Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Roman176 napisał:

ja doświadczyłem jak za po psl szwagier Pawlaka wprowadzał miliony a ty czym się prosperujesz ? 

A ty znowu pijaniutki i belkoczesz  bez sensu? Jak wytrzeźwiejesz to pomysł o co moglo ci chodzić.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
mirro napisał:

No może tyle że raz mało do międzynarodowego skandalu nie doszło jak nie chcieli na patrole wychodzić, bo o parę dolców w żołdzie poszło.🤣 Ale nasi też mają za uszami, bo potrafili zamiast na patrol, to na basen chodzić i broń gubić.😂

I to wystarczy. Ruskie inaczej by nie zrobili a im dalej na wschód tym dłuższy nóż pod poduszką.

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Ulman napisał:

Plemie to nie naród a państwa nie stworzyli od wieków i  nie stworzą teraz.

11 godzin temu, Ulman napisał:

I dlatego to zdegenerowane plemie nigdy nie miało i nie bedzie mieć państwa. Nigdy nie można było na nich polegać, zawsze kradli, marnowali kłamali i dlatego zawsze trzeba było ich lać po mordzie żeby porządek był. Żadnej swobody tylko porządny kij i surowy Pan.

onuca to ukrainiec z pochodzenia wiec wie co pisze 🤣

a rus kijowska to co to bylo ??

to samo niemcy pisali o polsce przed II wojna.

poczytaj  onuco o ukrainskiej dzialalnosci narodowej w czasach c-k i rp..

9 godzin temu, Roman176 napisał:

ja doświadczyłem jak za po psl szwagier Pawlaka wprowadzał miliony a ty czym się prosperujesz ? 

juz ci tyle razy pisalem zeto bzdura ze to byl szwagier pawlaka. 

ile razy ci pisalem jak teraz wyprowadzali miliony z jsw.. 

tego twoj mozg nie przyswaja ?? 

Edytowane przez jacus
Opublikowano

Co byś upofilu nie napisał to i tak nigdy państwa upainskiego nie było i nie będzie. Oni nigdy niczego nie stworzą bo potrafią jedynie psuć, niszczyć, rozkradać i kłamać. A co do Rusi kijowskiej to piękny przykład- jeśli mieli tak zacny początek i przez tyle wiekow nic z tego nie zrobili to znaczy że nie zasługują żeby mieć państwo i się do tego nie nadają.

Opublikowano

gebels bylby z ciebie dumny- nawet kurskiego przebijasz 🤣

gdyby ci sie plyta zdarla to masz cos nowego.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/rosyjska-propaganda-nie-ma-zadnych-oporow-takie-zyczenia-sklada-europie/822eysz,79cfc278

nie boisz sie ze w wigilijna noc przemowia do ciebie glosy twoich przodkow i trafisz tam gdzie manius ?? 🤣 gdy ci przypomna jak riazali lachow przez wieki to ci nawet wolodymir wolodymirowicz i jego rubelki nie pomoga🤣..

Opublikowano

Ulman - ruskie do tej pory nic nie stworzyły. Nawet w chwili obecnej kopiują samoloty. To, że Chiny ich w procederze wyprzedziły a takie Indie dyktują swoje warunki dało kopa na otrzeźwienie i ani krzty pomysłu co z tym dalej zrobić więc kopiują historię. Finezja w stosunku do jednych i drugich to zbyt wiele ale w wyścigu na pomysłowość Ukraińcy wyprzedzają ruskiech. Tak myślę. Gdyby nie było narodu ukraińskiego to nie byłoby języka a i podział migrantów w ogóle Rosji nie ujmował Tatarów, Czuwaszów czy Ukraińców. To co @mirro opisywał jako skandal poszło w całości na ukraińców podczas gdy ze dwadzieścia procent najmniej tych żołnierzy to byli rosjanie. Zauważ też, że ruskie wojsko z lubością bombarduje Zaporoże, Chersońszczyznę, Charków "chroniąc" w ten sposób rosyjskojęzycznych obywateli. Wojna jest o wpływy na świecie i z kutasem na czole nie paraduje nikt inny jak rosjanin albowiem Ukraina istnieje a ślad po niej próbuje się zatrzeć od chwili obecnej. Analogia jest taka, że Putinowi na starość uschły jajca i zaczął kopiować Katarzynę. Próbuje zlikwidować sicz metodami wzorowanymi na Gruzinie i Austriaku i raczy zauważyć iż ISIS militarnie poległo a sam odniósł w Afryce "sukces" wyburzacza bo tak naprawdę niczego nie zwojował a jedynie opóźnił.

