Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A teraz niby w tych spółkach jest inaczej ? 😂 tak samo jest tylko w drugą stronę i wszystko jest tajemnicą handlową.

Teraz to sobie może pomażyć o takich danych jakie były dostęne za rządów PO

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

A teraz niby w tych spółkach jest inaczej ? 😂 tak samo jest tylko w drugą stronę i wszystko jest tajemnicą handlową.

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/ponad;8;tysiecy;stolkow;dla;ludzi;po;i;psl,21,0,1133845.html

Rekordowe zarobki wybranych zarządów spółek skarbu państwa  
Źródło: PwC  
*PKO BP * 10,9 mln zł (7 osób)
Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo 5,8 mln zł (5 osób)
PZU S.A. 5,3 mln zł (6 osób)
KGHM Polska Miedź S.A. 4,6 mln zł (3 osoby)
*Polska Grupa Energetyczna * 3 mln zł (5 osób)
Polskie Koleje Państwowe

1,6 mln zł (3 osoby)

🤣

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”kogo cytat?

Ponad 8 tysięcy stołków dla ludzi PO i PSL

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Roman176 napisał:

NO I CO ? WINA PISU ?

ZNASZ NORMALNEGO GÓRNIKA ?  JA WDYCHAM METAN SIARKI I WSZYSTO CO DOBRE ... CHCIAŁEM DODAĆ ZE 5% METANU WYPIERA JEDEN PROCENT TLENU TO JAK MOGE BYĆ NORMALNY 

To dane tylko za jeden rok  a przed z 6 sześciu lat to będzie już liczba przytłaczająca. Przybywa tych sklepów firm to na to wygląda dla PIS że ten kapitał obcy nie jest zły jeśli z taką łatwością dalej przybywa go.

Bajki się opowiada ciemnemu ludowi w tv jak to tusk wszystko oddawał a jest tak jak było

5 minut temu, Roman176 napisał:

Rekordowe zarobki wybranych zarządów spółek skarbu państwa  
Źródło: PwC  
*PKO BP * 10,9 mln zł (7 osób)
Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo 5,8 mln zł (5 osób)
PZU S.A. 5,3 mln zł (6 osób)
KGHM Polska Miedź S.A. 4,6 mln zł (3 osoby)
*Polska Grupa Energetyczna * 3 mln zł (5 osób)
Polskie Koleje Państwowe

1,6 mln zł (3 osoby)

Może jeszcze powiesz że w zarządach tych spółek są ludzie kompletnie nie związani z żadną partią ? 😂

Na nas szarych ludziach to nie robi wrażenia tylko na takich propagandzistach jak TY

Edytowane przez racyl
Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał:

Może jeszcze powiesz że w zarządach tych spółek są ludzie kompletnie nie związani z żadną partią ? 😂

Na nas szarych ludziach to nie robi wrażenia tylko na takich propagandzistach jak TY

ile tego u ciebie przemysłu wymień 10 ?

nie pier**l ze z mediów masz info 

3 minuty temu, Ulman napisał:

o co chodzi z tymi zarobkami zarządów?

Opublikowano

Ile było procesowania zanim powiedzieli ile poszło na "komisję " Macierewicza która kompletnie nic nie wniosła nawet dla wyborców PIS po za propagandą

Liczy się propaganda i nic więcej

Opublikowano

Nie wiem czy ty jesteś taki naiwny czy nie rozumny, że ktoś w Polsce zarabia mniej niż 5 lat wcześniej 😂

Chyba nie słuchasz przekazu swojej partii który mówi o podnoszeniu pensji

Opublikowano

Swoją drogą jakbyś zestawił za 2021r to wyszłoby że więcej zarabiają. To co kiedyś opowiadali o cięciu pensji jest już dawno nie aktualne.

Chyba zapomniałeś o tych podwyżkach co sobie przyznali 😂

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Swoją drogą jakbyś zestawił za 2021r to wyszłoby że więcej zarabiają. To co kiedyś opowiadali o cięciu pensji jest już dawno nie aktualne.

Chyba zapomniałeś o tych podwyżkach co sobie przyznali 😂

tylko sobie przypomni ile jsw i ppg i kghw weglokosk i inni mieli mld długu 

Sam sex! Zdjęcia Memy, śmieszne Gify, zabawne Demotywatory. I pełne humoru  Zdjęcia i żarty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v