Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Taaa Elewatory po tyle to sprzedają a tobie dadzą 1600zł. Weź się ogarnij trochę bo pajacujesz już.

Tanio sprzedać  drogo kupić bo przyjechała cycata przedstawicielka -recepta na sukces

Opublikowano
2 minuty temu, karolek12 napisał:

jakby nie internet to tylko rodzina by wiedziała ze ma debila w domu a tak wie cały świat

długo ci trwało smarowanie d*py -w przeciwieństwie do ciebie to co piszę akurat najbliżsi wiedza 

Opublikowano
1 minutę temu, RU68 napisał:

Tanio sprzedać  drogo kupić bo przyjechała cycata przedstawicielka -recepta na sukces

Dzisiaj kupowałem w Elewatorze kukurydzę u cycatej i pewnie sprzedała mi taniej niż tobie zapłaciła? ciekawe.

Opublikowano
1 godzinę temu, RU68 napisał:

Można było wziąć na skład i ten cennik funkcjonował tylko rolnik zawsze cwaniak -będzie taniej już zawaleni nawozem zdychają z przepełnienia a tu ZONK a dopiero dowalą jak zamkną nordstream 1 na przegląd i przeciągną pod pozorem czegoś tam o dwa trzy  tygodnie a cena gazu wywali do niebotycznych cen (pogadamy za miesiąc )?

Kolego tutaj się myślisz. Trzeba było zadzwonić do agrochemu na ich infolinię sprzedaży i byś wiedział,że saletra była wyceniona ale NIeDOSTEPNA.. pomimo że mam do ich fabryki w Puławach stosunkowo niedaleko to jak już to towar niby mieli  gdzieś na Pomorzu w Człuchowie, także te ich oferty sprzedaży to były nie wiadomo dla kogo.

Starałem się u autoryzowanego dealera i również towar na placu a w sprzedaży nie mają.

Starałem się o spotkanie z z Panem Sasinem,w końcu poseł ma też i obowiązki spotkać się z wyborcami,biuro poselskie w Hrubieszowie ma również z  europoseł Panią Mazurek nie można się spotkać ani nawet z kimś kompetentny personelem się umówić.

Węgiel też możesz kupić sobie na PGG poniżej 1000zl/tona albo na składzie autoryzowanym PGG...w cenie 996.60,tylko Pani w biurze poselskim nie wie gdzie te składy są...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał:

Dzisiaj kupowałem w Elewatorze kukurydzę u cycatej i pewnie sprzedała mi taniej niż tobie zapłaciła? ciekawe.

Po 1600 gratuluję promocja ukraińskiej bo mojej na pewno nie kupiła 

Edytowane przez RU68
Opublikowano
2 minuty temu, slavik80 napisał:

Kolego tutaj się myślisz. Trzeba było zadzwonić do agrochemu na ich infolinię sprzedaży i byś wiedział,że saletra była wyceniona ale NIeDOSTEPNA.. pomimo że mam do ich fabryki w Puławach stosunkowo niedaleko to jak już to towar niby mieli  gdzieś na Pomorzu w Człuchowie, także te ich oferty sprzedaży to były nie wiadomo dla kogo.

Starałem się u autoryzowanego dealera i również towar na placu a w sprzedaży nie mają.

Starałem się o spotkanie z z Panem Sasinem,w końcu poseł ma też i obowiązki spotkać się z wyborcami,biuro poselskie w Hrubieszowie ma również z  europoseł Panią Mazurek nie można się spotkać ani nawet z kimś kompetentny personelem się umówić.

Węgiel też możesz kupić sobie na PGG poniżej 1000zl/tona albo na składzie autoryzowanym PGG...w cenie 996.60,tylko Pani w biurze poselskim nie wie gdzie te składy są...

