowe środki to idziesz do 3 banku, zakładasz konto i od razu przelewasz całość z poprzedniego konta i zakładasz lokatę na nowe środki xD 

Opublikowano

nikt niema tyle lokat co ogarek 🤣 a do tego spi na pieniadzach schowanych w skarpecie 🤣.

znalazlem twoje stare zdjecie, szybko cie wypuscili 😪. juz wiem czemu do siostry nad morze nie jezdzisz 🤣

image.png

Opublikowano

Ja miałem kupione euro i trochę na tym zarobiłem bo bank to dawał 1,5 % wtedy za lokaty ... Tyz trza to bylo wymienić bo trzymanie gdzie zysk był około 50 groszy na Euro nie ma sensu ... Tera trochi skoczylo na lokatach ale tyz całe gieee jest i tyle... 

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

8% mBank i ING ma na pewno. Pekao tez ma 8%.

pekao ma 8 proc ale chyba lokata na 12 miesięcy i na nowe środki. ale masz rację. ja się interesowałem bonchcialem na max 6 miesięcy i wtedy w pekao jest chyba coś koło 7proc

Opublikowano (edytowane)

No tak, teraz jestem zakredytowany i wydojony, jaśnie pan @Bogdan_ja lepiej zna mój status finansowy, taka to już z nim gadka na tym forum xD 

Nie zapomnij w poniedziałek rano wysłać darowizny wydojonemu synkowi xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v