Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, DTaras napisał:

monidło?

KIM JE ŁUN?

🤭

2 godziny temu, Dublin napisał:

Opublikowano

W dniu dzisiejszym w Rosji obchodzony jest Dzień Jedności Narodowej. To święto ma silny związek z Polską więc warto o tym przypomnieć. Święto nawiązuję bowiem do wydarzenia, jakie miało miejsce w 1612 roku. Wydarzeniem tym było wygnanie Polaków z Kremla .

Muszą kacapy o tym pamiętać .

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Fgs_dR8XwAE6n_p?format=jpg&name=small

a gdzie ta prawda o samolotach z maseczkami, szpitale cowidowe co to pacjenta nawet nie miały, super szczepionki, szwalnie rządowe maseczek, Ostrołęka co im się tak spieszyło rozebrać i na zagryzke przy piątku rybka z odry 🤫

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Wydarzeniem tym było wygnanie Polaków z Kremla .

Muszą kacapy o tym pamiętać .

I Polacy też,😂 Bo to wstyd i sromota wielka.

Opublikowano

I ta prawdziwa. 

ZMDK. 

ktokolwiek byle nie banda czworga. 

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

To  o co ci chodziło?

Rus musiał wyganiać , Plaków z Moskwy i rus ustanowił z tego wydarzenia  świętem a dziś jest rocznica .

Rocznica jest po to by , wspominać o danym wydarzeniu .

2 godziny temu, mirro napisał:

I Polacy też,😂 Bo to wstyd i sromota wielka.

Dla polaków to nie jest wstyd , dla Rusa tak bo musiał wyganiać , okupanta ze swego kraju , jak by co .

• Haha 1
Opublikowano

Noż kuźwa aleś odkrycie poczynił i wysiłek intelektualny popełnił 🤣 My świętujemy zwycięstwo pod Grunwaldem,  Wiedniem czy Niemcami,   ruscy nad nami. Co cie w tym dziwi? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Ma powstać nowa partia polityczna Piękni i Młodzi , więc będziecie mieć alternatywę .

Powstała nowa sejmowa partia. Jej członkowie wystartują z list PSL

We wtorek sąd zarejestrował Centrum dla Polski, ugrupowanie tworzone w dużym stopniu przez byłych członków konserwatywnego skrzydła PO – dowiedziała się „Rzeczpospolita”.

Media: Miller szykuje nowy projekt na lewicy. Będzie nowa partia?

Powstanie nowa partia?

Jak ustalili dziennikarze w skład nowego lewicowego projektu mają wejść m.in. były premier i lider SLD Leszek Miller, Marek Pol - jeden z założycieli Unii Pracy oraz Robert Kwiatkowski, Andrzej Rozenek i Joanna Senyszyn. Troje ostatnich polityków tworzą obecnie koło poselskie PPS, które jest efektem skonfliktowania się jego założycieli z Włodzimierzem Czarzastym, ówczesnym szefem SLD a obecnie jednym z liderów Nowej Lewicy.

Macie w czym wybierać , nie ma co te same mordy pod , innym sztandarem powodzenie w sukcesach .

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Noż kuźwa aleś odkrycie poczynił i wysiłek intelektualny popełnił 🤣 My świętujemy zwycięstwo pod Grunwaldem,  Wiedniem czy Niemcami,   ruscy nad nami. Co cie w tym dziwi? 

Nie nad nami bo to nie była bitwa jedno dniowa , tylko Polacy rozgościli się na kilkanaście miesięcy w Moskwie .

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Przecież to mniejsza lewica jak PIS

W ubiegłym tygodniu "Rzeczpospolita" informowała, że Wojciech Olszański, znany w sieci jako Jaszczur, formalizuje swój ruch. Jak się okazuje, złożył już nawet wniosek o rejestrację partii w Sądzie Okręgowym w Warszawie i planuje już start w nadchodzących wyborach! – Partia już istnieje od roku, a obecnie ją tylko rejestrujemy. To będzie legalna partia, która spełni wszystkie demokratyczne procedury, zostanie poddana wszystkim obostrzeniom i nakazom. To będzie partia endecka, tworzona przez Polaków dla Polaków – zapowiedział "Jaszczur".

Oficjalnie - jest nowa partia! Piękna nazwa, zaskakujący członkowie .

TO JUŻ 3 PARTIA CO POWSTAŁA , CIEKAWIE SIĘ ZAPOWIADA NIE MA CO .

1 minutę temu, Ulman napisał:

A Niemcy na kilka lat u nas . No i co z tego?

Ruskie na 52  lat od napaści 17 września do 1991 roku jak  wyjechali .

Opublikowano

A Amerykanów to pewnie nam do aktów notarialnych dopiszą i zostaną z nami na wieki🤣

Opublikowano

Niedobra Ty mówić.

Ja ważę słowa bo mosad mi bajraktara pośle🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v