Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

kiedy mi ten opryskiwacz przywieziesz 🤔 usiądź szkoda nóg 😉

Chciałem Soline pozwiedzać, to by już nie było daleko, ale ze mam tylko tydzień urlopu zamiast 2 to odpuściliśmy....

Opublikowano
12 minut temu, radekz200 napisał:

Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem 😛 w sumie to tak lubię Darka 😂😂 sławka tez 😛

nie zapomniałeś o kimś? 😥

Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał:

Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem 😛 w sumie to tak lubię Darka 😂😂 sławka tez 😛

Yyyyy znaczy piłeś coś mocniejszego %%% czy słonko ☀️☀️☀️ za mocno w czapkę przygrzało?🤔🤨

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

nie zapomniałeś o kimś? 😥

Tyż prowda. 

28 minut temu, Bogdan_ja napisał:

O brygada cienkich bolków się zleciała  😁😁😁😁

Poluzuj tę gumę w majtach bo chyba coś za bardzo ciśnie w kroku. 🤭😂🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, radekz200 napisał:

Ciebie 😛😛

o widzisz. sie bym nawet nie spodziewał. :$

ja tam też lubie na Twoje sukcesy zerknąc czasami.

zazdroszczą i stąd te złosliwości zapewne. 9_9

@radekz200, nie konfabuluje. każda twoja fotka lajknieta ode mnie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

☀️☀️☀️🤔🤨

Poluzuj tę gumę w majtach bo chyba coś za bardzo ciśnie w kroku. 🤭😂🤣

Ty to lubisz udawać że masz cos do powiedzenia nawet jak nikt do ciebie nic nie pisze 🤔... Ja pierdziu co za dziecinada. 🤕

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Ty to lubisz udawać że masz cos do powiedzenia nawet jak nikt do ciebie nic nie pisze 🤔... Ja pierdziu co za dziecinada. 🤕

To tak jak Ty. 😁

Wpier🤬 się między wódkę a zakąskę. 

Opublikowano

Co to zmieni? Dalej będą się kłócić który ma większego. 

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Gówno masz do powiedzenia to się nie odzywaj szczylu jak nikt cię nie czepia 

Dla mnie jesteś cienkim bolkiem i tyle. 

Bogdan a jest tu dla ciebie jakaś gruba ryba? 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Przylatuje jeden z drugim i udaje że szaRpie po nogawkach... Pieski posrane i tyle... Żeby co jeszce napisał mądrego czy dowalił... A to taki szczyl szczeka za plecami i tyle. 

Pisałem Ci żebyś zluzował majty bo Cię guma ciśnie. 

Jak bierzesz wszystko na serio no to sorry ale to Ty Masz problem nie ja. 

Luz blus i sandałki. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, radekz200 napisał:

Bogdan a jest tu dla ciebie jakaś gruba ryba? 🤔

Była, co ogarek mocno zdygał. 

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ot dzieci w dziesięciu nie dajo rady jednemu... 🤔😜

A po co Cię dobijać powiedz ? Przeanalizować twoje posty, a właściwie sięgnąć pamiecia to wszystko jasne. Choć nie powiem, w niektórych sprawach rację masz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v