Tak BTW - w uj ludzi na punktach dla imigrantów z Ukrainy mówi pa ruski. Tak, ze ten...

• Thanks 1
Opublikowano
12 minut temu, DTaras napisał:

Próbuje zlikwidować sicz metodami wzorowanymi na Gruzinie i Austriaku i raczy zauważyć iż ISIS militarnie poległo a sam odniósł w Afryce "sukces" wyburzacza

Nawet sobie nie wyobraża jakie ISIS obecnie sam buduje.🤣To że mówi iż notoryczne pożary na terenie Rosji to wypadki nie znaczy że tak jest.

Opublikowano

Życzę wam chamy aby siedząc jutro przy suto zakrapianych stołach z kałdunami wypchanymu 12 potrawani, na które mimo trudnych czasów i szerzących się wszem kataklizmów dzięki mądrze prowadzącej polityce pro rodzinnej przez Pana Jarosława Kaczyńskiego możemy sobie w tym roku pozwolić aby odbiły się wam czkawką przy następnej wilii już pod rządami ryżego.

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Dublin napisał:

Życzę wam chamy aby siedząc jutro przy suto zakrapianych stołach z kałdunami wypchanymu 12 potrawani,

Też Cię kochamy.🤣

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Dublin napisał:

Życzę wam chamy aby siedząc jutro przy suto zakrapianych stołach z kałdunami wypchanymu 12 potrawani, na które mimo trudnych czasów i szerzących się wszem kataklizmów dzięki mądrze prowadzącej polityce pro rodzinnej przez Pana Jarosława Kaczyńskiego możemy sobie w tym roku pozwolić aby odbiły się wam czkawką przy następnej wilii już pod rządami ryżego.

Zwolennicy PiS-u nawet w święta dzielą się miłością do bliźniego... 

Opublikowano

Przyszłość Polskiego rolnictwa od Rolnika do stołu i tacy wyprą innych z produkcji .

Mleko wyprodukowane w oborze Moniki i Damiana Piaseckich z Wyrzeki k. Śremu w Wielkopolsce jest na jej terenie butelkowane, a następnie trafia prosto pod drzwi klientów. Chętnych na ten niepasteryzowany, odżywczy biały napój nie brakuje. 

https://wiescirolnicze.pl/hodowla/mleko-prosto-od-krow-z-wyrzeki-video/?fbclid=IwAR3pRrCge-FOlfcxgbxaaIfP9Y_bu8mA1xCtIwBSR5BlwavXI6qzdIQovgQ

Opublikowano
12 minut temu, Dublin napisał:

i my tobie też jaśnie panie....
kacapy w zasadzie podobnego życzą i jedyna różnica że z ich życzeń się uśmiałem bo tu nawet nie wiem czy warto było cytować no może przy okazji no i warto sprawdzić czy ten chomik był "ryży"
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosyjska-propaganda-nie-ma-zadnych-oporow-takie-zyczenia-sklada-europie/822eysz

Opublikowano

lublin dostal w koncu swira ?? myslalem ze on tylko udaje a on tak naprawde,nic dziwnego ze szpitale psychiatryczne sa pelne wyborcow pis-u i konfederacji.

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Popluj sobie , popluk upainski kochasiu. Upaince zawsze zwąchiwali się z dziadami a dziady z upaincami. Pozna swój swego.

onuca bedzie nastepny w kolejce-macie tam na poludniowej lubelsczyznie dobry szpital ?? bo do rosji to chyba go nie przyjmia -po wuja im nastepny  glupek,jesli swoich maja dostatek 🤣

Opublikowano (edytowane)

;mówię, ignorować nie dyskutować, wszystkiego najlepszego ,zdrowia i wszelkiej pomyślności na te święta i po, wszystkim forumowiczom.

i my tobie też jaśnie panie....

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, witejus napisał:

mówię, ignorować nie dyskutować

no ależ to ostatnia "pociecha" jaka nam na forum została

byle głupek potrafi wesołych świąt życzyć; o - nawet ja - co niniejszym czynię
a tylko wyjątkowy baran od razu sprawia że są wesołe kiedy chce rogi pokazać a te mu się w ślimaki zwijają, pewnie ze wstydu na czym wyrosły xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Zwolennicy PiS-u nawet w święta dzielą się miłością do bliźniego... 

Nie traktuj tego czegoś jako zwolennika kogo kolwiek.

To jest troll , gówno wpadające w wentylator, mające na celu ubabranie wszystkich i wszystkiego wokół.

Ja jedynie chciałbym wiedzieć czyje to multikonto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v