Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, gustaww napisał:

Mimo wszystko trzeba przemyśleć czy chociaż części nie kupić azotu, w razie jak zdrożeje to zawsze to średnia jakaś wyjdzie, jak stanieje to też krzywdy nie zrobi. W tym roku człowiek głupieje bo każda decyzja może być zła.

Jak ktoś a kasę to niech myśli. Ja na razie nie mam tego problemu😄

Opublikowano
1 godzinę temu, Bambi14 napisał:

opolskie RSM 32 2665zl, cała cysterna 40 zł taniej.

Gdzie,zaraz dzwonie

Opublikowano
Janeczko napisał:

Coś ostatnio Agro ters ma słabe ceny.

Muszę sobianka dzwonić bo ciężko z takimi ilościami co mi trzeba, to nie cały samochód 

sobianek nie ma w ogóle cenników, trzeba się dowiadywać co jakiś czas.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, tomhim1 napisał:

Bezstresowo dopóki nie będą tanieć bo do wiosny sporo czasu i wszystko może się zdarzyć.

Myślisz że będą tansze?? Na jakiej podstawie?? Szalejącej inflacji?? 

20 minut temu, zbigniewPGR napisał:

Wszystkie nawozy kupione. Można spać spokojnie i bezstresowo zacząć nowy sezon.

U mnie również  całe zapotrzebowanie nawozowe na nowy sezon już w magazynie. Może w okresie późnej jesieni zamówię 2-3  auta wapna jak poplon zejdzie z pola. 

Pytanie do osób które liczą na obniżki cen nawozów, na jakiej podstawie myślicie ze będą tańsze?? Jakie konkretne argumenty za tym mogą przemawiać? 

Edytowane przez youn81
Opublikowano

Dzisiaj to zamiast łudzić sie na jakieś obniżki to lepiej mieć te nawozy w domu i zamknać temat czy bedzie taniej czy drożejczy będą dostępne itd.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v