Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 godzin temu, marulekk napisał:

na Pksie kupywałeś ? kolejka duża?

Ło kurna jak tanio pewnie Obajtek kobietą w tej cenie sprzedawał 🤔

8 godzin temu, monstercase457 napisał:

LTM na avi 50l 7,46 na orlenie 7,45 limit dla rolniczych 300l. pojechałem samochodem i nie chcieli mi sprzedać wiecej jak 50 bo dla aut limit 50, tłumacze babie że biorę na fakture rolniczą, a ona że muszę ciągnikiem przyjechać, na innym cpn 7,90 ale nie wiem jaka to firma

U nas na AWI było 7,39 a na orlenie 7,79

Opublikowano (edytowane)

Dzwoniłem dziś do swojego dostawcy paliwa tak z ciekawości  to cena na dziś 8,35 .😨😰😱🥶🤬

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

W lokalnej hurtowni wszyscy poszli na urlopy bo nie mają czego sprzedawać. Tylko została ekipa obsługująca stacje.

Ciekawe co zrobią jak cena przekroczy 10 zł. Dorysują 1 z przodu? czy będą podawać cenę za 100ml?

USA próbuje się dogadać z Wenezuelą i Iranem. Wystarczy że jeden z tych krajów będzie mógł sprzedawać ropę do cywilizowanego świata. 

Opublikowano (edytowane)

Cena zacznie spadać jeśli zatrzyma się popyt, jeśli ta nie spadnie to za chwilę będzie tanie wódkę do baku lać. 

O jednym myślał drugie napisał...

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
11 godzin temu, pedro2 napisał:

Ja z ojcem dzisiaj wydumalim, że wchodzimy w rzut till na wiosenne zasiewy mieszanki i grochu... Siontka z lejkiem, a co by potencjału mocarnej nie marnować to za lejkiem bronki na łańcuchu 😎 nie musicie dziękować za patent 🤪

Nawozu jeszcze wsypać w ten lejek. Nie trzeba orać? Ciekawe jak dzierżawy stoją. Jakie macie stawki bo przy ropie po 10 to chyba za duża inwestycja. Zaraz do pracy nie będzie mi się opłacało jezdzic

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Podobno 4 tankowce już z kondś  płyną do nas ale to nie znaczy ze będzie taniej tylko ze będzie.

No właśnie. Wszedzie mowią ze paliwa noe zabraknie tylko nikt nir powie po ile bedzie. Wczoraj znajomemu przywieźli dluuugo wyczekiwaną dostawę. Ciekawe czy po starej cenie czy z automatu nowa,jak nowa to ponad 8zl. 

I 2 tys wydane. Dzwonilem pytac o nawóz, odpowiedz: nie mamy nawozu😀 zadzwoniłem w drugie miejsce to zabralem ostatnie 200kg w workach saletrzaku i bb. Jeszcze sam musialem załadować bo nie bylo komu

20220309_110423.jpg

Opublikowano

Jak było po 5.20 to czekalem na lepszą cene - no i doczekałem się. Zamówiłem po 7zł już na cały sezon ... Raz się przegrywa, a raz się przegrywa jak to mówią

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Belaruss820 napisał:

No właśnie. Wszedzie mowią ze paliwa noe zabraknie tylko nikt nir powie po ile bedzie. Wczoraj znajomemu przywieźli dluuugo wyczekiwaną dostawę. Ciekawe czy po starej cenie czy z automatu nowa,jak nowa to ponad 8zl. 

I 2 tys wydane. Dzwonilem pytac o nawóz, odpowiedz: nie mamy nawozu😀 zadzwoniłem w drugie miejsce to zabralem ostatnie 200kg w workach saletrzaku i bb. Jeszcze sam musialem załadować bo nie bylo komu

20220309_110423.jpg

U mnie nawóz jest wczoraj kupiłem paletę polidapu pod qq w dozownik a azoty kupiłem w lato.

Pomalował byś tą przyczepkę a nie rudą widać.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
31 minut temu, Zetix napisał:

Jak było po 5.20 to czekalem na lepszą cene - no i doczekałem się. Zamówiłem po 7zł już na cały sezon ... Raz się przegrywa, a raz się przegrywa jak to mówią

Ceny jak kobieta zmienną jest😀

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, Strongman napisał:

Pomalował byś tą przyczepkę a nie rudą widać.

Taka ma być😀 i tak dzisiaj ostatni kurs zrobila przed remontem. Łożyska w kolach tak stukają ze myslalem ze kola poodpadają. ale jeszcze jak sie jedzie to piszczy i nie wiem co jest przyczyną,czy cala paka tak piszczy,wszystkie miejsca olejem pozalewalem i nadal piszczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v