Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Bo wszyscy prezesi spółek państwowych w ramach wdzięczności za swoje stanowiska muszą się zrzucić na kampanię wyborczą PiS, a jeszcze trzeba działki kupić niedaleko planowanych elektrowni atomowych xD Wyborcy niby są homofobami, ale jak rząd ich ru**a w 4 litery to im nie przeszkadza ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 4
Opublikowano

teraz jest narracja, że cena w hurcie nie zależy od ceny na giełdzie...

Ludzie!

dzisiaj koszt zakupu baryłki jest na poziomie zakupów z października 2021 a nawet niższy.

Jaka wtedy była cena na stacjach każdy pamięta (ok 5,5zł) i to z 23% vat

krew mnie zalewa jak myślę o tym złodzieju obsrajtku, mam nadzieję że kiedyś przyjdzie taka władza co tych wszystkich krętaczy wsadzi do więzienia. Bez wyjątku z jakiej partii.

• Like 2
  • Thanks 2
Opublikowano

No i co radzisz, kupować czy nie?

Boję się że wiosną mogą doprowadzić do ograniczeń dostaw. Cena może znacząco się nie zmieni?

Opublikowano
13 minut temu, przemol87 napisał:

Nikt nikogo nie ruszy bo każdy ma coś za kołnierzem,od lewej do prawej

Niestety ale prawdziwe. Od magdalenki te same twarze tylko nazwy partii się zmieniają

• Like 5
Opublikowano

pozostaje jedynie czekać aż umrą....

1 minutę temu, PAN88 napisał:

Niestety ale prawdziwe. Od magdalenki te same twarze tylko nazwy partii się zmieniają

na szczęście czas działa na naszą korzyść

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Boję się że wiosną mogą doprowadzić do ograniczeń dostaw. Cena może znacząco się nie zmieni?

Lada moment biorę choć na pół sezonu Tobie też bym proponował 

Opublikowano
5 minut temu, Szymi40 napisał:

No co wy   chłopy   reklamy nie widzieli   że   paliwo mamy   najtańsze w  europie  🤣😂🤣😂   żyć   nie  umierać    -raj na ziemi.

Wystarczy że już ludzie posłuchali Kowalczyka przed żniwami 

• Like 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

tak niej więcej po ile za litr dałeś rade ogarnąć

soltys48 napisał:

o to to to 👍🍻

soltys48 napisał:

soltys48 napisał:

o to to to 👍🍻

Opublikowano
46 minut temu, Agrest napisał:

Też nic nie mam na sezon, myślałem że przy spadającej baryłce i dolarze paliwo potanieje. Ale parę dni temu czytałem artykuł że specjalnie nie obniżają ceny, bo w ten sposób robią sobie taki bufor żeby w styczniu przy powrocie vatu nie podnosić ceny. Łaskawcy 😂

Opublikowano
51 minut temu, jaco512 napisał:

Na podsumowanie roku ogłoszą jak to Orlen wypracował zyski...

orlen działa na zbicie inflacji ,zdejmuje nadwyżkę nadrukowanej gotówki z rynku

z drugiej strony jak się popatrzy jaki ruch na drogach to paliwo chyba za tanie

• Like 1
Opublikowano

wczoraj dogadane paliwo translot 7.19 dziś telefon że brak na jakimś tam punkcie i zamknięty na dwa tygodnie przywóz z Lublina ale już po 7.27 ... chuj wie co o tym myśleć ale trochę wkurwiajaca sytuacja chyba kombinują aby nic nie wozić już w grudniu i poczekać na skok vatu

Opublikowano (edytowane)

Temu nie spadają ceny na stacjach razem z cenami baryłk, odbiją sobie ten vat kilk razy😎 pieprzony złodziej Osrajtek

Orlen Miedzyrzec 7.49 b7

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano
17 minut temu, ZetorMisio napisał:

A ten szip to coś pewnego? Jak u nich z podejściem do zbiorników nie płaszczowych 😉? Podeślij jakieś nr do nich.

Bez problemu, ze 3 lata  wożą do mnie.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

ja już mam na pół i zastanawiam sie czy jeszcze nie wziąć 

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Jakim prawem przy spadającej cenie baryłki i kursie dolara ten jełop podnosi cenę hurtu?

Któryś pisowiec się wygadał że teraz cena będzie podnoszona żeby od 1 stycznia jak wejdzie vat 23% nie było tak dużej różnicy w cenie.

Opublikowano
1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

o to to to 👍🍻

o to to to 👍🍻

Poniżej 7

31 minut temu, mds212 napisał:

więc dla vatowcow będzie taniej

Pytanie czy będzie dostępne 

1 minutę temu, jan88 napisał:

ja już mam na pół i zastanawiam sie czy jeszcze nie wziąć 

Mnie najzwyczajniej nie stać żeby kupić na cały sezon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v