Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co obrażasz każdy ma prawo do swoich wniosków -że rolników okradają to fakt w ich oczach robią biznes i mają hossę tu byś też tak robił gdyby była okazja .A to że nie stanieje znacząco to fakt do puki nie spadnie znacząco produkcja .Zaczną cos robić jak braknie wzorem węgla i wieprzowiny .A na forum w każdym profilu produkcji czytam że nie ma tragedii -i co Heniek wnosi z tego że jest ok .Jak spadnie sprzedaż maszyn i inwestycji bo to jest wyznacznik nadmiaru kasy w gospodarstwach podawany i analizowany co miesiąc może coś się zmieni ale do tego jeszcze kilkanaście miesięcy ,chociaż rolnik to taki głupol że będzie w łachmanach chodził byle mieć lepszy ciągnik .Nawozy nie stanieją chyba że import nas zaleje ale to nie 1-3 lub 6 statków .

• Like 2
Opublikowano
12 godzin temu, mds212 napisał:

Nie wiem czy wiesz ale jest takie cos jak odbior osobist

Ok 400 kilomtrów traktorem po 1 tone

Opublikowano
45 minut temu, Bercik92 napisał:

w sam raz na drugi pokos traw

A jesli nagle zacznie drożeć to za tydzieńnowy cennik 😆

Dokładnie, i jeszcze będą ci kit wciskać że zrobione z drogiego gazu. Tak jak paliwa sprzedawane z drogich dostaw baryłki  jak Morawiecki tłumaczył 😎

Opublikowano
11 godzin temu, rolnik039 napisał:

W maju to już niech se te nawozy wsadza 

To Twój ostatni rok na roli, ja bym chciał w maju po 2 tysie kupić 

11 godzin temu, kibix napisał:

Niedowierzam jakim syfem się stało to forum. Zintensyfikowanie propagandy dobitnie pokazuje że idzie rok wyborczy. Mamy dopiero styczeń a przypomnę że wybory dopiero jesienią. Jak to forum będzie wyglądało lipiec sierpień? 

PiS rządzi 7 lat. Mają sejm, prezydenta, trybunał a i tak każdą porażkę obarczacie opozycje. 

Nie chce mi się wierzyć tacy użytkownicy jak  @mds212@Dublin to rolnicy.

PS. nie odpisujcie mi na tego posta bo i tak nie odczytam tych bredni. 

@yacenty 

Nowy rok nowe funkcjonalności ! Przy pisaniu posta w tematach ceny pszenicy, nawozów itp mogły by wyskakiwać 2 okna do wpisywaniu tekstu. Jedne na wypowiedź, drugie tylko na cenę. Jak w okienku na cene ktoś coś innego napisze niż cene to od razu ban. Idealnie by było jakby można zwijać wszystkie komentarze gdzie nie ma cen tylko pieprzenie o polityce.   

Dla zobrazowania problemu. Ilość postów z cenami na każdej stronie tego podforum.

(strona tematu-liczba postów)

1029-2

1028-1

1027-1

1026-2

1025-1

Na każdej stronie jest 25 postów. Czyli 4-8% to są posty odnośnie cen do tego z 1 post co wnosi coś do tematu. Reszta to polityka. 

Będzie robota w polu , nie będzie czsu na głupoty

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Bo liczy się ilość wpisów odsłon i wyświetleń to ekonomia.

Jedna władza może dymać mniej inna więcej. Jak się rozdaje nierobom to trzeba brać od tych co pracują. Socjalizm zawsze kosztuje.

To kto płaci Jackowi za każdy głupi wpis, nie rozumiem tego świata

Opublikowano
7 minut temu, miwigos napisał:

To kto płaci Jackowi za każdy głupi wpis, nie rozumiem tego świata

Naprawdę nie rozumiesz. Te statystyki pokazywane są reklamodawcom. Każde klikniecie się liczy. Ilość odwiedzających ilość otwierających strony klikających i piszących. 

• Thanks 1
Opublikowano

Na mnie reklama nie działa , mało kiedy czytam, a telewizor przełączam na inny kanał

Opublikowano

Czytam żale że odbiegamy od tematu cen nawozów -racja ale co da tłuczenie suchych cen. Ponad 90% tego forum   nie kupi nawozu z drugiego końca polski ba nawet nie spróbuje się skrzyknąć i kupić auto w kilku  i jaki wniosek ?

Opublikowano
4 minuty temu, miwigos napisał:

Na mnie reklama nie działa , mało kiedy czytam, a telewizor przełączam na inny kanał

Jakby reklamy nie działały, to ich rynek nie byłby taki dochodowy. 

Opublikowano

Wczoraj opierdoliłem babkę z topagrar ze stają się gazetką z lidla a nie czasopismem fachowym . A muszę w każdym wpisie odnosić się do cen -bo któryś płaczek poskarżył się moderowi  a więc piszę  :super że mamy wysokie ceny nawozów 

8 minut temu, matek89121 napisał:

Ty nie musisz ich śledzić ani oglądać one działają również podprogowo , wystarczy że zamykając reklamę chwilę zwrócisz uwagę co wogle wyłączasz.

18 minut temu, hubertuss napisał:

Naprawdę nie rozumiesz. Te statystyki pokazywane są reklamodawcom. Każde klikniecie się liczy. Ilość odwiedzających ilość otwierających strony klikających i piszących. 

7 minut temu, Leszy napisał:

Jakby reklamy nie działały, to ich rynek nie byłby taki dochodowy. 

Panowie ceny nawozów-proszę  suche fakty w PLN bo wam dołożą jak mnie (chyba nawiązuję do tematu przewodniego 

Opublikowano
5 minut temu, v11 napisał:

Panowie ceny nawozów-proszę  suche fakty w PLN bo wam dołożą jak mnie (chyba nawiązuję do tematu przewodniego 

Widziałem też reklamy nawozów. 

Opublikowano (edytowane)

po ile macie saletrzak?

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v