Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, Ulman napisał:

To jest dyzurny debil PISu. Dziś też stwierdził że dobrze byłoby wprowadzić odgórną regulację żeby stacje radiowe były zobowiązane do grania 80% polskiej muzyki. Każdy nawet średnio inteligentny człowiek byłby oburzony takim poziomem wybrańca narodu. A u nas co? Sekta PIS go poprze bo jest na takim samym poziomie. Nikt nie jest zbulwersowany, każdy popiera głupka bo sam jest głupkiem a swoich popierać trzeba bo w jedności siła. Kretyn, kretynem kretyna pogania.

A to jest ciekawa sytuacja bo dla stacji muzycznych jest to zabójstwo a dla artystów zwiększone dochody czy promocja. Suski postawił polskich artystów pod ścianą 🤣.

Opublikowano

Tusk doprowadził do upadku  niemiecki przemysł stoczniowy.😂

1 minutę temu, dsbh napisał:

A to jest ciekawa sytuacja bo dla stacji muzycznych jest to zabójstwo a dla artystów zwiększone dochody czy promocja. Suski postawił polskich artystów pod ścianą 🤣.

Zrobił im dobrze.😂

• Haha 1
Opublikowano

https://www.tvp.info/58068018/luksusowa-torebka-kasi-tusk-corka-donalda-tuska-z-mezem-otrzymali-blisko-15-mln-zlotych-pomocy-publicznej-z-tarczy-antykryzysowej. Ja nie wiem po co to bicie piany za chwilę pewnie przekaże ja na licytację WOŚP i wykupi za pieniądze z tarczy 😜

Opublikowano

A potem będą pokazywać Owsiaka i biedne chore dzieci by kasę wyłudzić i nawet pod kościołem ich wystawią że też nie będą się bali że jaki ksiądz je molestował będzie 😜

Opublikowano

Rogaty z galankiem to  mądrością to wy  nie grzeszycie jak widać 😄 na tobie robia wrażenie liczby.

zapytaj kasi tusk jakie ma miesięczne koszty prowadzenia firmy 😄 i porównaj sobie z ta kasą z tarczy

• Haha 1
Opublikowano

A co mnie firmy jej męża czy ojca obchodzą wiadomo że ona jest w nich jedynie figurantem bo po jej wypowiedziach widać że do bystrych osób ona nie należy 😜

Opublikowano
4 minuty temu, Rogas71 napisał:

A potem będą pokazywać Owsiaka i biedne chore dzieci by kasę wyłudzić i nawet pod kościołem ich wystawią że też nie będą się bali że jaki ksiądz je molestował będzie 😜

pochwal się przelewem na rydzyka i jego biednych wikarych 🤣

Opublikowano
racyl napisał:

A z czego Ty galan z rogatym dacie na owsiaka jak wam d*pę ściska kupić nawóz a co dopiero dać komuś kasę od tak po prostu 🤣

Owsiak z podatków kasy natrzepie nie muszę mu dawać popatrz co rok tyle sprzętu kupuje a kolejki coraz dłuższe w szpitalach

Opublikowano
1 minutę temu, Rogas71 napisał:

A co mnie firmy jej męża czy ojca obchodzą wiadomo że ona jest w nich jedynie figurantem bo po jej wypowiedziach widać że do bystrych osób ona nie należy 😜

to po co wrzucasz informacje o niej jak nie masz pojęcia o prowadzeniu jakiejkolwiek firmy po za obsługą pilota od telewizora 🤣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Rogas71 napisał:

i coraz dłuższe w szpitalach

W dwa lata  sie cofnelismy o kilka dekad , taka prawda 

Edytowane przez V12
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

A z czego Ty galan z rogatym dacie na owsiaka jak wam d*pę ściska kupić nawóz a co dopiero dać komuś kasę od tak po prostu 🤣

Wiesz dawać tyle zarobić komuś na nawozach to trocha dużo teraz ale poczekam do marca amorze coś potanieje jak nie to mówi się trudno mniej rydzyk jak to powiadasz dostanie .

Opublikowano
1 minutę temu, Rogas71 napisał:

Owsiak z podatków kasy natrzepie nie muszę mu dawać popatrz co rok tyle sprzętu kupuje a kolejki coraz dłuższe w szpitalach

No i po raz kolejny rozumem nie grzeszysz 🤣 sprzęt ma się sam obsługiwać i interpretować wyniki ? 🤣 pewnie na takiej zasadzie ma się to odbywać jak Ty na zakupach przy samoobsługowych kasach 🤣

Opublikowano (edytowane)

Potanieje xD 🤣🤣huhue aż smiechem parskolem 

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Wiesz dawać tyle zarobić komuś na nawozach to trocha dużo teraz ale poczekam do marca amorze coś potanieje jak nie to mówi się trudno mniej rydzyk jak to powiadasz dostanie .

w tym problem że to już będą takie realia. potanieje 200-300zł i to wszystko. teraz to już nie ma znaczenia kiedy kupisz

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Uuu, wolniej to nie 14 lutego 🤦‍♂️🤭🤣🤣🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Panowie pytanie za 100 punktów czy w razie wojny na Ukrainie ceny na płody rolne np. pszenicę pójdą w górę czy spadną ? . Nigdzie nie mogę znaleźć jak to było kiedyś np. w 1 czy 2 wojnę światową .

Nie ma reguły ale raczej liczył bym na wysokie ceny. 

1 godzinę temu, dsbh napisał:

Suski języków nie zna a pewnie woli rozumieć o czym śpiewają😂. Regulowanie odgórne jest domena komunistów. Co będzie następne? Może narzucą że 20% ma być disco polo, 20% wolnych, 20% szybkich a w poniedziałek wykonawcy których nazwy zaczynają się na A do D  we wtorek E do H a np w środę tylko takie które nie są dłuższe jak 4 minuty. W piątek będą postne a w niedziele o tematyce religijnej. Oczywiście by to kontrolować trzeba będzie powołać nowy urząd, zatrudnić  kilkaset osób do śledzenia poczynań radiowców i oczywiście obsadzić kierownictwo zaufanymi osobami z rodzin działaczy PIS. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v