Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale że on ma Cię w dupsku?

Nie wiem czy to takie obojętne🤭

Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

A ile tych elektryków w porównaniu do spalinowych jeździ?

U mnie na wsi dwa. Jednym jeżdzi baba co nie umie minąć się z niczym dużym na prostej drodze a drugim jakiś smark co nie zatrzymuje się na znaku STOP. Obydwa to BMW i raczej w pożarze nie spłoną, tylko się rozpiżdżą.🤣

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Mnie tam Linda nie obraził. Mam w dupsku co On robi a On ma w dupsku mnie, Jesteśmy sobie obojętni i każdy robi swoje. A jak się ktoś utożsamia z podmiotem wypowiedzi Lindy, to ma problem. I potrzebna konsultacja z psychologiem.😂

Mnie obraził bo jako wyborca PISu znam 2 obce języki a on twierdzi że głosująca biedota na PIS nie zna języków obcych nawet .

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

No ale że on ma Cię w dupsku?

Nie wiem czy to takie obojętne🤭

Wszyscy możni na tym świecie wszystkich ludzi mają w d*pie i mają jeden cel jaki -  powiększyć majątek .

Tak jak, nie jeden z nas ma  , cel i czym się różnimy od  tych możnych ? .

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Mnie obraził bo jako wyborca PISu znam 2 obce języki

No to nie spełniasz kryteriów i po kija se robisz problem.😂 Masz takie kaprycho, to se głosujesz na PiS.

1 minutę temu, galan99 napisał:

Bo my maluczcy, mamy malutkie cele. A możnym, jak ich posadzą, to dają wielkie cele.🤣

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Wszyscy możni na tym świecie wszystkich ludzi mają w d*pie i mają jeden cel jaki -  powiększyć majątek .

No znajdź różnicę na podstawie swojej osoby. Napisz krótkie wypracowanie z uzasadnieniem.

Masz 20 minut, potem pała🤣

7 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Mnie obraził bo jako wyborca PISu znam 2 obce języki a on twierdzi że głosująca biedota na PIS nie zna języków obcych nawet .

Rozważ sprawę cywilną. Przy rozgłosie medialnym albo partia się odetnie od Ciebie albo opłacą adwokata🤭

Opublikowano
9 minut temu, Mariusz2903 napisał:

jeden zawsze zna - łacinę

Opublikowano (edytowane)

Wiem ty pracujesz  uczciwie .

Reszta myśli jak , by tylko wyzyskać .

Tak jak w Chinach za czeli protestować ludzie , przeciwko zniewoleniu pod przykrywką COVID .

Taki jest plan kilku możnych sterować cenami paliw i surowców , reszta to bydło i motłoch .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Rozważ sprawę cywilną. Przy rozgłosie medialnym albo partia się odetnie od Ciebie albo opłacą adwokata🤭

Jak ma niską samoocenę to może i terapię.🤣

Opublikowano

Raczej nie. To by opozycja rozdmuchała.

Jak to tak zlecać czy sugerować terapię swojemu? Strzał w kolano🤣

Opublikowano (edytowane)

Będzie opozycja miała odwagę , zagłosować by powstała komisja śledcza .

Opozycja jest tak rozdmuchana na wszystkie różne stwory w różnych , Partii że się nigdy nie dogadają .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

ak to tak zlecać czy sugerować terapię swojemu? Strzał w kolano🤣

No to dwa semestry za darmo w Instytucie Myśli PiSowskiej. Ale tu prawa RPO by mógł zaprotestować.🤣

3 minuty temu, galan99 napisał:

Będzie opozycja miała odwagę , zagłosować by powstała komisja śledcza .

Przecież PiS nie chce Komisji Śledczej, tylko komisję do zbadania czegoś tam i to ustawą.😂

Opublikowano
39 minut temu, Mariusz2903 napisał:

https://wpolityce.pl/kultura/623740-skandaliczne-slowa-lindy-o-wyborcach-pis-wstyd-mi

Do tej pory siedział cicho , nie udzielał się politycznie ale Newsweek go podszedł i pokazał co go obchodzą zwykli ludzie , skończy tak jak Stuhr lub będzie prosił o modlitwę jak Giertych .

Mnie tam w niczym nie obraził. A skoro ciebie obraził to musisz utożsamiać się z którąś z cech które wymienił. A jak kto skończy jak on jak ty czas pokaże.

Opublikowano

A, to Ty o takiej terapii,  jeszcze lepszej indoktrynacji?

Ku chwalę partii...!!!😜

Opublikowano

Jarosław Kaczyński i Mateusz Morawiecki chcą powołania komisji weryfikacyjnej, która wyjaśniłaby politykę energetyczną prowadzoną przez rząd PO w latach 2007-2015.

Ciekawe czy Rudy będzie miał odwagę ? .

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

🧮🔒te cele? one wszędzie jednakowe, są większe dla vipów?

2 minuty temu, galan99 napisał:

Jarosław Kaczyński i Mateusz Morawiecki chcą powołania komisji weryfikacyjnej, która wyjaśniłaby politykę energetyczną prowadzoną przez rząd PO w latach 2007-2015.

Yyyyyyy ale jakoś wtedy prądu i wungla nie brakowało ?🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, galan99 napisał:

Kaczyński zdaje sobie sprawę, że przerżnie wybory. A najgorsze dla niego to, ze Tusk zostanie premierem. Wiec chce zgnoić Tuska. A najlepsze, że wtedy doradzał Tuskowi Pupil Kaczora Morawietzky. No i pis ściągał ruski węgiel gaz i ropę tak jak po. Więc komisja na pewno będzie ciekawa. Tylko kto w to uwierzy, że jak po ściągało surowce od ruskich to byli źli a jak robił to pis to był dobry.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

No i pis ściągał ruski węgiel gaz i ropę tak jak po. Więc komisja na pewno będzie ciekawa. Tylko kto w to uwierzy.

Równie dobrze może to zrobić Maciarewicz. Na koniec przedstawi raport, który nie będzie raportem, 🤣 

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, galan99 napisał:

Ruski węgiel w 2010 zły, ruski węgiel w 2020 dobry. Ruski gaz w 2010 zły, ruski gaz w 2020 dobry, ruska ropa w 2010 zła, ruska ropa w 2020 dobra. Komisja nie potrzebna, już wszystko wyjaśniłem xD Myślę, że I Sekretarz KC PIS ma dokładnie takie samo zdanie ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Pominął cie bo nie wypowiadał się o plaskoziemcach.

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ruski węgiel w 2010 zły, ruski węgiel w 2020 dobry. Ruski gaz w 2010 zły, ruski gaz w 2020 dobry, ruska ropa w 2010 zła, ruska ropa w 2020 dobra. Komisja nie potrzebna, już wszystko wyjaśniłem xD Myślę, że I Sekretarz KC PIS ma dokładnie takie samo zdanie ;) 

Pis myśli, ze ludzie to łyknął i zmieni się wynik wyborczy. A potem taki @Mariusz2903 dziwi się, że się z nich śmieją.

main_01sztuka_jest_sztuka_ny_sarka.jpg

main_42niekonsekwentnie_1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v