Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Mistrz18 napisał:

Kurła człowiek ledwo 2zl dostał za litr i już podwyżki surowców w kosmos, przykładowo tłuszcz chroniony ze 180zl worek 25kg na 240zl...

u mnie wczoraj pierwsza dostawa po nowym roku. Witaminy z 136 na 147, bufor z 88 na 98 na drożdżach też kilka złoty plus. A poszło tyle szampana i fajerwerki też z pompą

Opublikowano (edytowane)

Podam.... Spoko.... Na razie nie mam ale dostanę.... Ponoć dzwonią za przezutem ze nie nadąża odbierać telefonów.... 😁 

Będę miał fotę cennika.... 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, niesamowity90 napisał:

Bardzo chętnie tą fotkę cennika poproszę, jeśli faktycznie cenę utrzymają wyższą od molochów to z tą fotką wydrukowaną chłopy na zebraniach powinni rozpier.ol zrobić w molochach.

Cena prawdopodobnie zejdzie o premie świąteczna czyli 50 gr... Wiec daLej jest korzystna bo przy śmiesznej  ilości te 5 tys będzie to 2,2 - 2,3 zł za litr... Wieksi plus te 10 - 15 gr ilosciowki ... Wiec możesz szykować się na rozpier.... 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
7 godzin temu, Zenonim napisał:

Raczej nie przejmuje osm Krasnystaw. Obok mnie spółdzielnia właśnie zamieniła Krasnystaw na mlekowite.

Nie.rozumiem, możesz mi to rozjaśnić obok mnie spółdzielnia spoldzielniA zamieniła Krasnystaw na mlekowita 

Opublikowano

Spółdzielnia rozwiązała umowę z osm Krasnystaw i po 3msc wypowiedzeniu przeszli do mlekowita Tomaszów Lubelski. Jakby mlekowita miała przejąć osm Krasnystaw to raczej zbędne by były takie manewry. 

Opublikowano

No ale właściwie co z tego? Żeby się sąsiad pośmiał że do biedaka oddajesz?

Czyli lepszy na podwórku John Deere za pół miliona a w niedzielę na obiad kotlety z mortadeli i rosół z kurzej łapki? Zobaczymy tak naprawdę ile te inwestycje były warte jak rozkokosi się w Polsce kryzys na całego

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v