Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Początek roku to 30-40 gr większą cena w PF więc decyzja o przejściu ale nie w całości, osm jak to osm było głośno o kole. Odstawiam tam gdzie chce i gdzie lepsza cena z prywaciarzem umowa taka że miesiąc wypowiedzenia do dzisiaj zawsze lepsza cena była o kilkanaście groszy kto wie jak będą obniżki to i w styczniu może też będzie lepsza cena niż w osm, ja również słyszałem że w wielu innych czołowych mleczarniach w dół cena ile w tym prawdy to się okaże 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, strsw33 napisał:

Na razie nie jest to wszędzie jeszcze oficjalnie powiedziane ale większość mleczarni po nowym roku obniży cenę skupu o 20-50 groszy.

Na razie nie jest to wszędzie jeszcze oficjalnie powiedziane ale większość mleczarni po nowym roku obniży cenę skupu o 20-50 groszy.

Poprostu mleczarnie wam cinkciażom obniżą ceny bo mają swój towar !!!

Edytowane przez mirekcich
Opublikowano
2 minuty temu, Troker1979 napisał:

Ja też dostałem informacje że cena w dół ale tylko od kilku person z tego forum. A tak to cisza w oczekiwaniu na premię w Mlekpolu.

Dokładnie, najwięcej to narazie tu trolownia szczekała

20 minut temu, strsw33 napisał:

Kolo za styczeń też ostro w dół z pewnych źródeł wiem a Poland Food obniżka już od 22 grudnia

To czeka wszystkich dostawców w całej Polsce, po prostu nie chcą psuć atmosfery świątecznej i czekają z tym po nowym 

Tylko was pośredników to czeka ! Pewnie wasza firma upadnie ...

Opublikowano
25 minut temu, strsw33 napisał:

To czeka wszystkich dostawców w całej Polsce, po prostu nie chcą psuć atmosfery świątecznej i czekają z tym po nowym roku

pamietam jak kilka lat temu edek b. starrtował na posła czy gdzieś tam i dzien po wyborach przyszedł sms z obniżką 😜

12 minut temu, Troker1979 napisał:

Ja też dostałem informacje że cena w dół ale tylko od kilku person z tego forum. A tak to cisza w oczekiwaniu na premię w Mlekpolu.

chyba sie nie doczekamy...

Opublikowano
16 minut temu, mirekcich napisał:

Poprostu mleczarnie wam cinkciażom obniżą ceny bo mają swój towar !!!

Zobaczysz w styczniu lutym jak ci mleczarnia pojedzie cenę  kryzys się robi czy swój czy nie swój cena w dół!

Opublikowano
Bercik92 napisał:

pamietam jak kilka lat temu edek b. starrtował na posła czy gdzieś tam i dzien po wyborach przyszedł sms z obniżką 😜

Też to pamiętam i bakterie z somatyką wyjebongo w kosmos 😂😂😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, strsw33 napisał:

Zobaczysz w styczniu lutym jak ci mleczarnia pojedzie cenę  kryzys się robi czy swój czy nie swój cena w dół!

Powiedziałem won trolu z  to swoją dziadowską firmą poland food ! Kup sobie krowy i dój dziadu !

Punkt ostrzeżeń za obrażanie innych użytkowników portalu. Zgodnie z taryfikatorem za siódme ostrzeżenie ban na 30 dni

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano

Halo ale chłopie jedziemy na jednym wózku nie ubliżaj nikomu cwaniaku bo obniżyli akurat mu i mi mleko, zobaczymy gdzie będziesz jak i tobie obniża, wielu z tutaj obecnych odstawia do prywaciarzy, zajmij się swoim mlekiem i swoimi krowami bo te trole może nawet doją od jednej tyle co ty od 10 szt 

Moje mleko moja sprawa a twoje mnie gówno interesuje. 

Opublikowano
2 minuty temu, mirekcich napisał:

Powiedziałem won trolu z  to swoją dziadowską firmą poland food ! Kup sobie krowy i dój dziadu !

Kolego nie denerwuj się zobaczysz w lutym za ile będziesz doil

Opublikowano (edytowane)

Daniel wez tego głaba ,bo nie wytrzymie 😁😁 następny z obstrukcją obniżki cen. Trol z poland food ...

Nie cytuj poprzednich postów

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, strsw33 napisał:

Kolego nie denerwuj się zobaczysz w lutym za ile będziesz doil

Dokładnie może już w styczniu będzie doił 0.5 zł taniej wtedy obsra się i nawet tu nie zajrzy 

Edytowane przez robertrolnik27
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, robertrolnik27 napisał:

Halo ale chłopie jedziemy na jednym wózku nie ubliżaj nikomu cwaniaku bo obniżyli akurat mu i mi mleko, zobaczymy gdzie będziesz jak i tobie obniża, wielu z tutaj obecnych odstawia do prywaciarzy, zajmij się swoim mlekiem i swoimi krowami bo te trole może nawet doją od jednej tyle co ty od 10 szt 

Moje mleko moja sprawa a twoje mnie gówno 

I przyszedłeś wiescić wszystkim obniżki cen ? Czemu nie pilnujesz swoich krów, tylko tu szczekasz jak jakiś dureń? 

