Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz, są rzeczy za które można i hitlerowców wychwalać ;) 

przykład?

i Agrest spójrz co Kolega napisze?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

przykład?

2 minuty temu, witejus napisał:

jakie?

Że tak powiem, głównym autorem lotu na księżyc był zły hitlerowiec, członek NSDAP, wykorzystujący niewolniczą pracę, a jednak jest wychwalany ;)  

Nie mówię, że popieram hitlerowców, ale nie można ocenić ich zero-jedynkowo ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Jak ma być?

No właśnie jak?

Za propagowanie hitleryzmu ban, za napiętnowanie ukraińskiego nacjonalizmu ban. Nie ma sprzeczności?

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Że tak powiem, głównym autorem lotu na księżyc był zły hitlerowiec, członek NSDAP, wykorzystujący niewolniczą pracę, a jednak jest wychwalany ;)  

aaa. myślałem że inny wątek poruszysz. 👍

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Nie, Bartek go zbanował i prosił o informację gdyby się odrodził.

DpfvZCIW4AEcqep.jpg.5f1e5606e0ff98c1ca3dab569e73dda3.jpg

34 minuty temu, Agrest napisał:

A wolność wypowiedzi?

To że się komuś nie podoba nie znaczy że trzeba go banować. Zwłaszcza w takim temacie

Łamał regulamin wielokrotnie więc nie mieszaj w to wolności wypowiedzi. Już pomijam fakt że kłamał i manipulował, a co ciekawe wrzucał niektóre treści z opłacanych ruskich stron propagandowych i troll kont na zasadzie kopiuj wklej.

Aż mnie dziw bierze że zrobili z nim porządek, bo za dawnych czasów to już by dawno spadł z rowerka.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

aaa. myślałem że inny wątek poruszysz. 👍

Poruszyłem taki, jaki można na publicznym forum ;) 

Porsche, hitlerowiec, który jest jednym z głównych autorów sukcesu firmy Wieśwagen, a ilu polaków jeździ passatami i golfami z firmy założonej przez złego hitlerowca ;) 

Opublikowano

raczej po całej nacji. czy każdy to faszysta? miałeś Ukrainki do pracy? chodziły z opaskami hitlerowskimi? zabiały okolicznych mieszkańców?

zapewne jest tam sporo popaprańców, ale czy za to nalezy wytępić i potępić cały naród?

No masz rację. Nie wszyscy do jednego wora.

Co do pracowników- niestety okrutnie fałszywi. Banderowiec też mi się trafił. Pierwszego dnia pracy otwarcie powiedział że by nas Polaków wszystkich rozstrzelał.

Opublikowano

zapewne jest tam sporo popaprańców, ale czy za to nalezy wytępić i potępić cały naród?

Kurła jakby tak jaki obcokrajowiec pooglądał i jednocześnie zrozumiał co pierd0lą w tvp to by dopiero wydał opinie o naszym narodzie.

Opublikowano
2 minuty temu, tomek222 napisał:

Łamał regulamin wielokrotnie więc nie mieszaj w to wolności wypowiedzi. Już pomijam fakt że kłamał i manipulował, a co ciekawe wrzucał niektóre treści z opłacanych ruskich stron propagandowych i troll kont na zasadzie kopiuj wklej.

Aż mnie dziw bierze że zrobili z nim porządek, bo za dawnych czasów to już by dawno spadł z rowerka.

To jest oczywista cenzura kierunkująca lud w kierunku myślenia takiego jak oficjalna propaganda nakazuje.

1 minutę temu, Agrest napisał:

No masz rację. Nie wszyscy do jednego wora.

Co do pracowników- niestety okrutnie fałszywi. Banderowiec też mi się trafił. Pierwszego dnia pracy otwarcie powiedział że by nas Polaków wszystkich rozstrzelał.

Powinno się od razu kilkadziesiat kijów wpie....ić i jeszcze psem poszczuć sku...a

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Pierwszego dnia pracy otwarcie powiedział że by nas Polaków wszystkich rozstrzelał.

Niemców też jest dość którzy by Polaków strzelali, głośna ostatnio sprawa w Gdańsku.

Opublikowano

Psem akurat poszczuĺem przypadkiem.

