Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nooo tak, tylko żeby łapki do gwiazd wyciągać, albo po reparacje. to trza mieć jedną parę na których solidnie się stoi a drugą ( najlepiej chwytną) żeby sięgać po towar.😂

A jak sie na pleckach leży i łapki wyciąga, to i zboczeniec może się przyplątać.🤣

Opublikowano
1 minutę temu, agromatik napisał:

efekt, a o skutek

no też tak Ci masło niemaślane wyszło ale chwytam o co chodzi

właśnie miałem w edycji w poprzednim dopisać

- wielu nawet sądzi że sięgnęli tych gwiazd i stosowne fotki pokazują a głupia większość nie widzi że to prymitywny fotomontaż jest

Opublikowano
14 minut temu, dysydent napisał:

- wielu nawet sądzi że sięgnęli tych gwiazd i stosowne fotki pokazują

Mnie też się to raz jeden zdarzyło. Przyjebałem baniakiem w wózek na wieży spadochronowej. Jakie ja odległe gwiazdozbiory wtedy widziałem. Aż przysiadłem z wrażenia.😂

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Pafnucy napisał:

język miłości i szacunku do bliźniego.

Ty  wiesz o tym  najlepiej  Zetorki12  (miękka faja )   wy tutaj tylko i  wyłącznie  językiem miłości  do PiS  i jego wyborców  przedstawiacie  a ty  już  w  szczególności  hipokryto  (miękka faja) 😎;)

FiASvISX0AEQIqp?format=jpg&name=small

Fh-_8dKX0AAiC9j?format=jpg&name=small

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

o proszę. i jest wylewająca się miłość do bliźnich.

nie ma to jak niedzielne opluwanie. takie katolickie. 😁

Opublikowano (edytowane)

to już i Kaczyński na kryptoreklamie różnych red bull-i tigerów i podobnych "energetyków" dorabia? czy tylko tvp Mu podpięła do wizerunku?

che, na alledrogo nawet natrafiłem na energetyka który "dzik" nazwali ciekawe czy na loszki działa? xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Prędzej ty Ukrainkę masz za żonę..uważaj bo mają blisko do ciebie... 😋

a tam do was to z akcji wisla ukraincow nie wyslali ?? spokojnie moja jest z tatarow rodem..

13 minut temu, Denwer napisał:

a to nie roman czasami,blisko mieszka 🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

tak mi się przypomniało

1 godzinę temu, dysydent napisał:

ale co? te dwie wieże?
znaczy może i masz rację bo wieża Mordoru już jest i Ukraińcy cały czas się chwalą jak to tłuką orków
no nie wiem jak tam Saruman i pod kogo się teraz podszywa no ale coś podobnego do Radagasta już też wypuścili,
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-polacy-organizowali-szamanskie-rytualy-ulaskawil-ich-prezyde,nId,6419690

nie wiedziałem że Terlecki ma chody w Pradze u samego Zemana
tak że czort wie co i z czym tam Oni mieszają?

9 minut temu, mirro napisał:

Pewnie miesza z tymi tabletkami od Goździkowej.🤣

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

No dobra. Ale po co to Denwerowi dają.

Później lata całą niedzielę pobudzony..

Opublikowano

Noooo widać że jednak jest gorzej niż myslałem.

https://wiadomosci.wp.pl/grupa-nieodpowiedzialnych-chlopcow-kaczynski-rzadzie-tuska-na-spotkaniu-w-gliwicach-6835992048921280a

"W trakcie spotkania z mieszkańcami Gliwic prezes Kaczyński odpowiadał na pytania, które były odczytywane z kartki. Jedno z nich dotyczyło tego, czy PiS zapewni wsparcie dla nauczycieli, którzy uczą nowego przedmiotu HiT i chcą to robić w sposób rzetelny i sprawiedliwy."

Czyli co ? każdemu według potrzeb? A sprawiedliwe nauczanie to jakie? Oto przykład myśli PiSowskiej i spore pole do popisu instytutu tejże myśli. 🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

No dobra. Ale po co to Denwerowi dają.

Później lata całą niedzielę pobudzony..

On nic nie brał, tylko Tusku mu się śnił, że go bierze😜. A może odwrotnie🤔

Opublikowano

Jakby kto jeszcze nie słuchał to historia w pigułce.

Trafione w punkt.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, witejus napisał:

idiotyzmy

To 2  nie przestraszyło ? .

50 minut temu, Agrest napisał:

Jakby kto jeszcze nie słuchał to historia w pigułce.

Trafione w punkt.

.

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v