Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 godzin temu, konteno napisał:

dlatego oglądanie maszyn dla brata przekraczających jego budżet i narzekanie że drogo kompletnie mija się z celem, to że ty możesz przepłacić za auto nie znaczy że on może to samo z ciągnikiem

Skąd ty wiesz co ja oglądam i za ile, oraz ile pieniędzy jest do wydania???? Uwidziało ci się w głowie coś jak Sławkowi i teraz tak pieprzysz trzy po trzy

Brat zawsze tak ma że na początku szuka tańszego, a potem jednak kupuje drożej, na pewno nie należy do tych co polecą na okazję za pół ceny, a jak go znam to dołożyć do pewniaka 15 czy 20tys.zł to nie będzie problem. 

A jeśli nawet mu braknie, to wyciągnę ze swoich i mu dołożę, kiedyś tam na pewno odda

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Skąd ty wiesz co ja oglądam i za ile, oraz ile pieniędzy jest do wydania???? Uwidziało ci się w głowie coś jak Sławkowi i teraz tak pieprzysz trzy po trzy

Brat zawsze tak ma że na początku szuka tańszego, a potem jednak kupuje drożej, na pewno nie należy do tych co polecą na okazję za pół ceny, a jak go znam to dołożyć do pewniaka 15 czy 20tys.zł to nie będzie problem. 

A jeśli nawet mu braknie, to wyciągnę ze swoich i mu dołożę, kiedyś tam na pewno odda

I takie rodzeństwo się ceni że można liczy. Na wsparcie i pomoc . 

• Like 1
Opublikowano
Agrest napisał:

trochę słaby tłok żeby to wywrócić do tylu

bratrolnika napisał:

Są zadbane używane ciągniki. Nie musi być ideał, a ten Case to strasznie umęczony jest

w sumie racja teraz obejrzałem go na spokojnie to ztyrany i pewnie w oborze jakiejś chodził bo tura ma ciężko teraz coś kupić w dobrym stanie

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@bratrolnikalampki i rolery to nie ty linkowałeś oraz frutety i ciucholandy w temacie o pogodzie ? 

to że uważasz że wiesz lepiej co tu wrzucasz to nie oznacza że taka jest prawda , nie jestem pamiętliwy ale historia aktywności nie kłamie 

@Aktywnyrolnik7245https://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprzet/ciagnik-rolniczy/42654468/zetor-12145.html

Edytowane przez konteno
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, konteno napisał:

bratrolnikalampki i rolery to nie ty linkowałeś oraz frutety i ciucholandy w temacie o pogodzie ? 

to że uważasz że wiesz lepiej co tu wrzucasz to nie oznacza że taka jest prawda , nie jestem pamiętliwy ale historia aktywności nie kłamie

Jeśli wrzucałem to pewnie żeby pokazać obrazowo jakie są oczekiwania względem gabarytu, mocy, itp. 

O żadnego z nich nie pytałem konkretnie jako o daną sztukę 

Żadne z ogłoszeń które wrzucałem na pewno nie przekraczało wyznaczonego budżetu 

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, konteno napisał:

rolery to nie ty linkowałeś oraz frutety i ciucholandy w temacie o pogodzie ? 

Nie daj się 😂😂😂

Edytowane przez radekz200
  • Confused 1
Opublikowano
witejus napisał:

2 godziny temu, jedrus2020 napisał:

siuntka nie da rady?przecie siuntki to takie mocarne że czwórki na rędzinie ciągają😜

ale ja tak na serio. Chcialbym robic czesc ziem bezorkowo. I w gre wchodzi zakup grubera 7 lap sercowek albo czegos takiego

Opublikowano
43 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jeśli wrzucałem to pewnie żeby pokazać obrazowo jakie są oczekiwania względem gabarytu, mocy, itp. 

O żadnego z nich nie pytałem konkretnie jako o daną sztukę 

Żadne z ogłoszeń które wrzucałem na pewno nie przekraczało wyznaczonego budżetu 

Darek nie daj się.

A Batman to sobie grabi na całego😁

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A komu tu się dawać. Niektórzy więcej widzą niż jest napisane. 

Potwierdza się to co pisałem dużo wcześniej, każdy myśli że wie lepiej czego potrzebuje ktoś inny, a to gówno prawda. 

Darek bo tak jest że ten co nigdy nie miał nic wspólnego z uprawą warzyw i owoców to nie wie co do czego i doradztwo jest pod kontem pustej ziemi jak by to się u niego sprawowało a nie u tego kto szuka i potrzebuje do takich upraw.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v