6 minut temu, robertrolnik27 napisał:

Dokładnie może już w styczniu będzie doił 0.5 zł taniej wtedy obsra się i nawet tu nie zajrzy 

Pytam czemu tu robisz z siebie  durnia ?  I skoro jesteś dostawcą mleka to skąd wiesz że wszyscy będą mieli obniżki?

Edytowane przez mirekcich
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, mirekcich napisał:

I przyszedłeś wiescić wszystkim obniżki cen ? Czemu nie pilnujesz swoich krów, tylko tu szczekasz jak jakiś dureń? 

Pytam czemu tu robisz z siebie  durnia ?  I skoro jesteś dostawcą mleka to skąd wiesz że wszyscy będą mieli obniżki?

Jak widzisz mam na tyle odwagi nie tylko podzielić się podwyżkami ale i obniżkami. Stary ale o co ci chodzi ?! Napisałem o obniżce która jest prawdą i pisze to co słyszę od wielu osób o obniżkach mleka nie mówię że tak będzie a ty się gotujesz, zluzuj majty bo widzę że ciasne coś dzisiaj... 

Zamiast jednoczyć się trzymać każdy swojego... Eh ręce opadają jak tu wierzyć w społeczeństwo. 

Dodam że mam gdzieś Poland food jutro do nich pójdzie 50 l a reszta do innego odbiorcy u którego lepsza cena no i w czym masz problem? 

8 minut temu, krzychu121 napisał:

Ty do tej pory tu nie zagladales 

Jak ja tu zakładałem konto i pisałem o cenach to ty pod nosem miałeś mleko a na chleb mówiłeś beb. 

Nie samym af żyje mam wiele innych rzeczy na głowie 😉

Opublikowano
1 minutę temu, robertrolnik27 napisał:

Jak widzisz mam na tyle odwagi nie tylko podzielić się podwyżkami ale i obniżkami. Stary ale o co ci chodzi ?! Napisałem o obniżce która jest prawdą i pisze to co słyszę od wielu osób o obniżkach mleka nie mówię że tak będzie a ty się gotujesz, zluzuj majty bo widzę że ciasne coś dzisiaj... 

Zamiast jednoczyć się trzymać każdy swojego... Eh ręce opadają jak tu wierzyć w społeczeństwo. 

Dodam że mam gdzieś Poland food jutro do nich pójdzie 50 l a reszta do innego odbiorcy u którego lepsza cena no i w czym masz problem? 

Problem w tym że o obnizkach klepiesz Ty i tamten i nagle wiecie że inni też obniżą  , ćpacie coś? Jedyne co możesz wiedzieć to to że twój podmiot Ci obniżył cenę, reszta twojej gadki i tamtego to zwykła trolownia wiejskich dzbanów .

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 19.12.2022 o 13:24, strsw33 napisał:

Mleko będzie w cenie bo ludzie ngusy się robią i nikt przy tym robić nie chce tobie zobza że zasieje po robocie 

W poniedziałek pisałeś tak, a teraz piszesz o obnizkach, trzeba się zdecydować w swoich przepowiedniach, a nie 🤷🏻‍♂️

Edytowane przez kris91
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirekcich napisał:

Problem w tym że o obnizkach klepiesz Ty i tamten i nagle wiecie że inni też obniżą  , ćpacie coś? Jedyne co możesz wiedzieć to to że twój podmiot Ci obniżył cenę, reszta twojej gadki i tamtego to zwykła trolownia wiejskich dzbanów .

Według mnie to moga i 10 zł za l ci płacić i mam to gdzieś mówię to co słyszę od kilku osób nie musi to być prawda 

Opublikowano
6 minut temu, robertrolnik27 napisał:

Jak ja tu zakładałem konto i pisałem o cenach to ty pod nosem miałeś mleko a na chleb mówiłeś beb. 

Nie samym af żyje mam wiele innych rzeczy na głowie 😉

I co Cię naszło żeby tu gówna trochę napisać?

Opublikowano
9 minut temu, robertrolnik27 napisał:

Według mnie to moga i 10 zł za l ci płacić i mam to gdzieś mówię to co słyszę od kilku osób nie musi to być prawda 

To się nazywa robienie za trolla...

5 minut temu, robertrolnik27 napisał:

Gówno to widać że masz w głowie. 

Tu nie tylko pisze się o podwyżkach i chwali super zdjęciami. 

To jak twój podmiot obniżył cenę to trzeba było to napisać i zapytać swojego  odbiorcę dlaczego Cię okrada ... A ty wieścisz wszystkim obniżki... aż taki zawistny jesteś ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v