Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
  • AgroTeam
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Dobrze kojarzę że w hardim nawet kolanka i węże mają inne wymiary i żeby zmienić na inne trzeba całą armaturę wymieniać ? 

Hardi to super sprzęt ale właściciel tej marki twardo nie unifikuje swoje sprzętu. I każda marka ma swoje DROGIE rozwiązania. A wiem co mówie bo mam cebeco a to ta sama firma. Jedyny plus że część rzeczy jest zunifikowana

• Like 1
  • AgroTeam
Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

Właśnie chodzi o to że to jest proste bo nie potrzebny jest komputera do regulacji dawki, wiem że teraz to już nie te czasy żeby się bać elektroniki, ale to nadal jest najprostszy sposób na zmianę dawki w zależności od prędkości bez elektroniki.

Obstawiam że koszt tego układu jest podobny jak komputera. Więc gdzie tu sens?

W Holderach z tymi lancami trzeba bardzo dokładnie patrzeć na lance. Z racji konstrukcji po latach lace po rozłożeniu robią banana

Opublikowano
18 minut temu, szymon09875 napisał:

@danielursus3p w poniedziałek jadę do Śremu to jeśli Cię to nadal interesuje to mogę tego mfa zobaczyć. Patrzyłem dziś to ogłoszenie nadal wisialo

Wydałem pieniądze na siewke do wapna  ;)

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Nie kojarzę, ale jak będzie trzeba to podjadę i zobaczę co i jak

Jakby się nie sprzedał przez 2 miesiące to może może..

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Nie kupuj tych starszych  aresów bo to szit. Zobacz ile jest ogłoszeń z ich sprzedażą. Tam talerze są pod małym kątem i robią słabo robote.

To co kupić używanego?  Na nowy nie mogę sobie teraz pozwolić 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

To co kupić używanego?  Na nowy nie mogę sobie teraz pozwolić

Nową metange 3m talerze 560 wał rura za 15500 mi przywieźli miesiąc temu

Opublikowano
10 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jak to tak bez kabiny ?? 🤷

No kuźwa musiał bym dokupić 

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ja bym jak coś to już brał "nowy typ", w tym konkretnym już widać że siłownik podnoszenia cieknie, podłączenie tego siłownika już jest po taniości na wężu a nie przegubie, i łańcuch obrotu luźny, więc i te siłowniki do regeneracji

Edytowane przez MF675ursus
Opublikowano
25 minut temu, ZeTuR_7011 napisał:

Przy oglądaniu zwróć uwagę na oś. Bo nie raz można nieźle się zdziwić potem.

Pęknięta może być ?

20 minut temu, MF675ursus napisał:

Ja bym jak coś to już brał "nowy typ", w tym konkretnym już widać że siłownik podnoszenia cieknie, podłączenie tego siłownika już jest po taniości na wężu a nie przegubie, i łańcuch obrotu luźny, więc i te siłowniki do regeneracji

Chciałbym nowy typ , ale ciężko coś sensownego trafić w przyzwoitym pieniądzu . 

Akurat ten wąż to nie jest głupie rozwiązanie 😉

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

Pęknięta może być ?

Chciałbym nowy typ , ale ciężko coś sensownego trafić w przyzwoitym pieniądzu . 

Akurat ten wąż to nie jest głupie rozwiązanie 😉

A ile ty byś chciał wydać max na niego? 

Patrz też na inflację😁

Opublikowano
11 minut temu, Ursus932 napisał:

Nowy typ do 5 , stary do 4 😛

Poprzedni właściciel już musiał tam "drutować"  a raczej smarkać przy mocowaniach. Tyle dobrego że na drodze się to nie przydarzyło.

IMG_20210615_195040.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v