Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
49 minut temu, WitekRolnik napisał:

Przeczytaj jeszcze raz 

Szczerze mówiąc to nie wiem skąd Ty te 10 gr więcej na aneksie wziąłeś, jak w lipcu premia wynosiła 37 gr. i w sierpniu na aneksie też widnieje 37 gr.

U mnie niema białka niema tłuszczu tylko litry się liczą od jednego litra 2,12 a potem za kolejny tysiąc 2 groszę do litra jak masz z 15tyś to do 2,12 dojdzie 30gr

Opublikowano

To kto tak dobrze płaci?

Bez parametrów i powyżej 30 tyś wychodzi 2,72 netto. Dla ryczałtowca 2.9 brutto. Giżycko nawet się chowa bo u nich to trzeba mieć za***iste parametry żeby zbliżyć się do tej ceny 

1 godzinę temu, Strongman napisał:

U mnie niema białka niema tłuszczu tylko litry się liczą od jednego litra 2,12 a potem za kolejny tysiąc 2 groszę do litra jak masz z 15tyś to do 2,12 dojdzie 30gr

Opublikowano
Dnia 1.08.2022 o 20:06, Strongman napisał:

A gdzie ty oddajesz mleko?🤔

Opublikowano
Strongman napisał:

49 minut temu, WitekRolnik napisał:

Przeczytaj jeszcze raz 

Szczerze mówiąc to nie wiem skąd Ty te 10 gr więcej na aneksie wziąłeś, jak w lipcu premia wynosiła 37 gr. i w sierpniu na aneksie też widnieje 37 gr.

To mi by wyszło 2,26 do 2,30 zł, tylko netto czy brutto? Myślę że netto bo brutto to ja mam w mlekovicie 2,60 zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v