Pozwoliłem mu jeszcze zostać na noc, byĺ z żoną. Poszedł z nià w sad na bara bara

W nocy psy strasznie ujadały więc je puściłem. Oj jak krzyczał i sp***dalał. Ubaw był po pachy, Ukrainki mało się nie posikały że śmiechu. Żona rano pieczątkę na twarzy miała.🤣

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Pierwszego dnia pracy otwarcie powiedział że by nas Polaków wszystkich rozstrzelał.

mam nadzieję że to ostatni jego dzień pracy.

Opublikowano (edytowane)

Jak wyżej

Porozmawiałem z żoną to za to samo z Płocka go wyebali. Później od ludzi dowiedziałem się że na cpn w Sandomierzu koczował. I trafił na bardzo krótko ponownie w moje strony.

Nie wiem po co pchał się na siłę do tak znienawidzonego kraju

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

mam nadzieję że to ostatni jego dzień pracy.

W normalnym kraju powinno się to zgłosić na policję i z automatu deportacja z zakazem wjazdu na 5 lat.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

No jak to po co, żeby wyrzynać Polaków, a jakby teraz przyjechał to jeszcze socjal i ciepłe mieszkanko od naszego rządu dostanie ...

Ale to jest biedny Ukr i mamy się o niego troszczyć i głaskać po główce ...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, mikad napisał:

Pogłaskał bym go wężem po plecach.

Uważaj, bo ziejesz nienawiścią do biednego narodu pogrążonego w wojnie z złym Putinem xD 

Pamiętaj, Rosjanie są be, a Ukraińcy cacy ... A jak myślisz inaczej to jesteś śmierdzącą ruską onucą xD 

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Jak wyżej

Porozmawiałem z żoną to za to samo z Płocka go wyebali. Później od ludzi dowiedziałem się że na cpn w Sandomierzu koczował. I trafił na bardzo krótko ponownie w moje strony.

Aż dziw bierze że wpier*ol nie obskoczył w mojej okolicy by się długo nie uchował z całą gębą 🤭 

A pchał się dla pieniędzy, tak jak od nas jeździli d*py hitlerowcom pocierać, a niektórzy poglądy też mieli podobne.

Opublikowano

Ale żeby zarobić to trzeba robić. To był turysta .

Tak jak inny przyjechał zarobić na szklarnię ,ale krzyż go bolał i poziomki z krzesła zbierał🤣.

Opublikowano

Teraz mogą cały dzień na krzesełku siedzieć,  nic nie robić, dostaną mieszkanie i żarcie bo nie umieli przez 30 lat stworzyć poważnego państwa tylko korupcyjno - mafijno - złodziejski twór

Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Uważaj, bo ziejesz nienawiścią do biednego narodu pogrążonego w wojnie z złym Putinem xD 

Pamiętaj, Rosjanie są be, a Ukraińcy cacy ... A jak myślisz inaczej to jesteś śmierdzącą ruską onucą xD 

To że kacapy są h#jami a ich car p0jebem nie ulega wątpliwości, z drugiej zaś strony istnieje duże prawdopodobieństwo że ukraińcy gdyby weszli na ruskie tereny pewnie też zachowywali by się jak zwierzęta, oni również byli hodowani w tym samym duchu bolszewizmu i ciemnoty. Każdy natomiast naród pogrążony w wojnie jest biedny, i nie chodzi mi o tych którzy przyjechali do nas czy gdzie indziej bo to akurat cwaniaki i im nie powinno się pomagać, powinni zapi3rdalać na swoje utrzymanie. Chodzi o tych którzy tam zostali bo są za biedni aby dać łapówki na granicy, bo do czegoś się przywiązali, bo nie chcą zostawić swojego dorobku życia. Pomyślcie co by było gdyby do nas kacapy wlazły, miastowe by spi3rdoliły za granicę a nikt z was raczej nie zostawił by gospodarstwa na pastwę szabrowników, trzeba by żyć ze świadomością że mogą przyjść i cię zastrzelić albo rakieta w sekundę obróci wszystko w pył.

• Thanks 1
Opublikowano
54 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz, są rzeczy za które można i hitlerowców wychwalać ;) Gdyby nie ci hitlerowcy, to człowiek na księżycu by wylądował co najmniej 10 lat później ...

A to końcu byli hitlerowcy, naziści czy Niemcy? Bo jakoś nie mogę nadążyć.🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v