To k**wa tłumacze już  dwie godziny że cennik dotyczył wykupu towaru posiadanego (składowanego przechowywanego)  przez gospodarstwa na skład w handlu takich cen nie było 

2 minuty temu, Desperado napisał:

Pisało na worku RU68.

cilu tępy (to po śląsku) sprzedaje grysowe a nie badziewie dla kur to ciut inna liga ale gdzie tam ci naj tego nie pojmują bo są tak zadufani że wiedzą wszystko naj a beczą że bieda 

Opublikowano
4 minuty temu, RU68 napisał:

To k**wa tłumacze już  dwie godziny że cennik dotyczył wykupu towaru posiadanego (składowanego przechowywanego)  przez gospodarstwa na skład w handlu takich cen nie było 

Czyli jak ktoś miał towar wzięty na przechowanie wcześniej bez ceny, mógł go wykupić Z tą cenę? 🤔 

Opublikowano

O pierwszy zrozumiał gratuluję  ale nie masz gwarancji że będzie taniej ale nie musisz kupować kiedy ci zaproponują nowy cennik jeżeli uważasz że potanieje  

Opublikowano
3 minuty temu, krilan06 napisał:

Nie zaglądałem tu cały dzień, czy ktoś mi może napisać czy dostał już dopłaty nawozowe o których mówił sekretarz Kowalczyk jakoby były już wypłacane?

Niek nic nie widział i nie słyszał aby takie pieniążki wypłacali. Ale za to już jakieś podwyżki na nawozy są aby te dopłatę ściągnąć kolejny raz z rolnika , zanim ją wypłacą🙆‍♂️

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, RU68 napisał:

cilu tępy (to po śląsku) sprzedaje grysowe a nie badziewie dla kur to ciut inna liga ale gdzie tam ci naj tego nie pojmują bo są tak zadufani że wiedzą wszystko naj a beczą że bieda 

Myślałem że jesteś GOŚĆ, ale widzę że jednak chłopaki mają rację, że jesteś dupek.

5 minut temu, slavik80 napisał:

Czyli kto miał taki składowany ,przechowywany nawóz? Jak można w taki układ wejść? Kto to organizuje? Jakie są warunki takiej powiedzmy"transakcji"?

Taaa już dwa miesiące temu była cena nawet ciut niżej w Elewatorach a ten pajac miał na przechowanie i dostał teraz tyle że sprzedają po niżej tej ceny.    xD

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Desperado napisał:

Myślałem że jesteś GOŚĆ, ale widzę że jednak chłopaki mają rację, że jesteś dupek.

Opinia osób nie mających podstawowej wiedzy mnie nie interesuje .Każdy cwaniaczy jak przychodzi do konkretów to beee I te barany z rządu pojęły już kogo można dymać najłatwiej w tym kraju więc powodzenia i przyjemności  w trakcie dymania

Edytowane przez RU68
  • Like 2
Opublikowano
18 minut temu, krilan06 napisał:

Nie zaglądałem tu cały dzień, czy ktoś mi może napisać czy dostał już dopłaty nawozowe o których mówił sekretarz Kowalczyk jakoby były już wypłacane?

Składałem pierwszego dnia wniosek i ci powiem że....taki ch*j jak narazie 

15 minut temu, GRZES1545 napisał:

Niek nic nie widział i nie słyszał aby takie pieniążki wypłacali. Ale za to już jakieś podwyżki na nawozy są aby te dopłatę ściągnąć kolejny raz z rolnika , zanim ją wypłacą🙆‍♂️

Zrobię chujomz Puław na złość i to przepije🤣

• Like 3
Opublikowano
10 godzin temu, RU68 napisał:

Ciulu 68 to data urodzenia więc mnie nie wkurwiaj Gogolem  i co pisałem przeżyłem 

Kaj żeś był, jak Cie nie było... ciulu.... 🤣

Opublikowano
13 minut temu, Desperado napisał:

A kto jest większym dupkiem ten co ma środki i nawozy na 5 lat w zapasie czy ten co płacze o dopłaty do nawozu?

1 minutę temu, boogie7 napisał:

Kaj żeś był, jak Cie nie było... ciulu.... 🤣

Te ciule mnie zablokowały bo śląskiego nie pochopią 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, VonVegans napisał:

Składałem pierwszego dnia wniosek i ci powiem że....taki ch*j jak narazie 

Zrobię chujomz Puław na złość i to przepije🤣

Ja myślałem że wszyscy siedzą cicho bo zalała ich ta ogromna suma pieniędzy

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, RU68 napisał:

A kto jest większym dupkiem ten co ma środki i nawozy na 5 lat w zapasie czy ten co płacze o dopłaty do nawozu?

Odp wyżej.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
36 minut temu, VonVegans napisał:

Pojebane już to wszystko.700 zł do góry za azot.

A jak przez dwa miesiące był tani gaz po 80 euro to wstrzymali sprzedaz, teraz dwa tyg gaz zdrozal, a wlasciwie wrocil do poprzedniego poziomu do z miejsca podwyzka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v