Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Galan, nie czujesz że ta polityka cię zżera od środka? Jeszcze chwila I wpadniesz w obsesję.

Olej trochę bodźce płynące z mediów bo to odbije się na zdrowiu. Poważnie to piszę.

Tu jest więcej takich ze zrytą osobowością, podniecają się polityką jakby mieli jakikolwiek na nią wpływ.

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Galan, nie czujesz że ta polityka cię zżera od środka? Jeszcze chwila I wpadniesz w obsesję.

Olej trochę bodźce płynące z mediów bo to odbije się na zdrowiu. Poważnie to piszę.

jeszcze żeby to zniesławianie a przede wszystkim ośmieszanie opozycji było kilka tonów niżej jak np tv trwam

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Nie nic się nie dzieje - po prostu mam ubaw jak się wk***iają , sympatycy Rudego ,taką  zabawę sobie znalazłem .

Tu jeszcze taka sytuacja z PO , powiada krytykuje , ludzi że nie chcą pracować za 1000 zł .

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

Typowy wyborca PO umie na siebie zarobić a typowy wyborca PIS płacze że jak się zmieni w polsce władza to będzie bieda 🤣

Typowy wyborca to ty - nie możesz se poradzić tylko narzekasz .

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Jestem szczęśliwy jak widzę wkurwionego , wyborcę Rudego jak się wk***iają .

Tylko tak Ci się wydaje galan że platfusów tym podku🤬 .

Prędzej Ciebie trafia szlag jak twój łukochany PISuar gnoją na każdym kroku. 

Opublikowano

Racyl, ale Ciebie też HCl dobrze trawi. Gastroskopię zalecam😁

Zachowujesz się jakbyś po oddaniu głosu na PiS nie dostał odpowiedniego stanowiska😜

A teraz plujesz jadem jak zdenerwowana lama😁😜😜😜

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Następny od rudego .

Jesteś w wielkim błędzie jak marecek. 

Dla mnie POPIS TO jedno wielkie kupa gówna. 

Opublikowano

Widziałeś że mam dwie lewe ręce , ze tak powiadasz .

po twoich wpisach można odnieść takie wrażenie.

Jak to było "kiedy PIS straci władzę to znowu będzie bieda "🤣

Opublikowano

Następny od rudego .

Jak już wyrzucisz wszystkich do PO to pewnie powiesz sobie "PiS to ja a ja to PiS". i to będzie ten moment chwały. 😂

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Dla mnie POPIS TO jedno wielkie kupa gówna. 

Nie można dziś tak mówić. Gówno ma zbyt wielką wartość.🤣🤣🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Nie można dziś tak mówić. Gówno ma zbyt wielką wartość.🤣🤣🤣

Kuźwa fakt. 🙆‍♂️

Jak będzie to się okaże - Rudy lubi zabierać i tobie zabierze i dalej będziesz wkurwiony nie świadomy tego wyborco rudego .

Jesteś Tak głupi i zaślepiony tym POPISem że inna opcja nie wchodzi w grę. 🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Racyl, ale Ciebie też HCl dobrze trawi. Gastroskopię zalecam😁

Zachowujesz się jakbyś po oddaniu głosu na PiS nie dostał odpowiedniego stanowiska😜

A teraz plujesz jadem jak zdenerwowana lama😁😜😜😜

Może inaczej na to spojrzyj. Obecnie PIS popierają ludzie wytresowani przez tvp i powtarzający później zasłyszane tezy

Ludzie którym to się wydaje że wszsytkie te + od PIS będą miały wpływ na ich zamożność.

Mam takiego pracownika zwolennika PIS który opowiadał mi że za PO jak nie miał na węgiel to chodził po drzewo do lasu i opowiada jak to było źle. Tylko że wtedy węgiel polski był ok 700zł a teraz jest ponad 3 tys. On nawet nie widzi różnicy że łatwiej coś było kupić za 700zł jak teraz za 3 tys zwłaszcza jak się nie ma kasy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v