Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Oj radny radny popłynąłeś dzisiaj. Screeny porobione tak na przyszłość... myślę, że tpr z chęcią by nakręcił  gównoburze z tego jak radny jednej z największych spółdzielni mówi publicznie o takich rzeczach w swojej mleczarni i oczernia konkurencję, straszy pobiciem 😂 

Widzisz chłopaku co ludzie o tobie i twoich teoriach myślą... Teraz będziesz musiał  jeździć i wyjaśniać każdego, aby czasami ci zębów nie brakło dla wszystkich 🤭 jakby co to mi pierwszemu obiecałeś. Nie będę musiał celować 🥴 

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze nie oczerniam konkurencji i daje za przykład piatnice i życzę jej wszystkiego najlepszego bo jest wyznacznikiem. Tylko oczy mi postawiło jak sam dostawca z takim tekstem wyjechał odrazu wszyscy wkoło uszy nastawili i słuchali z niedowierzaniem.  To ta jak ktoś dziś napisał o Giżycku że sami wirówki sponsorowali może to fake może prawda oficjalne ganiaja za to.  Ciężko stwierdzić prawda czy nie ta samo w tym przypadku.  Zdziwiło mnie tylko po co tym się chwalić.  A o mlekpolu wszędzie piszą pisali i będą pisać bo sam jestem przeciwny niektórym działaniom.  Byl bunt też wszędzie o tym było.  Czyli z mlekpolem to nie nowość zresztą co tu dużo mówić każdy tu jedzie po każdej mleczarni nawet ostatnio i piatnicy się oberwało bo jakiś filipow itp dało więcej  to jeszcze sam obstalem tu na forum bo jednak puki co są w polce płacowej na samej górze od kilkunastu lat i sam wolę jeść produkty od nich niż z każdej innej a dlaczego każdy wie 

Edytowane przez alfa
  • Haha 1
Opublikowano

No widzę, fajka zmiękła, zszedłeś z tonu. 👍 Ehh jakby ci to.... primo, to o czym mówisz to typowa podsklepowa wymiana 100% pewnych info. Ten słyszał, że tamten mówił że słyszał itp. Po drugie, jesteś radnym, chłopie nie dość, że zwyczajnie nie przystoi ci pierdzielić takich rzeczy jak pospolitemu użytkownikowi to jeszcze naprawdę ktoś z zewnątrz może narobić z tego niezłego dymu. Ile razy w artykułach cytowali posty z af... Nawet nie chcę myśleć jakby jakiś dziennikarzyna zaczął drążyć i kręcić aferę co by mogło z tego wyjść... 

Skończ dla dobra wszystkich temat tych urządzeń bo najwięcej ty o tym pleciesz używając jako argumentu o dziadowskiej mleczarni. I na drugi raz morda krótko, zastanów się co piszesz. Koniec tematu

• Like 5
Opublikowano
3 godziny temu, cieply90 napisał:

dziś dostałem sms wyników<3 próba zawsze były 2> mleka nie wiadomo z skąd białko spadło z 3.68 na 3.35 i zaczyna się yebanie rolnika OSM Włoszczowa

a tłuszcz bez zmian

dodam że mlecznice dostają cały czas to samo

Też miałem taki jeden wynik dziwny, ale to sprawdziłem sobie na kamerach co rodzynek kierowca robił, widzę a on przez 12 minut opierał się o auto i patykiem się bawił, że aż zapomniał próbę włożyć, poprał, następnym rarwm jak go widzę to mu mówię, że ma sumienie wykonywać swoją pracę bo przez takie nie do ciągnięcia tracę gruba kasę, bo parametry mi na próbuję obniżył, a on ta bestia inteligencji, że "co stego że mi wziął próbę z jakiegoś Szlaufa i mi parametry spadły" po prostu debil, jakby za karę tam pracował, miał szczęście że nie miałem czasu aby jechać na zebranie bo bym wspomniał że taki rodzynek jeździ po mleko 

Opublikowano
33 minuty temu, pedro2 napisał:

No widzę, fajka zmiękła, zszedłeś z tonu. 👍 Ehh jakby ci to.... primo, to o czym mówisz to typowa podsklepowa wymiana 100% pewnych info. Ten słyszał, że tamten mówił że słyszał itp. Po drugie, jesteś radnym, chłopie nie dość, że zwyczajnie nie przystoi ci pierdzielić takich rzeczy jak pospolitemu użytkownikowi to jeszcze naprawdę ktoś z zewnątrz może narobić z tego niezłego dymu. Ile razy w artykułach cytowali posty z af... Nawet nie chcę myśleć jakby jakiś dziennikarzyna zaczął drążyć i kręcić aferę co by mogło z tego wyjść... 

Skończ dla dobra wszystkich temat tych urządzeń bo najwięcej ty o tym pleciesz używając jako argumentu o dziadowskiej mleczarni. I na drugi raz morda krótko, zastanów się co piszesz. Koniec tematu

Może i masz racje 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Czyli na początku byli "nie winni" a teraz robią wszystko żeby prawda nie wyszła na jaw 🤔

3 minuty temu, marcianjargit napisał:

Jaka wirówkę polecacie ? 😀

https://allegro.pl/oferta/wirowka-na-bielizne-pranie-6-5kg-1300-obrotow-m-11513908473

• Haha 3
Opublikowano
29 minut temu, slawek74 napisał:

raczej do sierpca 😁

Kolego jak wygląda tam przyjęcie od ręki 

Czy trzeba czekać jakieś pieniądze się wpłaca? 

Sam rozważam ta mleczarnie bo moja została w tyle 

Opublikowano
rafikkisiel napisał:

29 minut temu, slawek74 napisał:

raczej do sierpca 😁

Kolego jak wygląda tam przyjęcie od ręki 

Czy trzeba czekać jakieś pieniądze się wpłaca? 

Sam rozważam ta mleczarnie bo moja została w tyle 

nie wiem nie oddaje tam 🤷‍♂️

Opublikowano
3 godziny temu, Kvba napisał:

Bieluch Chełm 15 tys litrów tł. 4.5 b. 3.3, 1.74 netto VAT 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

Nie smuć się! może cię to pocieszy ale osm Krasnystaw zapłacił 1,75 netto vat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v