Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
45 minut temu, Desperado napisał:

Toż on już jest dawno po terminie ważności, ta cena to była chyba z rok temu.

No dobra, cena 75 zł za worek, data prod 01.04, najlepiej zużyć w ciągu 6 miesięcy 

Opublikowano (edytowane)

Dzwonil ojciec 3dni temu o sprzedaż tuczników proponowali 7+VAT przy 20szt i podobno zapis na około 10pazdziernik odstawa 

Dziś dzwonię nadal 7+VAT a odstawa 23 września ale może byśsie dało to nawet na koniec tygodnia jak mi zależy 

Złodzieje a nie mają co bic tylko 1 dzień w tygodniu i na tydzień są w stanie uzbierać kilka sztuk

Obstawiam około 10-12 centów 

Edytowane przez damianos95
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, ws71 napisał:

każda rekontrola z tytułu ASF płatna pani z inspekcji wyliczyła za fatygę 250zł[zmiana od 11.08

O to i ksiądz za rekolekcje zacznie brać też.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Chyba sobie jaja robisz. Za to że mnie nękają mam i jeszcze płacić?

4 minuty temu, ws71 napisał:

Ciąg dalszy drenaży kieszeni, każda rekontrola z tytułu ASF płatna pani z inspekcji wyliczyła za fatygę 250zł[zmiana od 11.08

Opublikowano
26 minut temu, ws71 napisał:

Ciąg dalszy drenaży kieszeni, każda rekontrola z tytułu ASF płatna pani z inspekcji wyliczyła za fatygę 250zł[zmiana od 11.08

W przyszłym tygodniu mam mieć kontrolę 

Opublikowano
20 minut temu, Dontcry napisał:

Chyba sobie jaja robisz. Za to że mnie nękają mam i jeszcze płacić?

Prawdopodobnie każda kontrola z inspekcji wet poza ASF,monitoring Aujeszky'ego ,będzie płatna

@krilan06kontrola bezpłatna, ale jeśli będą uchybienia i dojdzie do rekontroli to już ma być płatne[tak wczoraj powiedziała pani inspektor przy kontroli]

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, damianos95 napisał:

Dzwonil ojciec 3dni temu o sprzedaż tuczników proponowali 7+VAT przy 20szt i podobno zapis na około 10pazdziernik odstawa 

Dziś dzwonię nadal 7+VAT a odstawa 23 września ale może byśsie dało to nawet na koniec tygodnia jak mi zależy 

Złodzieje a nie mają co bic tylko 1 dzień w tygodniu i na tydzień są w stanie uzbierać kilka sztuk

Obstawiam około 10-12 centów 

Co na październik?

Opublikowano
1 minutę temu, mesi napisał:

Co na październik?

Odstawa świń bo podobno kolejka była i się skróciła 😂😂

55 minut temu, adamn999 napisał:

Gdzie takie złodziejstwo? Szukać innego odbiorcy.

Lokalna ubojnia łódzkie która podobno dba o lokalnych hodowców 

• Haha 1
Opublikowano
23 godziny temu, damianos95 napisał:

Odstawa świń bo podobno kolejka była i się skróciła 😂😂

Lokalna ubojnia łódzkie która podobno dba o lokalnych hodowców 

Damianos95 odezwij się do Mnie bo nie mogę Ci napisać na priv pisze że nie możesz otrzymywać wiadomości 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v