Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiec jak to jest w Polsce ktoś wytłumaczy .

Polska jest tylko na papierze i jest tylko nazwa Polska .

1 RUB - średni kurs rubel

Średni kurs:0,0518 zł

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Tak robią Polskiego rolnika w h*ja  z tanim nawozem po 3,4 tyś za tonę saletry i szybko kupować bo nie będzie a niech spierdalają nie to że nie mam kasy ale nie zapłacę za h*ja . Niech urośnie 3 tony pszenicy . 

Edytowane przez galan99
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Tak robią Polskiego rolnika w h*ja  z tanim nawozem po 3,4 tyś za tonę saletry i szybko kupować bo nie będzie a niech spierdalają nie to że nie mam kasy ale nie zapłacę za h*ja . Niech urośnie 3 tony pszenicy . 

No i ja niestety gryząc się sam ze sobą też raczej postąpię tak samo.Kredyty nie gonią to jakoś się rok przepęka. Jeśli takie podejście i pomoc dla polskiego rolnika poprzez jego dymanie to ja podziękuje . :(

• Like 2
Opublikowano

byłem dziś naskładzie i wszystko jest. aby tylko portfel wytrzymał. np superfosfat prosty 1560

Opublikowano
5 minut temu, dzidzia202 napisał:

Jak tak każdy po 2-3tony będzie zbierał to Rosja nas zaleje pszenica.

No i???? Ja sprzedadzą pszenice na Polskę po 800 złotych a w Polsce bedzie cena 1000 to myślisz ze młyn która kupi????

Opublikowano
43 minuty temu, Rumcajs73 napisał:

No i ja niestety gryząc się sam ze sobą też raczej postąpię tak samo.Kredyty nie gonią to jakoś się rok przepęka. Jeśli takie podejście i pomoc dla polskiego rolnika poprzez jego dymanie to ja podziękuje . :(

Nie tylko Ty takie decyzję podjąłeś.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v